TAZ

Membru
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TAZ last won the day on March 10 2018

TAZ had the most liked content!

Community Reputation

365 Excellent

About TAZ

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/24/1968

Profile Fields

 • Localitate
  Drobeta Turnu Severin
 • Biciclete
  single-speed; cursiera; treking; 29er; ciclocros.

Recent Profile Visitors

4,307 profile views
 1. TAZ

  Sofer indisciplinat. Metoda ar trebui reintrodusa:
 2. TAZ

  http://<iframe width="789" height="444" src="https://www.youtube.com/embed/xRtV3FSUd0w" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 3. TAZ

  Ce face omul cand ramane sngur acasa si nu are bani de furca? Vinde de prin casa.
 4. TAZ

  http://<iframe width="674" height="370" src="https://www.youtube.com/embed/8dV2MhMPOGw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 5. TAZ

  Imbinarea între nave, numita amarare se face prin parâme vegetale, sintetice, metalice sau mixte care se înfășoară pe babale (dispozitivele in forma de ciuperca de la bordul navelor sau de pe cheu).
 6. TAZ

  Manevra respectiva se numeste acostare.
 7. TAZ

  Farmacistul aleargă disperat după clientul ce tocmai ieșise, îl ajunge din urmă și gâfâie: – Opriți-vă, vă rog… v-am dat din greșeală arsenic în loc de aspirină!!!!! – Așa, și? – … Și e mai scump cu 20 de lei…
 8. TAZ

  Este o mină ancorată. Sistemul de troliu și cablu se presetează înainte de plantare pentru o anumită lungime a cablului astfel că mină să plutească intre ape (la adâncimea dorita). Așa se poate că odată plantat un baraj de mine pe un anumit traseu obligatoriu să poată viza navele cu un pescaj mai mare, de exemplu navele de linie sau petrolierele și să ignore navele de dimensiuni mici, cum ar fi remorcherele sau navele pescărești. De asemenea se pot realiza baraje antisubmarin formate din mine scufundate la adâncimi diferite.
 9. TAZ

  Cateva precizari in legatura cu exponatele. Racheta: racheta de fabricatie sovietica anti-nava P15; a echipat vedetele purtatoare de rachete romanesti tip OSA I Mina: MMMCA-1 mina marina mecanica de contact cu antene; varianta romaneasca a minei sovietice tip KB-1; mai este folosita si astazi in marina romana Motorul in V: motorul naval sovietic de tip M50F de 1200 cp fabricat de Zvezda. Tunul: tunul sovietic KS-30 CAL.130mm
 10. TAZ

  "Tancurile" respective nu sunt tancuri. Sunt sisteme antiaeriene autopropulsate Gepard. Gepard este un sistem antiaerian autopropulsat blindat, autonom, care poate acționa în orice condiții meteorologice, construit pe șasiul tancului Leopard 1.
 11. O vinzi și îi cumperi o bicicletă pe mărimea potrivită. Cu rotile de 24 sau chiar 26. Nu merită să te apuci de modificări.
 12. Inteleg ca bicicleta este noua. E posibil ca dupa ceva utilizare sa se aseze mai bine bowdenul in capetele de bowden. Asta provoaca o usoara dereglare a schimbatoarelor. Sa ii rogi sa controleze si cuvetele sa nu isi fi facut joc.
 13. Sigur ca e vorba de variantele actuale. VDO M7 VDO M6 M7 nu are nevoie de senzori. Are mai putine functii decat M6, dar cred ca este mai potrivit pentru cerintele colegului nostru. Detin M6 si M5. Sunt foarte multumit de ele.
 14. @ciomby Salutare. Vezi si VDO 6 si VDO7. Ambele au altimetru si indica si inclinatia pantei.