hayvelo

Membru
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

hayvelo last won the day on October 5 2015

hayvelo had the most liked content!

Community Reputation

493 Excellent

About hayvelo

 • Rank
  Amator
 • Birthday 02/11/1971

Profile Fields

 • Localitate
  bucuresti

Recent Profile Visitors

6,165 profile views
 1. hayvelo

  În coborîre, cînd ajungi la baza dealului, cam jumătate din șoferii care ies din dreapta ți se bagă în față, unii de-a dreptul holbîndu-se la tine. Acolo trebuie neapărat să te asiguri că ești VĂZUT și LĂSAT să treci, altfel trebuie să-ți sacrifici plăcerea vitezei și să încetinești drastic ca să scapi întreg.
 2. hayvelo

  Păi înțeleg că alea erau mai ceva ca un tablou renascentist. Și cum le-ar valorifica hoții, tot așa cum ar valorifica și Gioconda ? Aaaa, mi-a picat fisa : le-au furat pentru ei, erau niște iubitori de ciclo-artă. Să le stăpînească sănătoși PS Poate apar pe la Tg-Jiu, pe OLX.
 3. hayvelo

  E bine așa, că cin' le vede poate rîvnește. Și cadînele tot încuiate și departe de ochiil lumii îs ținute
 4. hayvelo

  Adică ambele amoruri îți dorm la picioare. Numa' să nu stîrnești gelozii !
 5. hayvelo

  Unii dorm cu cîinele în pat, iar alții țin Klein-ul pe balcon !
 6. hayvelo

  Salutare ! Pentru reanimarea secțiunii și clătirea ochilor, GT Night Sky 1991 :
 7. După o lungă absență, vă zic din nou salutare! Timp de patru ani și jumătate am ținut în cui cadrul ăsta de KUWAHARA PACER 1990. În cele din urmă i-a venit rîndul și ei să vadă asfalt. Echiparea de fabrică a bicicletei fiind praf, am reechipat-o nu în configurație originară LX, ci cu DX.
 8. hayvelo

  Nu m-am gîndit niciodată la o asemenea soluție. Ai încercat și știi din experiență proprie că ține? Oricum mă gîndeam să schimb angrenajul, pentru că e "șters" destul de urît. O să-i pun brațe argintii care estetic se țin în general mult mai bine ca cele negre.
 9. hayvelo

  Salutare din nou! Cu riscul de a vă plictisi cu aceeași piesă, revin totuși cu niște poze de exterior (a mai suferit, totuși, niște modificări : alt ghidon, alte manșoane ; pe lista de așteptare se află acum pedalierul care, pe lîngă faptul că e șters și inestetic, mai are și bubă la brațul stîng care trosnește la forțare, indiferent cît de tare este strîns șurubul de fixare - probabil că a mers cîndva slăbit pe ax):
 10. hayvelo

  Merci by.ebis. Și Shimano mai are nr. patentului marcat pentru piața americană, așa că e posibil orice. Montajul scripetelui dublu e un chin din cauza durității/elasticității cablului care nu vrea în ruptul capului să-i urmeze conturul. Odată montat e fain, senzație e faină, chiar dacă nu era nevoie de amplificarea forței pe frîna din față. Dar e fancy =:)
 11. hayvelo

  Merci, Vlady :) Am aflat acum și ce înseamnă V.A.PO.R. de pe scripetele dublu al pipei : Variable Assist Power Roller. Însă nu am aflat ce producție e șmecheria asta. Mie îmi pare italienească, dar e doar o bănuială subiectivă. Dacă știe careva cu certitudine ce neam e sistemul ăsta Odyssey (să fie americănesc ?), îl rog să-mi împărtășească și mie.
 12. hayvelo

  Salut! Frînele sînt bune, însă depinde și de cum se împacă janta cu sabotul. În funcție de rugozitatea/netezimea jantei și de tăria/moliciunea sabotului obții frînări diferite. Eu sînt mulțumit de forța de frînare, mai mult decît oferă frînele cantilever nu am simțit nevoia niciodată. Dar pe ploaie e de rău, frînarea scade drastic.
 13. hayvelo

  Salutare! Pentru că topicul reamintit de Muttley despre mtb-urile vintage este mort de prea multă vreme și, în plus, are un caracter mai degrabă tehnic, postez tot în galeria de aici. Scurmam Net-ul în căutarea unei donatoare de organe DX și am dat peste bijuteria asta, lucrată foarte frumos și cu o seamă de detalii foarte italienești: BASSO Rocky Mountain - Columbus Cromor, Shimano Deore DX, Mavic M821 CD (pozele-s făcute în condițiile spațiului limitat din interior - nu prea știu cînd voi avea timp să o plimb relaxat, de plăcere, deocamdată nu mă dau jos de pe calul cel iute)