Blaze1

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blaze1

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/05/1993
 1. Buna ziua am si eu o intrebare si anume:S tie cineva daca exista vreun club de ciclism in Iasi?Daca da va rog sa postati niste informatii recente sau adaugati urmatorul idd de messenger:ady_hns05@yahoo.com Va multumesc!
 2. Blaze1

  ...Deci inafara sa dezmebrez furca(la care nu ma pricep) nu exista nici o alta metoda. decat poate s-o arunc pe geam :D...ok, v-a multumesc tare mult:)
 3. Blaze1

  ...Deci inafara sa dezmebrez furca(la care nu ma pricep) nu exista nici o alta metoda. decat poate s-o arunc pe geam :D...ok, v-a multumesc tare mult:)
 4. Blaze1

  Bicicleta este deabia cumparata...Deci momentan numai la schimbat nu imi sta gandul.O s-o forjez cum pot, si, cine stie? Poate peste 1-2 ani o s-o schimb...Plus ca mie nu imi trebuie cine stie ce furca, doar ceva...mai mobil decat petardele de la DHS
 5. Blaze1

  Inca o intrebare...Legata tot de suspensii. Oare pe o bicicleta DHS pot monta o alta suspensie...sau cei de la DHS fac gatul "din ochi"...Ce marime as avea nevoie p un DHS?:D multumesc
 6. Blaze1

  Si eu am un DHS Chuper...Este noua, nu are mai mult de 2 saptamani...Si furca tot aceleasi probleme are, mai pe romaneste, "este teapana". As vrea sa stiu...Ce pot sa ii fac sa mearga mai bine, inafara sa o ung la fiecare 24 de ore(sau chiar mai putin).
 7. Blaze1

  Adica eu bicicleta o v-oi folosi pe drumuri asfaltate...neasfaltate si uneori (rareori) prin padure...Nu e buna asta?
 8. Blaze1

  Un argument te rog?Stiu ca sunt multe thread-uri despre ce bicicleta sa-ti iei...dar eu am limita de doar 200 de euro...Da-mi te rog tu niste exemple:):)
 9. Blaze1

  Daca ar fi dupa ce spun eu...Atunci as lua-o. Dar vreau sa stiu si alte pareri, ale unor oameni care stiu despre ce vorbesc.Deci?Este buna sau nu?
 10. Blaze1

  Totusi...Pana La urma ce parere aveti despre aceste biciclete Leader...Eu as vrea sa-mi iau un Leader Evo 9 ca bicicleta de inceput...Sunt bune sau nu? Adica spitele si franele nu prea imi inspira incredere...Ce spuneti? Multumesc