A_lien

Membru
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Good

About A_lien

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/11/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Zalau
 • Biciclete
  Merida TFS XC
 1. A_lien

  Informatiile de ultima ora vor aparea pe http://aliencycling.ro/mmz/noutati-news/ va uram suces,
 2. Sa stiti ca ne ambitionam sa organizam si o cursa de sosea la pluton, pana in primavara veti auzi mai multe detalii, cat despre DJTS, Politia Rutiera, Jandarmeria, Primaria Locala toti ne-au sustinut si ne vor sustine in continuare in ceea ce dorim sa facem, asa ca singura noastra limita este imaginatia. Avem cativa sponsori care agreaza proiectele noastre, si le vor da atentie pe 2013. Asa ca spor la pedalat, si sper sa ne vedem la anul. Succes,
 3. Este oficial, Mai 2013 respectiv 18 - MTB Maraton Zalau si 19 - contratimp Zalau - deci veti putea participa la ambele competitii intr-un weekend, sa nu trebuiasca sa veniti la Zalau de 2 ori... desi parca vad ca mai inventam ceva pana in toamna anului 2013 :D Multumim de prezenta, a fost o onoare pentru noi sa va avem la start!
 4. aliencycling.ro/contratimp/galerie-foto aliencycling.ro/contratimp/rezultate Aici avem premiantii: Cateva imagini de pe traseu:
 5. Mai aveti 2 ore sa va inscrieti la Contratimp!!!
 6. Urmeaza noi surprize, urmariti pagina noutatilor aici! Succes!
 7. Pe mtb e facuta media,
 8. <iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='http://app.strava.com/segments/2505668/embed'></iframe>
 9. Iti oferim posibilitatea sa castigi una din cele 3 inscrieri gratuite, oferite de organizatori. Mai multe detalii aici!
 10. Timpul te start va fi alocat pentru fiecare concurent, vezi zici! Succes,
 11. Aici este siteul competitei. S-a dat drumul la inscrieri! Bafta,