florentin84

Membru
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About florentin84

 • Rank
  Amator
 • Birthday 09/03/1984

Profile Fields

 • Localitate
  Giurgiu
 • Biciclete
  ROSE PRO DX CROSS-2000
 1. florentin84

  De la prima evadare 2015! Nici dupa doua spalari nu i-am scos tot noroiul din ea! Acum are o echipare 3x10, nu ma impacam cu 2x10 specific ciclocros pe dealurile din Bulgaria
 2. florentin84

  Dupa mai multe reglaje sunt mai multumit de frane dar tot nu este ceea ce vreau!
 3. florentin84

  Ce parere aveti despre TRP Spyre ca si un eventual upgrade la franele Avid BB7? Avid BB7 pe care le am pe un ciclocros in momentul de fata nu mi se par minunate. Am mai vazut unele pe un MTB la un prieten dar alea franau exceptional, parca erau hidraulice, la mine nu-mi pot da seama de ce nu functioneaza la fel.
 4. Salutare! Intentionez sa imi mai confectionez o a doua percehe de roti pentru ciclocros ca sa am unele echipate cu anvelope de sosea iar altele cu anvelope ciclocros. In momentul de fata detin o pereche de roti cu jante DT SWISS RR 585 cu butuci Shimano Deore XT FH-M756 cu frane pe disc Avid BB7 echipate cu niste anvelope Continental Cyclocross Speed de 35 alese ca si un compromis intre drumurile de asfalt si cele fara. Ce jante imi recomandati, respectiv butuci....?
 5. florentin84

  Ce parere aveti despre TRP Spyre ca si un eventual upgrade la frane? Avid BB7 in momentul de fata nu mi se par minunate. Am mai vazut unele pe un MTB la un prieten dar alea franau exceptional, parca erau hidraulice, la mine nu-mi pot da seama de ce nu functioneaza la fel.
 6. florentin84

  In final am schimbat echiparea specifica ciclocros cu un groupset Shimano 105 triplu (foi 50/39/30 cu pinioane 11-25). Intre timp am parcurs si Transbucegi cu echiparea aceasta, am ajuns sus dar parca mai sinteam nevoia unui pinion mai mare (lipsa iesirilor isi spune cuvantul aici), din aceasta cauza intentionez sa-mi cumpar o caseta 12-30.
 7. florentin84

  Mulțumesc pentru aceste informații. Aveam o idee greșită despre acest TPI.
 8. florentin84

  Multumesc pentru ajutor! Nu am apucat sa merg prea mult cu ciclocrosul recent achizitionat. Am avut 2 ture scurte Giurgiu - Ruse pentru o mica revizie a bicicletei (dintre care una cu anvelopele de iarna - Schwalbe active winter - ca nu am avut timp sa le schimb iar cea de a doua cu unele de sosea - Continental GP 4000 S). Ieri am reusit sa mai trec granita si am mers pana la Nikolovo, apoi Ruse si retur Giurgiu, a iesit o tura in jur de 50 km si in acelasi timp prima tura lunga incaltat cu pantofi SPD. Am observat plusul oferit de acesti pantofi in special la deal si chiar in linie dreapta daca pedalez astfel incat sa folosesc avantajele oferite. Daca anul trecut ma chinuiam sa urc aceste dealurile din aceasta zona cu vechea cursiera cu foaia de 38 si pinion de 30 acum cu noua achizitie pe raport 36/25 si cu SPD mi s-a parut mult mai usor. Oricum am de gand ca in viitor sa inlocuiesc caseta de pinioane 11-25 cu una de 11-28. Pentru prima evadare am sa incalt bicicleta cu niste anvelope Continental Cyclocross Speed (35-622) recent achizitionate. Ce parere aveti despre ele, ati mai folosit? E bine sa pun in camere solutie antipana avand in vedere ca au un TPI mai mic decat Continental GP 4000 S?
 9. florentin84

  Dar cu ciclocrosul pot participa la concursuri de sosea daca ii pun anvelope de sosea? Ma refer daca se accepta de organizatori.
 10. florentin84

  Salutare! Mi-am luat si eu un ciclocros de curand. Exista concursuri pe la noi pentru asa ceva? Pentru inceput o sa merg la prima evadare cu el.
 11. florentin84

  Multumesc! Am sa tin cont de sfaturile voastre.
 12. florentin84

  Din propie experienta pot spune ca hainele pentru alergare si cele pentru ciclism de la lidl sunt exceptionale avand in vedere si pretul. Mai am achizitionat si 2 hanorace din bumbac de la ei si arata foarte bine si acum dupa ce le-am purtat ceva timp.
 13. florentin84

  @@fanelul din ce m-am documentat schimbatorul spate shimano 105 merge cu un pinion de 28 max. iar referitor la rapoarte ai calculat gresit din cate stiu eu. la o foaie de 34 cu pinion de 30 ai un raport de 1,13, respectiv 1,05 pentru 36/34
 14. florentin84

  Am facut si poze!