Flip

Membru
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About Flip

 • Rank
  Membru Senior
 1. Flip

  Bicicleta din poze nu este Specialized. Este un cadru foarte ieftin (prost) ce a fost inscriptionat. Deci foloseste-o cat merge, dar nu baga nici un ban in ea ca nu merita.
 2. Flip

  Salutare! Aproximativ intre kilometri 17 si 23 nu e asfalt. Pe profil asta inseamna de la sfarsitul catararii pana pe la mijlocul coborarii. Nu as recomanda portiunea respectiva pentru cursiera. Restul traseului e asfalt in stare buna.
 3. Flip

  Dupa 20 de ani
 4. Flip

  Da, intr-adevar sunt cam scumpe. Din pacate nu poti lua o bicicleta mai deosebita la aceleasi preturi ca Focus sau Cube. In Romania nu gasesti Genesis. O varianta ar fi daca ai o cunostinta in Anglia sau daca convingi vre-un magazin de acolo sa ti-o trimita. Sau de undeva mai aproape in Europa. Poate iti sugereaza ei o varianata daca ii intrebi. In cazul ca au importanta detaliile practice: Altitude are cadrul din aliaj Reynolds 853, mai bun decat Reynolds 520 de la iO iD, lucru pentru care cel din urma a fost depunctat la testul bikeradar.com
 5. Flip

  Niste mtb-uri de otel am vazut si la Genesis, cu transmisie 3 x 9 sau Alfine cu 8 sau 11 rapoarte. Sunt disponibile si cadrele. http://www.genesisbikes.co.uk/bikes/mountain/latitude/latitude-20 http://www.genesisbikes.co.uk/bikes/mountain/ioid/io-id-alfine-11 Niste teste cu Charge si Genesis poti sa citesti pe pe bikeradar.com http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/review-charge-bikes-duster-eleven-12-45866 http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/review-genesis-bikes-io-id-alfine-8-12-45853 Acolo gasesti si greutatile: 12,5 kg pentru Carge (cadru de 19'') si 13,3 kg pentru Genesis (cadru de 20,5'')
 6. Cu ochi oblici pentru Lucian: 29er cu kimono Ciclo-cross Independent Fabrication
 7. Flip

  Multumesc frumos pentru indiciu, LucianLS. Am reusit in sfarsit sa-l vad si eu, l-am gasit interesant, iar acum astep sa apara si urmatorul.
 8. Flip

  Multumesc frumos StefanU pentru link. Am gasit acolo "Life Cycles", descarcat, vizionat, placut, recomand. In continuare imi doresc mult sa vad si "Race Across The Sky", asa ca daca il gasiti va rog nu uitati sa dati un semn si aici. Imi pare foarte interesanta povestea si incerc sa va starnesc interesul prin cateva detalii: Leadville Trail 100 se desfasoara in Muntii Stancosi pe un traseu de 160 km (100 mile), in intregime la altitudine de peste 2.800 m, ajungand la un maxim de 3.787 m. 2007 - castiga pentru a 5-a oara consecutiv Dave Wiens, urmat la 2 minute de Floyd Landis care "castigase" in anul precedent Turul Frantei; 2008 - castiga a 6-a oara Dave Wiens, intr-un timp record de 6 ore 45, urmat la 2 minute de Lance Armstrong; 2009 - castiga Lance Armstrong cu un timp de 6 ore 28, spulberand recordul lui Wiens care vine pe 2 cu o intarziere de 28 minute; 2010 - castiga Levi Leipheimer (coleg cu Armstrong la RadioShack) in 6 ore 16, urmat de Jeremy Horga-Kobelski la 9 minute, Todd Wells la 14 minute si Dave Wiens la 17 minute.
 9. Flip

  Cred ca aici este locul potrivit sa va adresez o rugaminte. As vrea sa vad cateva filme mai noi si nu stiu cum sa dau de ele, poate ma ajutati voi cu un link de unde sa le descarc sau poate chiar le are cineva. Este vorba despre: "Life Cycles" pomenit si mai sus "Race Across The Sky" "Race Across The Sky 2010" pentru asta pun si un link la trailer Multumesc.
 10. Si bicicletele pliante pot fi sexy.
 11. Nu reusesc sa inteleg doua lucruri legate de organizarea acestui concurs: De ce a fost micsorat timpul limita? Cand normal ar fi fost sa se mareasca datorita ploii si ingreunarii traseului. Era foarte important ca oamenii de pe traseu sa ajunga mai devreme acasa? S-a dorit descalificarea a cat mai multi concurenti? A fost o masura pentru a accentua elitismul si exclusivismul evenimentului? Din pacate rezultatul a fost ca la feminin nu s-a clasat nimeni pentru traseul lung si li s-a rapit bucuria de a fi clasati celor care au terminat in afara timpului limita si celor care ar fi putut completa traseul dar au renuntat din cauza asta. De ce elitele, sportivii de performanta care sunt legitimati la cluburi, sponsorizati, etc... au concurat la categoria amatorilor? Asta inseamna ca cine a luat startul la traseul lung a concurat direct impotriva lui Lucian Logigan (campion national) sau Tudor Oprea (participant la Olimpiada). Sau cu alte cuvinte amatorii au participat la o competitie in care primele locuri le erau inaccesibile, fiind rezervate celor din alta categorie. M-am cam bagat in seama, dar cred ca si altii au aceste nelamuriri.
 12. Flip

  In complentarea lui Kristi,cateva noutati inainte de Eurobike: Focus Redskin 2011 Si Merida Matts Twenty Nine 2011
 13. Daca mai aveti indoieli ca cei pe 4 roti carora le place viteza sunt ucigasi am gasit dovada: [ATTACH=CONFIG]16029[/ATTACH]
 14. Daca mai aveti indoieli ca cei pe 4 roti carora le place viteza sunt ucigasi am gasit dovada: [ATTACH=CONFIG]16029[/ATTACH]