radu

Membru
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by radu

 1. radu

  Pfiuuuu . Credeam ca mi-am pierdut simtul umorului . Acum ca vad ca nu sunt singurul care n-a inteles bancul de mai sus mi-a mai venit inima la loc .
 2. Aici iti poti calcula marimea pentru mai toate tipurile de biciclete . http://www.competitivecyclist.com/za/CCY?PAGE=FIT_CALCULATOR_INTRO
 3. radu

  Poate de pu..a :)
 4. Salut . Tu esti cel care m-a ajutat astazi prin Bucuresti la intoarcerea la start ?

 5. radu

  Foarte frumoasa ! Sa o stapanesti sanatos !
 6. Salut Alex si bun venit ! Cursierist , MTB-ist , BMX-ist ? :D Sper sa ne cunoastem si personal cat mai curand . Pe Chibrit il stii ?

 7. radu

  Sub banner-ul Veloteca , al doilea buton de la dreapta la stanga .
 8. radu

  Astfel am fost taxat eu pentru marfa voluminoasa : Shipping and Handling 15,00 EUR Surcharge bulky goods 5,95 EUR
 9. radu

  Banuiesc ca bazarul va aparea dupa ce vor disparea reclamele magazinelor de profil . Daca e bine sau rau , asta nu mai stiu .
 10. Ori noua placa video impiedica circuitul aerului prin carcasa , ori nu ai pus in locurile unde au fost DVDRW si All.in.one capacele carcasei si prin acele ferestre circula mai usor aerul decit prin ventilatoarele radiatoarelor .
 11. radu

  Acel adaptor se foloseste doar daca vrei sa folosesti pantofi de sosea la placute ( implicit pedale ) de MTB . Pantofii de sosea au 3 gauri in talpa pentru placute SPD-SL , iar pantofii pentru MTB au 2 gauri , alungite , pentru SPD . Exista si pantofi la care se pot monta ambele tipuri de placute . Important este sa fii hotarat ce fel de pedale vrei sa folosesti si abia pe urma sa cumperi pantofii potriviti .
 12. radu

  La fel si la mine http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/unsure.gif
 13. radu

  Vazut azi in Onesti , pe la 15 , cicloturistul din foto . De o seninatate greu de descris .
 14. radu

  Limita e de 5 useri . Vezi mai clar aici de ce : http://www.ciclism.ro/forums/index.php?/topic/4733-este-util-chat-ul-pentru-forumul-ciclismro/
 15. Salut ! Vezi ca se fac iar tricouri ciclism.ro , spuneai ca vrei si tu . Vezi aici :

 16. radu

  Astazi m-am intalnit in Onesti cu un cicloturist din Turda , Adrian . Venea dinspre Miercurea Ciuc si mergea spre Oituz . Am schimbat 2 vorbe si l-am condus pana la iesirea din oras . Nu prea stiu cum o sa gaseasca loc de campare printre grataragii iesiti azi ca mustele .
 17. radu

  Azi pe la 14 , la intrarea in Onesti dinspre Bacau , val-vartej ca o furtuna , un rutierist tare si tare grabit. Cred ca era xqtr . Te salut cu admiratie !
 18. radu

  Azi pe la pranz , la intrarea in Slanic Moldova , un cuplu foarte cool . Salutari si aici !
 19. radu

  Luni , 8 martie , la 16:15 , prima etapa din Paris - Nisa , live pe Eurosport 1 .
 20. radu

  Luni , 8 martie , la 16:15 , prima etapa din Paris - Nisa , live pe Eurosport 1 .
 21. radu

  Eu oi fi batran si chior , dar si tu ai o imaginatie ...
 22. radu

  Doamne ! E culmea prostiei ... Oare cei care au vazut greseala au tacut sa nu pateasca altele mai rele ori sunt obisnuiti cu dementa majoritatii ?!
 23. radu

  Coborarea aia este de fapt pe pasul Oituz , dinspre Onesti spre Targu Secuiesc, mai exact de pe varful Moghioros pana la Bretcu. Ce-i drept, autorii filmarii puteau fi de oriunde din Romania ...
 24. radu

  Sper sa va placa si asta !