paulrad

Membru
 • Content Count

  2,939
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

paulrad last won the day on June 24

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

2,241 Excellent

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, F-Si carbon 2016, Synapse carbon disc

Recent Profile Visitors

6,741 profile views
 1. paulrad

  și ăștia îs șlapi! intră în categoria mai largă ”papuc”
 2. Ieri, întorcând spatele Pietrosului Rodnei, nu de alta, dar era potop peste tot în jurul nostru. Azi, răsplata după 17.5km (înaintea cărora au fost alți 4km cu 390m diferență de nivel exact la începutul turei) @rovid Am urcat pe un forestier până la fosta cabană Puzdrele (pe la stâna/cabana salvamont). De acolo am tras un pushbike serios, am ieșit în Șaua Galați, am mers în Șaua Gârgălău, am coborât pe lângă Lacul Știol și apoi Cascada Cailor. Track aici: https://www.strava.com/activities/2468131097
 3. paulrad

  @haarpnu, sunt aproape 50km din Blidari până la Creasta Cocoșului. Drumeție din Blidari se poate face la Piatra Bulzului sau Poiana lui Dumitru și Tăul lui Dumitru Edit: ^^ pe jos. Cu bicicleta sunt multe variante.
 4. Peturile sunt de la idioții care trăiesc sănătos și merg după apă la izvor. Azi am văzut că au pus barieră mai jos de poza cu doborâturile, mă bucur că nu mai pot ajunge cu conservele la izvor.
 5. Tura noastră MTB cea de toate zilele arată în mare parte trist. Pe urcare, 80% din copaci au fost doborâți de vânt acum 2 săptămâni. O mică parte din dezastru
 6. Am murdărit discul curățând transmisia o singură dată, la prima curățare. La ora 20 înainte de maratonul de a doua zi... Se întâmpla în 2010.
 7. La margine de drum forestier pe unde trece pădurea la vale și valea se proptește într-un MHC.
 8. Eu la lanțurile shimano, la prima montare ,de fiecare dată m-am chinuit foarte tare să închid quick linkul, cu cleștele special cu tot. Pe urmă merge mai ușor. Cu mâna n-am desfăcut numai lanțurile de 9 viteze. Cu ăla de 10v am izbutit de vreo 2-3 ori cu mâna, dar e prea dificil așa că am luat cleștele.
 9. La mine la cursieră nu mi-a ruginit niciodată lanțul ultegra, chiar și după ploi când am ajuns acasă fără chef de curățat bicicleta. La MTB au ruginit lanțurile de câteva ori, KMC x10.93.
 10. Eu primele 3 le-am dat jos la 0.5, uzez încă unul tot până la 0.5 și apoi le mai pun toate o dată până la 0.75. Înainte să schimb transmisia le dădeam jos numai la 0.75, fără să le rotesc.
 11. @Nexus Lacul Albastru, Baia Sprie. În apă se face baie, singurul pericol fiind să te împiedici de peturi.