vasssile

Membru
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About vasssile

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/09/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Reghin
 1. vasssile

  Superbe poze! Si ca de obicei, cum ne-am obisnuit deja, textele pozelor sunt sarea si piperul lor Tine-o tot asa, Mircea!
 2. vasssile

  Dap, 15 august 2015 ar trebui sa fie. Sa fim sanatosi, si sa ne vedem la o poveste la foc de tabara inainte, la o pedala in tura, si la un ursus (varianta de baut, nu mos Martin) dupa. :)
 3. vasssile

  Unde ai ajuns tu e doar capatul forestierului. De acolo abia incepe greul, cu o panta mult mai abrupta care se poate face doar la picior, inca vreo 1.5 km si vreo 200-300m diferenta de nivel. Pe langa asta, zona (si Calimanii in general) cam colcaie de ursi si e si plin de zmeuris pe acolo, asa ca cine se incumeta la asemenea ture, mai ales singur, ochii in 14! :) Poiana Sânta se afla in capatul traseului acesta http://www.bikemap.net/ro/route/2849235-poiana-santa/#/z15/47.11603,25.10644/google_hybrid. Sunt si ceva poze pe google, daca vrei sa vezi cam cum arata http://goo.gl/maps/vViXy. S-a trecut prin ea si la Maratonul Via Maria Theresia care a fost anul acesta pe 15 august (http://via-maria-theresia.ro/). Daca te pasioneaza Calimanii, ti-l recomand (maratonul), traseul e absolut superb :) Eu am facut traseul asta facut de tine in vara lui 2008, pana sus in poiana, si revazand pozele tale si citind povestea, mi-au revenit amintiri frumoase din vremurile de "haiducie". Asa ca, multumiri din partea mea pentru relatare, @a_mic :)
 4. vasssile

  Am facut si eu de cateva ori traseul respectiv pe DJ 154, prin satele de care pomenesti mai sus. Nu am avut probleme niciodata cu "mexicanii". Nici nu ii gasesti peste tot, ci doar in vreo 1-2 sate (Mariselu si Domnesti parca), la capatul satului. Nu prea au "chef de vorba", chiar daca de fiecare data am fost singur. In rest doar "arieni puri" (a se citi romani get beget) ;) Traseul e super fain, valonat, asfaltul destul de bun, peisajele sunt foarte frumoase, iar traficul auto e destul de redus. Deci numai bun pentru biciclit. Spor la tura si vreme faina sa aveti :)
 5. vasssile

  Cum se prezinta traseul inainte de concurs? Noroi, ud, uscat?
 6. Startul si sosirea sunt in acelasi loc ca si anul trecut, la liceul sportiv?
 7. Fain traseu, faina organizare, si, mai ales, faina vreme de pedalat :) De la anul cred ca s-ar putea schimba numele concursului in Marathon des Sables. Prietenii stiu de ce ;)
 8. Dur traseu domle, per total mie mi s-a parut cel putin la fel de greu ca tura de 100 de km de anul trecut de la Sibiu, daca nu chiar mai ceva.
 9. Pe la Sovata sunt 170 de km, pe la Toplita 191, dar drumul e mult mai bun. Ca timp cu siguranta ca e mai scurt pe la Toplita, ca de la Reghin la Sovata in unele zone e cam praf drumul, de mers cu a intaia - a doua. Cam in doua ore jumate ar trebui sa ajungi :D Si eu pe la Toplita ma duc maine, daca vrei mai multe detalii poti sa ma si suni, numarul meu e 0723340256 ;)
 10. vasssile

  Da, eu, pe spate, cu cauciucul pus in sensul de tractiune, la maratonul de anu asta de la Baia Mare. La coborarea de pe Ignis prin padure am fost cam "all over the place" :D, adica cam aluneca de numa, noroc ca m-a scos Rocket Ronu de pe fata. La deal in schimb, am mers fara probleme, nu a patinat aproape deloc, probabil din cauza sensului cum era montata anvelopa. In rest, daca nu-i super noroi, face fata la orice, e super rapid, cauciucul meu preferat. :)
 11. Cate puncte de alimentare vor fi pe traseul lung si cam pe unde vor fi amplasate?
 12. Din partea mea, ca participant, trei cuvinte despre acest concurs: Comme il faut!
 13. Stie cineva daca drumul dintre Brebu Nou si Slatina-Timis e practicabil cu masina (Logan) ? Acu 2 ani am putut trece lejer pe acolo chiar daca nu era asfalt, insa parca anul trecut se vorbea ca ar fi fost stricat de tot de ape. Sunt curios cum se prezinta anul asta, m-ar scuti de un ocol destul de mare prin Resita. :)
 14. vasssile

  Mai exista butonul asta de ignore pe forum sau a fost scoasa functionalitatea? Ca nu-l mai gasesc nicaieri...
 15. vasssile

  Julien Absalon merge pe Hutchinson-uri, Python. ;)