icounter

Membru
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

1 Follower

About icounter

 • Rank
  Amator
 • Birthday 12/01/1980

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti
 • Biciclete
  MTB, cursiera

Recent Profile Visitors

1,954 profile views
 1. icounter

  salut Robert! E pustiu pe aici. Incearca pe facebook mai repede. Dupa parerea mea, sunt multi din Prahova, doar ca e greu sa ii prinzi la un loc. :))
 2. icounter

  Felicitari pentru tura! Chiar mi-ai dat niste idei :)
 3. Vreo tura de sosea maine, care primeste si un ploiestean?
 4. icounter

  Da. Am 4 season de 25mm de la inceputul iernii trecute si nu le-am mai dat jos pana acum. Au mai exact 3150 km de sosea (chiar si cu offroad etc), iar cauciucul pe spate inca 2000 km pe trainer (deci vreo 5000). Am avut parte si de frane cu ceva derapaj, si s-au comportat super. Nu pot sa enumar diferente intre ele si alte cauciucuri, nu am folosit prea multe modele. Ce e clar: pentru mine au fost super, ma simt mai in siguranta pe 25mm, nu am facut pana etc. Probabil o sa schimb fata cu spate, ca pare mai tocit cel pe spate :) (n-am facut-o din puturosenie pana acum)
 5. icounter

  In 5000 km nu am facut nici o pana cu conti gp4000s si conti 4season. (7 atm in general) Sper sa nu ma lase norocul :)
 6. Nubciclist are dreptate. Frumos tare pe unde zice, merita!
 7. icounter

  Din punctul meu de vedere si din experienta mea, alergatul e foarte bun pentru mentinerea unui nivel aerobic bun mai ales atunci cand nu poti iesi pe bicicleta. Iar daca timpul disponibil e putin, cel mai bine faci antrenamente scurte si intense, nu plimbari. Parerea mea ca te vor ajuta mai mult, mai ales ca la greutatea ta nu ar trebui sa ai probleme. Totusi daca scopul final este bicicleta nu doar un nivel aerobic general bun, mai bun e un trainer in casa. Eu totusi am renuntat la alergare, pentru ca mi-am dat seama ca la timpul limitat pe care il am, daca il mai impart si la alergare, nu o sa evoluez prea mult la nici una. In iarna o sa mai alerg probabil, pentru a lua o pauza de la bicicleta si sa mentin un nivel aerobic bun. Acum sunt cam dependent de trainer. :) Dar intr-adevar alergatul produce dependenta :), am un coleg care abia a inceput sa alerge acum 7-8 luni (nu facea sport inainte), iar in ultimele luni a terminat maratoane montane de 42km si diferenta de nivel de peste 2000 metri. Deci orice e posibil cu antrenament si consecventa. Succes in continuare! (imi place cat de frumos ti-ai facut planul )
 8. icounter

  mai codificat de atat nu cred ca se putea. :))))
 9. icounter

  nu am respitat pana acum o roata, asa ca nu ma pot pronunta. Oricum, cel mai bine intrebi.
 10. icounter

  pai poti incerca la magazinul emmedue din ploiesti (mi-au centrat rotile la MTB de mai multe ori :) ) sau intreaba-l pe killer_fan (mie mi-a centrat o roata nasoala acum 1 an cred)
 11. icounter

  @@ViorelCapruciu: Foarte frumos traseul dat de raspsohigh83. Sa ocolesti Soseaua Nordului in Ploiesti, linia de tramvai e in reparatii, si era dezastru cand am trecut eu. Daca nu mai vrei sa urci Seciu, poti iesi pe la Bucov, si direct spre Plopu. Daca vrei sa incerci si altceva: http://www.bikemap.net/en/route/2061399-traseu-de-sosea-drumul-vinului/#gsc.tab=0 Eu nu l-am facut exact pe acesta, dar eram in cautare de un traseu pentru duminica si am zis sa ai de unde alege :)
 12. icounter

  Daca te referi la podurile de pe centura ploiesti, care sunt in reparații: am fost acum ceva timp pe acolo si a fost oribil de stresant. Soferii au fost ok, dar nu e spatiu suficient, sunt tiruri etc. Eu preferam sa ocolesc 5 km decat sa fi mers pe acolo.
 13. icounter

  Hai Nicule! :)) Mai spre sfarsit trageam sa te ajung, dar a venit un motociclist de ti-a tinut trena si dus ai fost. :-W
 14. icounter

  Felicitari organizatorilor! Foarte frumos !
 15. icounter

  pareri de la recunoastere ?