booster

Membru
 • Content Count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Good

About booster

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 08/23/1996

Profile Fields

 • Localitate
  Piatra Neamt
 • Arii de interes
  pedalat si scoala
 1. booster

  Ce ochelari ati recomanda intr-un buget de 450 de lei?Mi-as dori sa fie heliomati daca se poate dar nu e neaparat.Cel mai important e ca optica sa fie cat mai buna,Multumesc anticipat.
 2. booster

  Sper ca nu e prea tarziu sa raspund acum.Acea portiune este perfecta din toate punctele de vedere.
 3. booster

  Incredibil.O medie de 328 de km pe zi :o .
 4. booster

  Intr-un final am luat Tacx Satori Pro.Nu am putut sa o fac pe maicamia sa inteleaga care e diferenta.Oricum,fiind primul trainer,ma descurc si cu asta.
 5. booster

  Flow-ul pot sa il iau cu 200 de euro.
 6. booster

  Intre Tacx Satori Pro si Tacx Flow T2200 ce ati alege?
 7. booster

  Eu stau in Piatra Neamt dar ma descurc ca am un Decathlon la Iasi.E cea mai buna alegere in acest buget?
 8. booster

  Salut.As dori sa va cer ajutorul in achizitionarea unui trainer si a unui cauciuc aferent acestuia.Bugetul este de 700 de lei pentru trainer si oricat pentru cauciuc ca oricum il iau pe cel mai ieftin. Dupa cateva cautari am ajuns la TACX Satori Pro dar astept si recomandarile voastre iar la cauciuc chiar nu stiu ce as putea sa iau.Inafara de PlayBike eu nu am mai gasit nicaieri in Romania. As dori sa va mai intreb daca trainerul si bicicleta(Kona Fire Mountain Deluxe) rezista la o greutate de 140-150 de kg? Multumesc anticipat
 9. booster

  Cine din Bucuresti ar putea sa ma ajute sa fac 500 de km in 24 de ore?Eu as ajunge in Bucuresti cam pe la mijlocul lui august si din Bucuresti as merge spre Giurgiu si inapoi ca sa completez cei 500 de km.Mi-ar prinde foarte bine ajutorul vostru mai ales ca ultima parte o sa o fac pe timp de noapte.
 10. booster

  Joi facem traseul si pe la Cuejdel,e prea frumos ca sa fie ratat.nrvant,maine ai merge la o tura scurta?
 11. booster

  Ce medie ati avut pe traseul asta?Ca si eu l-am facut ieri si am zis ca mor de la Bicaz pana dupa Dragos Voda(dupa ce se termina coborarea).
 12. booster

  Tura asta am putea sa o facem maine.Eu miercuri am o alta tura programata mai lunga pe sosea.Poate doriti sa va alaturati.
 13. booster

  Asta e un traseu foarte frumos de facut.Din pacate stiu putine trasee off road eu fiind cu sosea 90% din timp dar gasim noi ceva si pe coclauri.
 14. booster

  As putea eu sa merg cu dumneavostra.Cam care ar fi traseele pe care doriti sa mergeti?
 15. booster

  Intr-un final intru si eu un clubul rutierilor cu un Simplon Pavo 2009 sau 2010,poate puteti sa imi spuneti voi mai exact.