booster

Membru
 • Content count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Good

About booster

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 08/23/1996

Informații personale

 • Sexul
  Prefer să nu declar
 • Arii de interes
  pedalat si scoala
 • Localitate
  Piatra Neamt

Metode de contact

 • Yahoo
  dudut06
 • Skype
  dudut06
 1. Ce ochelari ati recomanda intr-un buget de 450 de lei?Mi-as dori sa fie heliomati daca se poate dar nu e neaparat.Cel mai important e ca optica sa fie cat mai buna,Multumesc anticipat.
 2. Sper ca nu e prea tarziu sa raspund acum.Acea portiune este perfecta din toate punctele de vedere.
 3. Incredibil.O medie de 328 de km pe zi :o .
 4. Intr-un final am luat Tacx Satori Pro.Nu am putut sa o fac pe maicamia sa inteleaga care e diferenta.Oricum,fiind primul trainer,ma descurc si cu asta.
 5. Flow-ul pot sa il iau cu 200 de euro.
 6. Intre Tacx Satori Pro si Tacx Flow T2200 ce ati alege?
 7. Eu stau in Piatra Neamt dar ma descurc ca am un Decathlon la Iasi.E cea mai buna alegere in acest buget?
 8. Salut.As dori sa va cer ajutorul in achizitionarea unui trainer si a unui cauciuc aferent acestuia.Bugetul este de 700 de lei pentru trainer si oricat pentru cauciuc ca oricum il iau pe cel mai ieftin. Dupa cateva cautari am ajuns la TACX Satori Pro dar astept si recomandarile voastre iar la cauciuc chiar nu stiu ce as putea sa iau.Inafara de PlayBike eu nu am mai gasit nicaieri in Romania. As dori sa va mai intreb daca trainerul si bicicleta(Kona Fire Mountain Deluxe) rezista la o greutate de 140-150 de kg? Multumesc anticipat
 9. O fi o idee buna la inceput dar dupa nu mai e chiar asa buna.Trebuie sa ai un psihic foarte tare sa poti sa te invarti asa de n ori.
 10. Din pacate am facut doua pauze prea lungi si dupa 7 ture pe acelasi traseu nu am mai putut psihic sa ma invart in juru cozii. Nu mai aveam timpul necesar pentru a ajunge la 500km dar daca continuam ajungeam pe la 450 fara probleme dar am zis ca nu are rost daca nu mai am sanse sa imi ating obiectivul. Traseul a fost intr-o bucla de 48 de km(1900m diferenta de nivel pentru cei 500km) in care m-am tot invartit. Abordarea a fost una simpla, la fiecare doua ture ma opream acasa sa mananc ceva serios iar la ture aveam 6 batoane musli si 2 geluri.
 11. O prima incercare a turei s-a oprit la 341 de km. O sa mai incerc pe 13 spre 14 septembrie.
 12. Portiunea aceea e foarte buna,asfaltul e perfect.Acum imi pare rau ca doar am urcat pe acolo.
 13. Cel mai bine e sa va hidratati cum trebuie(Prolyte) si sa mancati inainte sa va pierdeti puterile si sa simtiti un gol in stomac.
 14. Daca aveti un pulsometru e foarte simplu.Mergeti in puls cum s-ar zice,cam intre 60-70%.
 15. Pe 4 august ajung si eu la Suceava la o tura de antrenament.Ar fi cineva cu care as putea sa ma intalnesc?