tmt_ro

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tmt_ro

 • Rank
  Amator
 • Birthday 09/29/1986
 1. tmt_ro

  Update: am reusit sa gasesc showroomul despre care vorbeam mai sus; se afla in incinta complexului olimpic Lia Manoliu (langa pista de atletism). Adresa este Bd. Basarabiei nr. 37-39. Avand in vedere ca mi-am rezolvat problema rog un admin sa inchida topicul. Multumesc.
 2. Salutare, As vrea sa-mi cumpar un Polar FT80 insa nu am reusit sa vad niciodata cum arata in realitate (pozele de pe siteul Polar sunt Photoshop-ate) iar celelalte poze gasite pe internet sunt facute foarte prost. Exista un showroom POLAR in Bucuresti? Daca da unde? Din cate am inteles ar fi existat unul in incinta Tenis Club ( Ro fitness trade) insa acesta s-a mutat undeva pe Bd. Basarabiei (nu am reusit sa-l localizez). Multumesc anticipat pentru raspunsuri, O zi buna! P.S. Daca cineva poseda acest model as fi recunoscator daca m-ar contacta :)>-
 3. Multumesc pentru raspunsuri, Ma refeream insa nu doar la pinioane ci si la mecanismul schimbatoarelor. Am observat ca se aduna o gramada de praf si de nisip mai ales daca am norocul sa prind si o balta...avand in vedere ca bicla e noua nu vreau sa fac vreo tampenie pe care sa o regret mai tarziu.
 4. Salut, Cum scoateti praful/noroiul din interiorul schimbatoarelor (fata/spate). E un jet de WD 40 suficient sau ar trebui sa insist cu apa respectiv detergent etc.?