er

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About er

 • Rank
  Amator
 1. dap, merge. merge pentru ca ii place, nu ca vreau eu. s-o fi vazut-o pe tohanul lu' ta-su' mare cand era mica... :D :D :( mergea prin cadru.
 2. cataline in linii mari ai dreptate! totusi... daca aveam o nevasta d-asta, de mult o strangeam de gat cu lantul de la bicicleta... :twisted: altfel, clar o sa-si aleaga singura bicicleta dupa ce o sa faca o tura sau doua cu mai multe modele. usoara, pentru ca acolo unde nu o sa mai poata pedala, o va impinge sau o va lua in carca (tin la ea ce dracu, doar e nevasta-mea) in privinta personalizarii, ce sa zic... io o merida am si nu-i place cadru ca e prea lat (bara de jos) 8O vreau sa zic ca din punct de vedere estetic, stie ce vrea. nu mai ramane decat echiparea care, as vrea sa fie cat mai sus la banii de care v-am zis...
 3. cam la ce pret ar fi Neuzer ALTRIX X3 asta si unde as gasi-o in Bucale?
 4. mai dati-va cu parerea, de preferat cu un model concret, caci nu ma apuc io s-o fac din bucati... abia joi o sa am timp de umblat prin magazine asa ca mi-ar prinde bine sa stiu cam ce sa cer. evident ca o sa-mi recomande si vanzatorul cate ceva dar e bine sa fii pregatit ... de aceea daca ati putea sa puneti si un pret estimativ la modelul recomandat de fiecare ar fi chiar parfum!
 5. recomandati-mi si mie va rog o bicicleta pentru nevasta-mea care sa indeplineasca urmatoarele conditii: - sa fie mtb mai de XC (amortizor cel mult pe fata) - sa fie cat mai usoara posibil - sa fie cat mai bine echipata - si cel mai important: sa nu sara de 1600 RON :wink: (sau macar sa nu sara mult) :!: toate aste avand in minte ca masoara 1.62 inaltime. cam la ce ar trebui sa ma uit si unde? (Bucuresti) Va multumesc anticipat si astept recomandarile voastre!
 6. er

  sa moara calu' daca nu zici ca-i pe bmx http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif ... de fapt daca era pe 29er sigur nu-ti dadeai seama!