Mugur_69

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mugur_69

 • Rank
  Amator
 • Birthday 04/24/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Arii de interes
  Marathon, Triathlon, Duathlon, Ironman
 1. Mugur_69

  Salut! Reactivez acest post vechi cu o intrebare noua! Exista undeva in Bucureti un atelier specializat unde sa imi customizez cadrul la bicicleta dupa dorintele proprii? Mai concret, sa desfac sudura veche de la cadru, sa adjustez anumite parti si apoi sa le imbin intr-un cadru perfect DPDV al marimii. Ulterior sudurii (daca se poate executa asa ceva)vopsire, lacuire. Poate cineva sa imi dea un sfat? Am google-it ceva inainte de a scrie aici, insa nu am gasit nimic semnificativ. Mugur!
 2. Mugur_69

  Este cineva dornic sa mearga dimineata spre Giurgiu? La 9 plec din Drumul Taberei.
 3. Mugur_69

  Am si eu Cube cu care in afara de Bucuresti am alergat la Reci si la Chalenge Mamaia, la munte nu l-am dus dar cred ca ar face fata cu brio!
 4. Mugur_69

  Votul meu este al 31-lea!
 5. Mugur_69

  Maine reincepe o noua runda de votare pentru Ciprian. Daca ne mobilizam de la inceput se poate sa avem sanse sa castigam in fata alpinistilor.
 6. Mugur_69

  Sandor cred ca ai omis sa il adaugi pe cel mai frumos dintre video-uri, cel dela MPC: cel putin pentru mine este un exemplu de vointa, un exemplu pentru ce creierul uman poate face atunci cand fizic esti terminat, cand nu mai poti misca picioarele, atunci doar creierul te ajuta sa faci pasii care te duc spre castigarea cursei:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=L5kDcXhsLWQ]YouTube- Finish Marathon Piatra Craiului - Salomon 2009[/ame]
 7. Va multumesc baieti tuturor pentru sfaturi. M-am hotarat pentru Specialized. Dealerul Specialized e langa mine pe Drumul Sarii si este un baiat de nota 10.
 8. Multumesc tuturor pentru raspunsurile promte. Este destul de dificil sa aduci ceva din USA cu toate ca acolo se pare ca cel putin in domeniul bicicletelor este adevarat Eldorado...dar doar pentru ei :). Cred ca ramane varianta Specialized si Orbea. Voi pe care din cele doua mi le-ati recomanda avand in vedere ca ambele au cam acelasi pret. Nu ma pricep al ordinea prioritara a echipamentelor de pe ele asa ca va rog un sfat...:)
 9. Pana la urma a cumparat cineva de pe site-ul ala? Sunt si eu interesat insa procedura de transport si de vama ma face putin sa ma gandesc. Aici este un mesaj pe care l-am primit de la firma respectivva. Cine se pricepe si are timp sa il traduca si pentru cei ce nu stiu prea multa engleza este binevenit: Hi Mugur, Thanks for your email. Unfortunately we cannot ship internationally, but we do have some options for you. If you would like to try a freight forwarding company such as www.shipitapo.com or www.myus.com they would provide a US forwarding address that we can ship the bike to and they would then forward the bike to your address. Your options of payment would be to use a US issued credit card or to send a money order which must be in US currency. Once the bike has been shipped to the US forwarding address, you will be responsible for all duties and all other costs that your government will charge to get the package into the country. Thanks, Bikes Direct Deci, daca exista o persoana care a cumparat si stie procedura de transport si vama il rog personal sa dea mai multe detalii.
 10. Daca triatlonul a fost anuntat, aprobat si urmeaza a se tine, asta nu inseamna ca totul a fost pus la punct, inclusiv apa testata? Eu sunt convins ca nimeni din organizatori nu ar fi atat de inconstient incat sa aprobe un concurs de triatlon in urma caruia sa se imbolnaveasca sportivii de boli de piele, caderea parului sau mai stiu eu ce alte nebunii. Eu nu sunt un mare triatlonist, insa am sa particip si la Mamaia si am sa fiu mult mai castigat decat aceia care considera ca se vor infecta in apa Lacului Siutghiol...parol!