nairoh

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nairoh

 • Rank
  Amator
 • Birthday 04/25/1986
 1. nairoh

  Multumesc, AlpineTrails, ma interesa foarte mult rezistenta in timp. Daca ar fi sa folosesc un eggbeater pentru XC ai observat o problema legata de stabilitate, posibilitatea de pedalare sau rezitenta? fiind alaturi de Crank Brothers Candy 1 pe topul listei de optiuni ?
 2. nairoh

  Eu personal consider ca e f importanta investirea intr-un cadru usor si bun. Grand Canyon AL indiferent de model are acelasi cadru, si facand un calcul cu furca SID de pe Radon ZR Team 7.0 (tot 999e ca si AL 6.0) si franele (Formula RX) Canyon-ul ajunge la sub 11kg ceea ce e un punct important, mai ales ca Grand Canyon-ul e de 16.5 fata de Radon de 16. Nu am testat un Radon pana acum asa ca n-am putut face decat un calcul strict matematic. Concluzia e la latitudinea fiecaruia =:)
 3. nairoh

  Despre Crank Brothers nu prea aud multe prin Romania. In afara de Mallet despre care am citit ca ar fi singurul fara probleme restul modelelor pe langa avantajul de a cupla/decupla mai natural am inteles ca sunt probleme.
 4. nairoh

  Singura mea temere e legata de rezistenta. Cele cu platforma spun ca ar fi mai ferite de impactul cu roci/stanci decat cele care au sistemul de prindere expus.
 5. nairoh

  Am facut niste cercetari si M530-ul cu platforma pare compromisul cel mai bun intre rezistenta in timp - pret - calitate. Cateva review-uri care m-au convins: http://www.bikemag.com/gear/shimano-m530-pedal-review/ http://www.ihatebikes.net/site/blog/fresh-gear-shimano-m530-trail-pedals/ :) inca nu mi le iau ... pentru ca simt ca e ceva ce-mi scapa in alegerea pedalelor ...
 6. nairoh

  Salutare, Sunt in cautarea unor pedale "SPD" chiar daca e impropriu tinand cont ca sistemul e folosit de Shimano. Am vazut o multime de avantaje dezavantaje dpdv tehnic dar prea putine raspunsuri si recomandari din practica. M-ar interesa un kit sosoni+pedale pentru XC si am inteles pe scurt ca cei de la Crank Brothers au un sistem mai avantajos daca vorbim de noroi dar nu stiu care ar fi cele mai oki pedale dpdv pret/performanta si cei de la Shimano sunt atractivi datorita pretului, placutele de la ei gasindu-se mai usor decat Crank Brothers. Spre marea mea rusine nu stiu alte firme sau sisteme de pedale ca sa am un termen de comparatie. As aprecia foarte mult niste sfaturi de la cei care au experimentat (pozitive/negative) O lista foarte scurta la care am ajuns: http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1715#Review http://www.bikexpert.ro/pedale_26/pd-m530-spd_5788_12075.aspx http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=6727 http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=2346 http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=469 Mersi!
 7. nairoh

  am o bicla echipata cu Avid Juicy 3, si dupa cateva dure, teste, etc am ceva probleme cu fanele. Stiu ca trebuie reglate si nu stiu cum sa o fac la modul cel mai simplu fara sa ma umplu tot de ulei. Frana de pe spate nu mai tine mai deloc la vale iar cea de pe fata se pare ca e prea stransa pentru ca se aude un scartait continuu, ceea ce va duce si la schimbarea unor piese mai repede decat trebuie. Daca ati facut aceasta activitate =)) astept sfaturi sau un loc unde sa mi-o regleze cineva intr-o prima instanta si apoi imi cumpar eu lichid Dot4 si refac procesul mersi