niki4

Membru
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About niki4

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/23/1967

Profile Fields

 • Localitate
  Drobeta Turnu Severin
 • Ocupaţie
  WORKER
 • Arii de interes
  Peace

Recent Profile Visitors

3,988 profile views
 1. niki4

  DJ606-Portiunea din Mehedinti a "Drumului sudului" este in curs de reabilitare,probabil ca in cursul acestui an(2013)va fi finalizata lucrarea; DJ606A-in intregime macadam,se poate insa circula si cu o cursiera dar nu recomand; DJ607A-Drum nerecomandat pentru cursiere,un amestec de asfalt,ciment,macadam.... DJ607B-Din DR.TR.Severin pana la Bunoaica(circa 25km)asfalt,calitate buna,o catarare de circa 4km in Jidostita se ajunge pe la 600m,apoi coborare spre Ciresu,macadam.Din Ciresu spre Jupanesti portiuni de asfalt,apoi spre Marga drum pietruit.Este drumul care duce la Pestera Topolnita...Recomand portiunea pana la Bunoaca pentru cursiere,mai departe este mai degraba un usor off road; DJ607C-Drum care strabate o portiune foarte frumoasa,urca de pe malul Dunarii spre Podisul Mehedinti,drumul este asfaltat pe prima portiune de circa 5km,apoi incet ,incet asfaltul este inlocuit de macadam pana in Ciresu.Din Ciresu,urmeaza o catarare spre Malarisca,asfalt de calitate circa 4km,apoi din nou macadam prin Malarisca pana la Balta.Acum cativa ani se intentiona reabilitarea acestui drum,se pare insa ca banii s-au volatilizat,lucrarile au fost demarate si asa au ramas..Pacat! DJ670-Drum de acces spre Podisul Mehedinti .Din Malovat se urca circa 25 de km pana la Godeanu,la circa 720m,portiunea este una asfaltata ,un asfalt deteriorat de intemperii si de lucrarile de introducere a apei curente in Bobaita si Balvanesti.De la Balvanesti pana la Baia de Arama este asfaltat anul trecut .Din Baia de Arama pana la Floresti ,drumul este in general bun,asfaltat. Sper ca pe masura ce mai aflu si de alte drumuri din judet sa va fiu util.Numa'bine!
 2. Frumoasa potrivirea vorbelor, traseu destul de interesant, ar fi existat o alternativa la DN6 Craiova-Drobeta, un drum mai putin circulat, asfalt proaspat si de calitate: Craiova-Breasta-Predesti-Cleanov-Balacita-Vanju Mare-Simian. Ca si distanta este aproape la fel, drumul este insa mai liber, cat despre peisaj-acelas peisaj de campie. La plimbari cat mai frumoase!
 3. niki4

  Felicitari pentru poze,cuvinte si toate cele......cum spunea un amic:Un om care are un hobby,e un om cu suflet bun!
 4. niki4

  Bine ai revenit,imi era dor de relatarile tale originale si pitoresti!
 5. niki4

  Aprob pozitiv!Va asteptam!
 6. niki4

  Marsul pe doua roti-31.03.2012-Drobeta Turnu Severin: http://www.youtube.com/watch?v=Xy6tIIVosYk&feature=share
 7. niki4

  Sadism se numeste sau nu ?
 8. niki4

  fi vigilent,poate ai noroc!
 9. niki4

  Vad ca isi face treaba cu prisosinta KTM-ul,sa-l folosesti/calaresti sanatos,inca mai plang dupa el.....
 10. niki4

  Subscriu la cele de mai sus,cred ca este normal ca macar o parte din cheltuieli sa fie suportate de membrii,ramane doar sa vedem modalitatea de a o face,ca o paranteza,am vazut ca nu mai fac parte din grupul membrilor BANATi la bazar,sa nu fie o greseala ......LE Nu e greseala,tot banat sunt ...Numa'bine!
 11. niki4

  Dani,nu te da nu te lasa,se vede ca ai mostenit gena de la tata(mariansev)functional+estetic ,sunt de partea ta!MITANU'
 12. niki4

  Superb! Vorbe ticluite frumos,fotografii mesterite si mai frumos,felicitari!Apropos nickname shauru=ceauru?Numa'bine!
 13. https://picasaweb.google.com/dumitrunichifor/AAR2011#
 14. Am fost prezent la eveniment in calitate de" spectator,sustinator,pe margine agitator" cum glumeam cu bunul meu prieten- mariansev.Sustinator pentru fiul sau-dani96- dar si pentru ceilalti participanti ,printre ei multi cunoscuti de aici de pe forum.Mi-a placut atmosfera,traseul,covorul de frunze si organizarea.Plecat pe traseu sa fac poze,am ajuns in locul unde dupa o coborare, cea cu rampa unde 'nea Cezar zboara,urma o curba destul de periculoasa,marcata insa corespunzator.Am inceput sa fac pozele si am realizat dupa ce au trecut cativa concurenti ,unii din ei ratand curba,ca pot fi util.Am ramas acolo si am incercat pe cat am putut eu sa-i indrum/ajut anuntandu-i din timp ca urmeaza o curba destul de periculoasa.Imi cer scuze insa,fara sa cunosc regulamentul,am ajutat,de fapt am impins doi concurenti care cazusera,doar cat sa isi reia cursa,pentru ca urma o catarare.Unul din arbitri/observatori prezenti acolo,m-a atentionat insa ca nu e fair-play fata de ceilalti concurenti si exista riscul ca ei sa fie depunctati,mi-am cerut scuze si cred ca gestul meu a fost inteles corect,apoi am ramas impreuna la poze,avantajul fiind evident de partea lui,un DSLR profi.Una peste alta mi-a placut sper ca de la anul sa trec de partea cealalta a benzii de pe margine si sa particip la unul sau doua concursuri.O sa revin cu pozele facute,pana atunci- numa'bine!
 15. niki4

  Se duce vestea in tara ca undeva langa Bucuresti s-a format o balta mica,facatoare de minuni.Vin oamenii din mass-media dornici de reportaje senzationale sa vada despre ce e vorba. Trece prin apa un nevazator,ajuns dincolo deschide ochii si topaie in sus fericit: -Minune,minune,mi s-a indeplinit dorinta,VAD!!!! Trece prin apa un schiop,tarandu-si piciorul dupa el,ajuns dincolo: -Minune,minune,mi s-a indeplinit dorinta,MERG NORMAL!!! Trece prin apa un invalid,in carucior,ajuns dincolo: -Minune,minune,mi s-a indeplinit dorinta..AM CAUCIUCURI DE IARNA.......