Kristi

Membru
 • Content Count

  507
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 Excellent

About Kristi

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/31/1978

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Niner E.M.D.9
 • Ocupaţie
  Inginer service echipamente de masura (mediu, analiza fizica)

Recent Profile Visitors

5,088 profile views
 1. Kristi

  - au un avantaj, iti elibereaza plafonul pentru bare si cutie portbagaj :D
 2. Kristi

  @@tapiterieauto din experienta mea proprie cel mai bine e sa transporti bicla in masina. Problema mea e ca am acces la doua vehicule nepotrivite pentru asta, si asa am doua seturi de bare transversale... Dar tu cu un golf4 doua persoane si 2 biciclete de ce nu rabatezi bancheta spate, scoti rotile fata si voila... in cel mai rau caz iti poti manufactura un suport de portbagaj ca un coleg de pe forum (cred ca sub 100 lei).
 3. Aham, sa-mi sara inima cand am vazut. Paie pentru mine...
 4. Kristi

  Cum ai masurat cei 50mm de care zici ca te folosesti?
 5. Kristi

  Da' io nu-s convins ca vis-a-vis colectioneaza poze cu biciclete ambalate pe motor, mai degraba GS-uri cu bicicleta...
 6. Kristi

  P.S. da' de fapt portbagaju' e de 40$ si nu super sistemele lui de montat bicicleta.
 7. Kristi

  Din pozele si explicatiile lui alea sunt folosite ca ghidaj, nu pentru fixare in toate planurile. Daca avea o brida peste ele sau o chinga, sa fixeze si roata spate in plan vertical, mai venea si el deacas'.
 8. Kristi

  Asta e ca contra-raspuns la sfoara lui iacobdoc? La o busitura frontala, sau posterioara, biclele lui plonjeaza fix in luneta/parbriz propriu. Sa nu mai vorbes de nenorocitii care are avea nesansa sa fie in jurul lui cand aia 40$ au fost consumati. Bine ca bea berea de restu...
 9. Kristi

  Pe mine ma intereseaza chestia asta. Nu ma grabesc prea tare, daca vrei sa dai comanda trece-ma pe lista si da-mi detaliile comenzii.
 10. Nu-s doctor de oase, dar am trecut printr-o operatie de reparare a claviculei (fractura mea a fost cominutiva, clavicula era in trei bucatele, in forma de Z). Avantajele sunt ca de-a doua zi esti "bun de munca" (limitari la ridicat cu mana respectiva, dar e functionala) si risc redus de artroza (asta din urma m-a convins pe mine sa-l duc la cutit). Nu taie muschi, in cel mai rau caz o sa ai umarul amortit o vreme (la ambele operatii l-am avut amortit cu lunile). Dezavantajele, treci prin cel putin o operatie, in cazul meu doua (mi-a scos tija dupa 12 luni), risc de infectie (acum mai mic, dar vara e, si anume, incizia/fermoarul e la baza gatului si acolo se aduna transpiratia, mai e si o zona nu foarte bine vascularizata). Daca te ingrijoreaza aspectul ulterior al tau, apai sa stii ca o sa ramana un fermoar pe umar... Dupa vre-o 5 ani de la eveniment umarul meu operat e brici, problema e ca l-am belit pe celalalt intre timp (dislocat de mai multe ori), si n-am apucat sa-l duc la investigatiuni.
 11. Kristi

  Mai si Galileo Galilei a fost acuzat de inchizitie ca eretic, da' a avut dreptate. Daca vrei sa te strecori printre masini cu MTB-eul, ghidonul scurt e cel mai bun... La AM se prefera un numar mai scurt de cadru (ca-i mai vioaie), cu tot cu simulacrul de pipa si cu coada de matura. 8-X
 12. Kristi

  La ce batai de cap te referi? Si legat de inaltime, eu am tot 1.9m si chicioarele pe la 89cm si merg cu urmatoarea marime/geometrie: Ce vezi acolo e un 29er si pentru mine e cam "stramt" cu o pipa de 80 sau 100mm si saua data la maxim in spate (tija de sa fara offset). Cadrul va fi inlocuit cu ceva mai mai mare si cu pipa cat mai scurta (40-50mm). Numerele de 52 si 56 mie unul nu-mi spun nimic, pot sa-ti fie amandoua la fel de proaste, sau la fel de bune. Ai picioarele un pic mai lungi decat media, si astfel un TT (ETT) mai scurt te-ar avantaja, dar tija de sa va fi sus, sus, sus... Mai nou, orientarea catre o marime potrivita se face dupa reach si stack (k si l din desen). Sfatul meu e sa probezi cat mai multe, daca magazinul care iti propune respectiva bicla cu alta configuratie sa o si puna in opera ca sa o testezi (cu siguranta au o pipa pe acolo mai mica, si daca vor sa vanda sa mai si munceasca un pic). Si daca poti (financiar) ia douasnouar, is merita banii indiferent de inaltime... ala nu-i un criteriu real... Rotile mici sunt bune numai la trotinete si carucioare.
 13. Versa-urile din an in paste sunt reduse la on-one. Mai e optiunea cu Jtek, dar nu-i ieftina si nici foarte accesibila (cu manetele de frana devin la fel de scumpe ca si Versa).
 14. Si ala de la jumatea drumului unde e? Aia de-si zic 27.5' sau 650b, da' de fapt n-au decat un tol in plus... sau unu jumate in minus, depinde de unde privesti...