paulrad

Membru
 • Content Count

  3,500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  124

paulrad last won the day on October 1

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

3,277 Excellent

1 Follower

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, Synapse carbon disc, Scalpel-SE carbon

Recent Profile Visitors

11,200 profile views
 1. paulrad

  Sigur e așa cum zici tu
 2. paulrad

  @majikstone despre ce tehnologie nouă vorbim în cazul de față? Sau doar vorbim să ne aflăm în treabă, cum facem de obicei. 🥴 Sau cine a zis că tot ce-i nou e bun?
 3. paulrad

  @krazyeone nu spăl cu jet puternic nimic Mie până să înceapă să arate aiurea mi se părea că indică destul de ok panta, fără vreun delay deranjant, dar na, înainte am avut 820 care unde era pantă +10% și mergeam cu mai puțin de 10km/h îmi arăta că-i 0%. Dom'le nu mai încerca să insinuezi că problema e la mine și că ține de mentenanță, cum au zis ăia cu garanția Shimano când m-am plâns că se adună mizerie și rămâne blocat un piston al frânei. Poi cu bicla veche și 820 de câte ori crezi că am curățat pistoanele de la frână și am dat jos garminul pt bikewash în 19000km?
 4. paulrad

  Bine, nici eu nu-l ”spăl”, adică nu am targetul de a-l curăța, doar îl las pe ghidon când spăl bicla
 5. paulrad

  Iacătă n-a durat mult și am găsit prima hibă la garmin 530. Aparent am tras paiul scurt din moment ce toți prietenii au 530-uri și nici unul n-are probleme. A luat-o razna elevația. Urc din greu și arată -15%. Bag 3 urcări care ar trebui să adune +1000m, mie îmi arată total ascent 500m. Tura de azi înregistrată de Garmin: Tura de azi după ce am dat Correct Elevation pe Strava: Problema a apărut în ultima zi din Toscana și mă gândeam că a înghițit praf de a înnebunit, dar acuma căutând pe google unii zic că e de la apa ajunsă la altimetru, iar dacă stau să mă gândesc, după penultima tură am spălat bicicleta la bikewash-ul de acolo, având Garminul pe ghidon, însă nu a fost prima dată când spăl GPS-ul la pachet cu bicicleta. 🤔
 6. Tu zi mersi că lasă distanță, cu restul să se descurce ăia de pe contrasens 🤣
 7. Gata urcarea, gata și discuțiile despre vaccinare.
 8. paulrad

  Acu' mi-a picat fisa că și bicla veche a avut tot sărăcie de butuc Formula pe spate și s-a stricat într-un sezon. Butucul lefty a mers 140000km fără să schimb rulmenții... Oricum, zici că au fost făcute pe Evergreen piesele cât o stat în canal la Egipteni. Etrierul de frână face figuri, schimbătorul nu merge perfect... Chestii de care la generația anterioară de XT nu știam că există.
 9. paulrad

  Update: 1. Schimbat cu Enve M6 low riser 2. same shit 3. am mai băgat 80psi în shock 4. după o săptămână de praf în Toscana a murit rulmentul de la roata față, mizerii de butuci Formula. Nici 2000km.
 10. paulrad

  De ce dom'le? că poate prin unele restaurante se obișnuiește nu numai să respiri același aer cu chelnerul, dar ți-o și tragi cu el să faceți schimb de virusuri. Numa zic, nu judec. 👀
 11. paulrad

  20 Years Pushing the Limits of Freeride MTB | Red Bull Rampage History
 12. paulrad

  Merg și ”meme”?
 13. paulrad

  ”Și totuși, de ce nu ne vaccinăm?” O analiză pe cifre: http://addictive-strategy.com/si-totusi-de-ce-nu-ne-vaccinam/?fbclid=IwAR25aZT1J7mggIO7RgYsGO2UBLEQq5ETdZ-8HwOSaWSsIpsmh_MSMbQAzKI
 14. paulrad

  Poi vezi, exact ce zicea @majikstone mai sus cu ”alegerea personală”, era mai bine probabil dacă îl duceai la medicul dânsului ca să-i spună dacă se poate sau nu vaccina. Abia atunci putea face o ”alegere personală” bine documentată. Adică tu ești informat, știi despre ce-i vorba, i-ai explicat și tatălui tău, dar situația înțeleg că e mai complicată în cazul acesta. Degeaba ai citit și știi tu multe chestii despre vaccin, pandemie, etc, că nu ești ”de meserie” să poți trage o concluzie avizată într-o situație mai specială. Eu am o colegă de facultate care a tot lungit-o cu vaccinul, că s-ar vaccina, dar îi e frică, tot are probleme cu alergiile, etc. Până l-a urmă s-a dus la dermatolog, i-a zis medicul că nu e nici o problemă dacă se vaccinează și s-a dus la vaccin. Acolo i-au pus o branulă înainte de vaccinare, în caz că face urât să fie pregătiți. N-a avut nimic.
 15. paulrad

  @majikstone mă interesează statisticile tale la fel de mult cum îl ajută pe autorul postării în rezolvarea problemei pe care o întâmpină. Ca să nu fiu off-topic cum sunt alții: Nu este (dacă vorbim de sprayul clasic nu de cele inventate după ce și-au dat seama că oamenii le folosesc greșit produsul). Cine nu mă crede, să dea cu el pe frâne și apoi blană la vale.