zgoby

Membru
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About zgoby

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/07/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aici e manualul de utilizare al compresorului.
 2. zgoby

  Nu știu cât de fierbinte e, dar poate interesează pe cineva: Pedale Shimano M324 (o față normală, o față pentru plăcuțe) < 30 euro http://www.bike-components.de/products/info/p987_Plattform--Klickpedale-PD-M324.html?xtcr=1&xtmcl=Shimano+M324 http://www.bike-discount.de/en/buy/multi-purpose-pedals-pd-m324-25427 http://www.bike24.com/p2967.html
 3. zgoby

  Filmat pe 17.05.2014 Şoferul îl atenţionează cu un claxon pe biciclist, iar biciclistul răspunde cu ceea ce pare să fie un AirZound. Scuzaţi calitatea. Singurul avantaj al camerei mele e dimensiunea, în rest e praf.
 4. zgoby

  Nu-l am, dar pare interesant. Vezi că se găseşte şi pe DX.com, la un preţ mai bun, dar livrarea durează aproximativ o lună.
 5. zgoby

  Am văzut modelul tău de suport în Bucureşti, la Decathlon, cu 150 lei. Presupun că tu ai luat toate accesoriile din zona Braşov. Poţi să-mi spui de unde anume? S-ar putea să am drum pe acolo şi m-aş dota cu două bucăţi.
 6. Sfaturi din bătrâni. Mai precis din revista Tehnium, anul XVI, nr.182, rubrica "Reţete utile" aka Chimistu' de serviciu. Ungerea lanţului motocicletelor şi bicicletelor. După demontarea lanţului, acesta se spală bine cu petrol folosind o perie, se usucă şi se trece de cîteva ori printr-o topitură de 10 părţi seu, două părţi ceară de albine şi o parte grafit coloidal. Lanţul trebuie să se ungă complet cu această topitură, apoi se lasă să se scurgă excesul, după care se montează la loc. Prin această ungere, lanţul nu mai necesită nici o gresare ulterioară. Operaţia se repetă în fiecare an, de preferinţă la începutul sau la sfîrşitul sezonului. N-am cum să recomand metoda, fiindcă n-am încercat-o. Cum pun laba pe oleacă de "seu" şi "grafit coloidal", dau de veste :D
 7. Mai ştiu un model de anvelopă cu bandă reflectorizantă: Vittoria Randonneur. Se găseşte în Decathlon la "modicul" preţ de 90 lei. Am modelul chior, adicătelea nereflectorizant. E o anvelopă cu talpă rigidă. încălţată cu ea, bicla parcă e pe şine. Tot din cauza rigidităţii montarea/demontarea poate fi un chin. MBZ îmi recomanda odată să folosesc gel Valsir, dar n-am avut ocazia să le reaşez pe jante de atunci.
 8. zgoby

  Am un Topeak Super Tourist DX F/Disc Rack care momentan stă degeaba, adică nemontat. L-am luat mai demult la ofertă, pentru o biclă la care voiam să pun frâne pe disc, dar am amânat upgrade-ul. Dacă e interesat careva să vadă dacă i se potriveşte, daţi-mi un PM şi poate aranjăm o întâlnire.
 9. zgoby

  Lista (aproape) finală: 1. zgoby 2. xemax 3. pascariu.marius 4. irriducibil 5. Geordan Corvette 6. claudiud (incert) Mâine până-n ora 13 dau comanda.
 10. zgoby

  Eu sper să dau comanda până vineri. Deocamdată nu-s decât trei muşterii fermi, incerţii au rămas... incerţi. myxtreme2012, tu ai un voucher sau un cod de discount? Ca să te dumireşti, poţi să bagi voucherul într-o comandă simulată şi vezi ce-ţi apare în dreptul reducerii. Te întreb fiindcă eu am un gift voucher de 5 lire care nu cred că se poate cumula cu altul la fel, dar se poate cumula cu un discount code. Astea din urmă sunt din plin pe site, deci m-aş putea descurca la o adică.
 11. zgoby

  Lista mea arată aşa: 1. zgoby 2. xemax 3. pascariu.marius 4. irriducibil 5. Geordan Corvette (incert) 6. ilpirati (incert) Ultimii doi sunt incerţi fiindcă şi-au exprimat intenţia de a participa înainte de a mă oferi eu să organizez. Aştept confirmare + produsele pe PM. Deocamdată lista e închisă. Dacă se eliberează vreun loc, eşti binevenit, dar nu ştiu cât o să fie transportul şi cum împărţim costurile. S-ar putea ca CRC să taxeze separat: o dată pentru produsul voluminos şi o dată pentru restul. Habar n-am.
 12. zgoby

  Vreau şi eu nişte ochelari de pe CRC. Dacă vreţi, dau eu comanda, cu următoarele condiţii: - trimiteţi banii în cont ING; - ridicaţi produsele din zona Piaţa Romană; - nu mai mult de şase persoane la comandă, inclusiv eu; - trimit în provincie doar prin curier, cu plata ramburs a transportului. Amatorii să-mi trimită produsele prin PM. Cum ne strângem şi am banii, dau comanda.
 13. zgoby

  Am cumpărat în ultimii doi ani două exemplare de Nelson, din Bucureşti, de la magazinul de pe str. Colţei. Una avea cadru de damă. Ambele aveau echiparea entry-level de care pomeneşte crk. Nu le-am folosit eu, dar din experienţa posesorilor, e o bicicletă "corectă" la preţul de 600 lei. Eu le-am luat cu vreo 700, parcă. Dacă o întreţii cum trebuie şi îi înţelegi limitările, e bună de oraş şi ceva forestier.
 14. zgoby

  Că tot pomenea cineva mai sus de Deuter Trans Alpine 30, am găsit la promoţie varianta niţel mai mică, optimizată pentru femei: Deuter Trans Alpine 26 SL. Vedeţi dacă vă coafează, ca să zic aşa ;;)
 15. zgoby

  Începând de azi, ora 21:30, se redifuzeaza documentarul pe TVR HD. Săptămâna viitoare, la aceeaşi oră, va fi episodul 2.