paulrad

Membru
 • Content Count

  2,704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

paulrad last won the day on October 15

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

1,855 Excellent

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, F-Si carbon 2016, Synapse carbon disc

Recent Profile Visitors

6,470 profile views
 1. paulrad

  Mă scuzaț că intervin. Nu țin partea nimănui, deși unii ar zice că-s din gajca lui @MaC® & co, dar zic și io cei 0.2 cenți ai mei. Mie unul mi s-a părut de bun simț sugestia de a deschide un topic nou, nu pentru că ”acaparează gibonu” topicul de față ci pentru că e poveste mai complexă care ar merita (poate) topicul ei, fiind mai mult decât cele 1-2 poze puse de regulă pe acest topic. Cam cum e la ”Tura mtb/road de azi” vs topic special pentru o tură mai aparte povestită în detaliu.
 2. paulrad

  Azi am ieșit și eu la alergat. A 3-a alergare din an (primele 2 fiind în ianuarie). N-am avut nici un target în minte ci doar să alerg 5km cel mult ca să nu mă omor prea tare din prima. Strava zice best 1/2 mile și best 1 mile effort, iar ceasul a zis după 1/2 mile (sau la cât calculează) +14 base condition. https://www.strava.com/activities/1919296528
 3. Astăzi pe prima coborâre am îndoit bine urechea de la cadru. Cu gândul la cursieră care suferă și ea de aceeași boală și pt care încă nu mi-a venit urechea, am găsit un loc să cufund amarul. În rest a fost fain. Probabil ultima zi de MTB pe 2018.
 4. paulrad

  Trageți adânc aer în piept și apoi dați click să vedeți traseul nostru de road. De sus. 360*. https://kuula.co/post/7PQz9
 5. @Nexus o să mă interesez să văd, mersi.
 6. @Nexus ba da. A recomandat să mă duc la sală să lucrez musculatura ce nu-i folosită pe bicicletă. M-am dus cu gândul că-mi dă el ceva exerciții să fac... O să încerc și ”gym-ul” după ce se strică vremea.
 7. Nu prea cred. De exemplu am făcut pauză 2 luni total și am înghițit anti-inflamatoare, vitamine, etc fix degeaba. Mă durea tot așa. Sau eram vara asta la Cluj, n-am pedalat o săptămână, nu mă dureau genunchii și brusc a început să doar stângul, stând în pat. Duminică m-au durut mai tare genunchii cât am stat pe mașină în drum spre locul de start. La tura din Franța când terminam de împachetat cortul și acareturile deja mă dureau genunchii, etc. Astăzi am tras maxim timp de 20 minute. Nu țin minte să mă fi durut genunchii, dar mă dureau mușchii la piciorul stâng (problemă recentă descrisă mai sus).
 8. @MaC®asta e subiectivă. Depinde de skill-uri că unii merg prin toate prăpăstiile și-i zic potecă. :)))
 9. @Sherlock când m-am referit la sistem medical modern, aveam așa ceva în minte: http://sportmedizin-saarbruecken.de/en Există la noi? La noi se spală brișca cu periuța de dinți și apoi se operează oameni (link). Poate îmi recomanzi medicul care te-a rezolvat pe tine Cât despre ”țara bananieră”, ne-am prea obișnuit noi cu rahatul, dar asta nu înseamnă că nu pute. Îmi cer scuze domnului @Mircea PF, eram prea țâfnos de dimineață. Am cules niște PR-uri acu seara cu mtb-ul și m-am mai relaxat
 10. paulrad

  @MaC® hmm deci ar trebui să mă angajez și să mă antrenez pentru când o să apară la job colega biciclistă.
 11. @Mircea PF Dacă doream sfaturi gen ”nu mai bicicliți”, întrebam medicul de familie. Cum aș vrea să ajung și eu la 62 de ani pedalând, întreb aici când am o problemă ce persistă că sigur s-au lovit și alții mai experimentați de ea. Dacă nu trăiam într-o țară bananieră și aveam un sistem medical modern, întrebam un specialist ca să nu inoportunez lumea cu ”plânsetele” mele. @Mookyama eu fac exercițiile propuse de cei de la GCN. O să le fac de 2-3 ori pe zi după cum zicea @dak ”
 12. paulrad

  Să ai grijă la coaste. Nu te lua după trollii de pe facebook și circulă prudent în continuare
 13. Astăzi am fost la tură cu un viitor campion. Puștiul a făcut aproape 10km cu 260m diferență de nivel, pe forestier, single trail, rădăcini, de toate.
 14. paulrad

  Mie ultimul colet de la wiggle mi-a ajuns după ce am plecat din țară, 7 zile mai târziu decât trebuia să ajungă. Le-am dat email și le-am spus cum stă treaba, că nu mai am nevoie de produse că-s plecat și n-are cine lua coletul de la curier. Cică o să ceară curierului să le facă retur și-mi dau banii înapoi. Mai trece o săptămână și ceva, îmi aduc aminte să-i întreb de bani și ei zic că n-am ridicat coletul de la curier, că trebuie să-i fac retur, că să ajungă la ei, bla bla. Le-am zis că pot să plimbe pachetul ăla cât și pe unde vor, dar pe banii lor și am dat claim la paypal (noroc că plătisem cu paypal). În 3 zile am avut banii în cont Nu cred că mai iau ceva vreodată de la ăștia.