radu

Membru
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About radu

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/28/1967

Profile Fields

 • Localitate
  Onesti , Bacau

Recent Profile Visitors

4,724 profile views
 1. radu

  Acum reciteam topicul si sunt dator cu precizarea : da, portiunea este complet asfaltata.
 2. radu

  Imi pare rau, catalinm, nu am date proaspete despre zona aceea. Anul asta nu am trecut pe acolo.
 3. radu

  Nu se poate schimba pipa decat cu una acelasi model. Pentru a putea schimba pipa ar trebui sa schimbi si furca, sa nu mai fie cu gatul filetat. Operatiunea probabil ar mari nejustificat pretul bicicletei.
 4. radu

  Am indraznit sa mentionez magazinul si atelierul mausbike din Galati pentru ca am fost incurajat de titlul topicului care se referea la zona Braila-Galati. Nu am mentionat nici un "atelier in toate mintile" din Braila pentru ca nu cunosc nici unul. Este prima data cand aud ca apar probleme cand doua municipii sunt apropiate ca distanta. Din partea mea pot sa fie apropiate si ca greutate, ca mi-e egal. Am incercat doar sa-ti raspund la doua din patru intrebari, de metropolis nu-mi pasa.
 5. radu

  Marea majoritate a pompelor de pe piata au posibilitatea de a fi folosite atat pentru presta cat si pentru auto. Se desfileteaza capul pompei, se intoarce mansonul gasit acolo si o piesa de plastic din spatele mansonului si gata transformarea.
 6. radu

  Stiu la Galati , in strada Portului, http://www.mausbike.ro/ . Nu stiu multe despre magazin sau atelier dar oamenii sunt de toata isprava. Mergi cu incredere!
 7. radu

  Lanturile noi vin unse cu un ulei ceva mai gros si mai aderent decat uleiul de lant dry sau uleiul de mecanisme fine. Cred ca scapi de zgomotul pe care il reclami daca ungi lantul cu ulei wet sau cu spray. Unge si rolele schimbatorului. Si verifica daca reglajul schimbatorului spate este ok.
 8. Te servesc si eu cu placere. Stiu ce inseamna :)) Am avut si eu pitici ca ai tai, dar nu am fost destul de inspirat sa ii pun in seama feng-shui-ului .
 9. radu

  ssminkly, nu stiu ce adresa i-ai dat prietenului tau, eu ti-am dat doar niste numere de telefon. Cat despre faptul ca vrei sa fii contactat tu in legatura cu bicicleta lui, cred ca e un pic deplasat. Ai putea sa ii faci tu o constatare, daca te pricepi, iar el sa vina cu lectiile facute, stiind clar ce vrea. Voi vedea cand va ajunge la mine. dan munteanu, Nea Dan, duminica nu puteam sa astept de la 9:30 la 10 intr-un loc neprecizat din Onesti in care sperai sa ajungi (nu ca Onestiul ar fi mare metropola) :)) Mi-am facut tura la Tg. Secuiesc, Daca mai treci prin zona si vrei sa schimbi doua vorbe cu cineva, 0740399504.
 10. radu

  Service Bike Plus Onesti, fix 0234313111, mobil 0740399504
 11. radu

  Salut. Cred ca mai mult ca sigur duminica va fi vreme buna. Eu vin. Mtb sau cursiera?
 12. radu

  Daca ai verificat pe liber si functioneaza, atunci asta este cauza: camasi strangulate. Nu toate manetele de cursiera permit rutarea camasilor pe sub ghidolina, dar de obicei cele de frana ar trebui sa mearga.
 13. radu

  Duminica ies cu Florin la un Scutaru, cu MTB, usurel tare. Vii?
 14. radu

  La multi ani, Red Dragon ! Sa ne traiesti, sa ne duci la trena ! Peste 40 de ani nu te mai las sa ma iei pe catarari :D
 15. Detalii mai clare cred ca veti gasi aici : http://www.activmoinesti.ro/proiecte/in-curs/moinesti-zemes-mtb-competition-2013/