wolf46

Membru
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wolf46

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/18/1987

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Btwin MTB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Adica este foarte incet ? Nu am masurat viteza cu care merg, insa cred ca este 15-18 km/h, care pentru mine este confortabila pentru o tura de 60-80 km. Popasul la manastire nu este obligatoriu, insa imi place sa vizitez si sa am o un obiectiv ca destinatie - manastire/monument/palat/etc.
 2. Multumesc pentru raspunsuri. Exista cumva doritori si pentru alte trasee, pentru ziua de sambata ? De exemplu, Caldarusani, Comana sau Mogosoaia ? Pe mine m-ar interesa, in principiu, un traseu cu plimbare prin padure (pe bicicleta sau la pas) + vizitare manastire, intr-un ritm lejer (15 km/h v.med.) In zona Caldarusani pe langa vizitarea manastirii si padurile din jur, se pot observa si pasari de balta (birdwatching). http://www.natura2000caldarusani.ro/vedetele-sitului/
 3. Pana la urma, sambata se va merge la Comana sau la Piscina ? Vor fi doar cursiere sau si MTB ? In ce ritm se va merge ? Aproximativ cate ore dureaza tura ?
 4. Mie mi-ar placea sa port transporta bicicleta cu metroul. De cateva ori s-a intamplat ca eu sa fiu cu bicicleta si prietena mea fara. As fi vrut sa o conduc pana acasa cu metroul si apoi sa ma intorc acasa la mine cu bicicleta. Plus ca ti se poate strica bicicleta, o pana, ceva si poate ai metrou pe aproape. Eu le trimit e-mail.
 5. http://www.good.is/preview/13537 Renegade Bike Lane Painters vs. Hasidic Jews - GOOD Blog - GOOD X_X
 6. wolf46

  Film The Flying Scotsman - Official Movie Site
 7. wolf46

  Nu stiu daca a mai fost postat... Ciclist amendat de politie pentru ca pedala prea incet - Alte sporturi - HotNews.ro "Rulam mai repede decat unele masini care se aflau in acel moment pe drum. Este a treia oara cand ma opreste politia", a declarat Robert Kiserlovski, croatul precizand ca mergea cu 32 de km/h in momentul in care a fost oprit.
 8. wolf46

  Cu ce era legată ?
 9. wolf46

  Toronto Star, Newspaper, News, Video, Online Video, Video Clip, Photo Oare la noi cum ar reactiona lumea ?
 10. In ciuda formalitatilor administrative este o zona romaneasca locuita preponderent de romani.
 11. wolf46

  Ti-am spus ca inteleg refuzul sau dezacordul unui asemenea demers, dar nu inteleg reactia agresiva . (PS: Ma bucur ca esti deschis fata de idee, chiar daca ai alta parere fata de forma in care ar trebui aplicata. Tin sa spun totusi ca nu apreciez tonul zeflemitor. Argumentele tale sunt pertinente si eu m-am gandit la ele, dar cred ca poti sa le expui fara tonul anterior mentionat. )
 12. wolf46

  Ma gandeam ca daca e ceva de dimensiuni mici si cu o grafica potrivita, soferii nu vor fi tentati sa il indeparteze, pentru ca nu i-ar incomoda cu nimic. As intelege de ce nu esti de acord sa iti lipeasca cineva orice pe masina, dar sa „il ia mama dracu” mi se pare o reactie exagerata. Suntem bolnavi cu nervii, sau ce ?
 13. La Forumul Regional, de ce nu este inclusa si Basarabia aka Republica Moldova ?
 14. wolf46

  Cursuri de prim ajutor: Crucea Rosie Romana organizeaza cursuri de prim ajutor premedical in conformitate cu prevederile Legii 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Legii nr. 524/2004 pentru modificarea si completarea Legii SNCRR care stipuleaza ca, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, aceste cursuri sunt obligatorii. Durata unui curs este de 12 ore. Cursurile sunt predate de medici, atestati ca formatori de prim ajutor premedical, iar SNCRR pune la dispozitie manuale si alte materiale didactice. Cursul de prim ajutor se finalizeaza cu un examen, in urma caruia se primeste certificat de absolvire si legitimatie care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor premedical. Dupa absolvirea cursurilor de prim ajutor, persoana respectiva stie sa acorde prim ajutor in caz de: - pierderea cunostintei; - stop cardio-respirator; - hemoragii; - luxatii, entorse; - arsuri (in caz de electrocutare sau insolatie), innec. Pentru a urma acest curs, contactati filiala de Cruce Rosie din judetul/orasul dvs! Crucea Rosie - Prima pagina