MAchiavelli

Membru
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About MAchiavelli

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/27/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Tulcea
 1. MAchiavelli

  Cum poti sa nu te bucuri la auzul unei asemenea vesti? Individul pe care tu il numesti ciclist merita cu varf si indesat pedeapsa primita.
 2. MAchiavelli

  Mare pacat ca sa accidentat, tocami ce incepuse sa isi recapete forma din sezonul trecut. Dupa felul cum sa descurcat pe munte in Turul tarii bascilor, eu zic ca castiga fara nici o problema clasamentul general din Turul Romandiei si poate isi pastra forma pana in mai in Turul Californiei.
 3. MAchiavelli

  Schelckii si sezonul tot la fel de varza au ramasa la itt chiar daca se afla sub comanda lui JB. Macar Franck cchiar daca nu obtine niciun rezultat mai termina cursele la care participa fata de Andy care are doar o cursa de mana a doua de 4 zile terminata.
 4. MAchiavelli

  Ma cam suprinde faptul ca Martin si Horner au pierdut asa mult timp fata de Sanchez pe o distanta relativ scurta.
 5. MAchiavelli

  Asa arata traseul pentru contratimpul individual.
 6. MAchiavelli

  Inca o etapa cu final in catarare de categorie speciala nu strica si alt lucru care nu-mi place este faptul ca sunt prea multe etape de sprint, in rest e ok.
 7. MAchiavelli

  Oliver Zaugg a castigat Turul Lombardiei.
 8. MAchiavelli

  Traseul din Tour de France 2012 a fost anuntat din greseala pe site-ul celor de la A.S.O, la prima vedere se poate observa ca sunt 96,1 km de contratimp, eu zic ca fratii Schleck ar trebuii sa-si ia gandul deja de la castigarea turul de la anul. http://www.cyclingnews.com/news/2012-tour-de-france-route-revealed
 9. MAchiavelli

  Daca vine Nibali cu ei poate merge pacaleala, oricum sunt slabe sansele. Wiggins daca nu-l punea la munca pe Froome pe Manzanenda, kenyanul era acum in rosu.
 10. MAchiavelli

  Singura sansa pentru Froome ar fi in etapa a 19-a cand cu 18,5 km inainte de final este o catarare de categoria a 2-a unde Sky sa duca o trena foarte puternica, izolandul pe Cobo de coechipieri si sa plece Froome cu Wiggins(ca sa-l ajute pe portiunile de plat) pe coborare si sa fure secundele de bonificatii.
 11. MAchiavelli

  Mollema etapa, Froome in rosu :)
 12. MAchiavelli

  Sagan etapa, cobo in rosu.
 13. MAchiavelli

  Oliver Zaugg etapa, Wiggo in rosu.
 14. MAchiavelli

  Bennati nu mai are acceleratia si rezistenta de altadata. Kessiakoff si Mollema i-au luat 4 secunde lui Nibali si 5 secunde celorlalti favoriti.
 15. MAchiavelli

  Bennati etapa, Wiggo in rosu.