TAZ

Members
 • Content count

  372
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

312 Excellent

About TAZ

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/24/1968

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  single-speed; cursiera; treking; 29er; ciclocros.
 • Localitate
  Drobeta Turnu Severin

Metode de contact

 • Yahoo
  marian_taslau

Recent Profile Visitors

4,001 profile views
 1. Aia are barba si mustata?
 2. Asta vroiam sa zic și eu. Știm noi cine poate rămâne pe aici și când o să ne întoarcem o să avem o bucurie.
 3. Comentariul anului. Trist dat adevarat (pentru cei de pe aici)
 4. Este IS-2 nu T-34.
 5. La inrebarea cu practicile si tehnicile de dopaj crezi ca o sa raspunda careva? Cei care au fost sau sunt sportivi legitimati sau au oarece lagatura cu cluburile, chiar daca stiu de aceste situatii sau au fost in cauza tac malc.
 6. Acum e OK. Prima oara nu mergeau nici pe telefon si nici pe computer.
 7. @gibonu Nu se vad imaginile cu locomotiva LDH 45.
 8. Jon Lord. Si Jon si Lord.
 9. Upgrade de la programul Prietena 8.0 la programul Nevasta 1.0 (ghid de instalare) Unul dintre prietenii mei s-a decis sa faca upgrade de la Prietena 8.0 la Nevasta 1.0 si a realizat ca acesta duce la un consum exagerat de memorie, lasand sistemulului extrem de putine resurse disponibile peantru alte aplicatii. El a observat de asemenea ca Nevasta 1.0 doreste din rasputeri sa se perpetueze (asemanator unui virus), ceea ce consuma de asemenea resurse deosebit de valoroase. Nici o mentiune a acestui fenomen particular nu a fost inclusa in brosura produsului si nici in documentatie, chiar daca alti utilizatori l-au informat ca era un lucru la care trebuia sa se astepte datorita naturiia cestei aplicatii. Dar nu este doar atat. Nevasta 1.0 se instaleaza de una singura in asa fel incat se lanseaza singura la initializarea sistemului, de unde poate monitoriza toate celelalte activitati ale acestuia. El a observat cu tristete ca alte aplicatii cum ar fi PokerNight 10.06, BeerParty 5.5 si Noaptea-n Bar 7.7 nu mai pot rula in sistem, deoarece il fac sa se blocheze cand sunt selectate, desi inainte mergeau de minune. In timpul instalarii, Nevasta 1.0 nu atentioneaza asupra instalarii simultane a unor plug-in-uri nedorite precum Soacra 55.8 respectiv Cumnatul 16.1 in versiune Beta. De asemenea, si performantele sistemului par sa se diminueaza cu fiecare zi ce trece. Iata cateva facilitati pe care le-ar dori in urmatoarea versiune Nevasta 2.0: – un buton “Nu mai spune asta inca o data” – un buton “Minimizare” disponibilla fiecare rulare a programului – programul de instalare sa aiba doua optiuni: una care sa permita dezinstalarea ulterioara in orice moment, fara pierderea de cache sau de alte resurse ale sistemului si alta care sa permita rularea driverului de retea, fapt ce ar permite sondei hardware a sistemului sa poata fi utilizata; Bug warning: Nevasta 1.0 mai are un alt bug nedocumentat: daca incerci sa instalezi Amanta 1.1 inainte de a dezinstala Nevasta 1.0, aceasta va sterge fisierele MSMoney inainte de a se dezinstala, si apoi Amanta 1.1 va refuza se se instaleze, sub pretextul ca sistemul are resurse insuficiente. Evitarea bug-ului: Pentru a evita acest bug, incercati sa instalati Amanta 1.1 pe un sistem diferit si nu rulati vreodata aplicatii de transfer de fisiere intre cele doua sisteme.
 10. @@mumus Nu glumesc. @@Axe Raspuns corect.
 11. Cine recunoaste ce masina e?
 12. Cei care au de dat bani nu sunt saraci. Cand am mai ajutat pe cineva mai sarac nu au fost probleme cu plata imprumutului. Datoria a fost platita la timp, sau chiar mai devreme de termenul stabilit.
 13. Salariul neplatit din luna mai. Cand s-au facut concedieri a trebuit sa ma cert urat ca sa ma lase sa plec. Cativa "prieteni" au catre mine datorii nu mari, dar care insumeaza aproximativ un salariu mediu. Nici unul dintre ei nu a venit sa isi plateasca datoriile cu toate ca stiau care este situatia cu salariile neplatite. Cand le-am reamintit se faceau ca ploua. Anul trecut a fost o situatie asemanatoare cu 3 luni salariul intarziat si la fel se faceau ca ploua. In plus unul dintre ei a venit sa mai ceara niste bani si l-am trimis la plimbare. No job, no money no problem. Ciudat este ca acum m-am linistit. De mult timp nu m-am simtit atat de bine.
 14. -Chelner, de ce cafeaua mea miroase a penis nespalat? Chelnerul miroase cafeaua: -Doamna, incercati sa luati cafeaua cu cealalta mana.