paulrad

Membru
 • Content Count

  3,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

paulrad last won the day on November 12

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

2,402 Excellent

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, F-Si carbon 2016, Synapse carbon disc

Recent Profile Visitors

7,102 profile views
 1. Cred că merge extrem de bine menționat aici proiectul https://80east.ro/ Care sunteți din București și aveți copii sau prieteni cu copii, organizați-le un tur! Mai ales acum că suntem la 30 de ani de la Revoluție.
 2. Se pare că cel mai tare argumentul al tău e ”nu ai trăit vremurile alea”. Ok, rămâi ”lămurit”. P.S. Nici de pe bloc n-am sărit, dar mă ajută capul să-mi dau seama că nu e un lucru bun, altfel l-aș avea pe umeri doar să nu mă plouă în gât.
 3. P.S. Să ne ferească cel de sus! V-ați dumirit că ce? Era bine în beznă, în frig, cu rafturile goale? Era bine că puteai ”să te descurci”, să iei un salam pe sub mână de la alimentară, un ceva de la intreprindere că altundeva nu găseai? Era bine să lucrezi cu forța pământul care ți-a fost luat din proprietate? Era bine să te ia miliția pentru fapte abominabile cum ar fi rostirea unui banc, scrierea unei poezii sau ascultatul unui post radio? Era bine să îți torni la securitate colegii, elevii, familia? Toate astea în numele achitării datoriei externe și a industriei cu fabrici/combinate gigant gândite nu pentru eficiență și calitate ci ca să aibe tot leneșul un loc de muncă, alături de apartamentul de la stat. Să fie mulțumit pentru decenii.
 4. @EyesOnly nu folosesc, recent am auzit de el. Mi se pare că e făcut de români
 5. paulrad

  Acela a fost un camping municipal în Beaumes-de-Venise, cred că singurul de acest fel în care am stat. Chit că a fost cel mai ieftin în care am stat, a fost în top la curățenie/dotări/frumusețe. Cel mai mult am dat 17 și 18 euro, fiind și 2 cele mai proaste campinguri în care am stat. Edit: despre găsit: aveam tot traseul desenat pe google maps, după-masa pe la 3-4 sau când mă săturam de pedalat, deschideam aplicația cu traseul pe hartă și căutam ”camping near me”, văzând astfel campingurile aflate pe traseul meu sau în imediata apropiere. De obicei alegeam unul la 10-20km de locul în care eram și mergeam la el fără să sun.
 6. paulrad

  Cu postarea asta ai stârnit amintiri plăcute
 7. paulrad

  Poza nu-i a mea, nu e de azi, dar drumul e felul principal când vine vorba de road bike. Pasul Gutâi.
 8. paulrad

  Mi se par grele și voluminoase. Eu în tura prin Franța am avut un prosop de ăsta, mărime L. https://www.bike24.com/p2170992.html E drept, după ce mă ștergeam pe jumătate corpul deja era cam ud prosopul, dar își făcea treaba până în capăt.
 9. @freetools găsești shimano XT la 200 lei, noi.
 10. paulrad

  @Mookyama eu la tura din Franța am fost cu un Anker ce îmi ajungea cam 3 zile (telefon + gps). https://www.anker.com/products/variant/powercore-20100/A1271012 P.S. Are 365 grame. Dacă e light sau nu, nu știu. Nu m-a interesat aspectcul ăsta.
 11. paulrad

  Eu nici nu înțeleg de ce intră lumea pe trisport. Mi se pare magazinul cu cele mai proaste prețuri la produsele garmin.
 12. paulrad

  Video ăsta e pt @majikstone care crede că MTB-ul e un sport periculos.
 13. Dacă nu face centrala k-boom din diferite motive. Japan's Tokyo Electric Power will have to dump radioactive water from its destroyed Fukushima nuclear power plant into the Pacific Ocean as it runs out of room to store it, the environment minister said on Tuesday. https://www.france24.com/en/20190910-japan-dump-fukushima-radioactive-water-sea-minister