paulrad

Members
 • Content count

  2,109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

paulrad last won the day on November 9

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

1,248 Excellent

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Trek 4300, F-Si carbon 2016, Synapse carbon disc
 • Localitate
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

5,915 profile views
 1. Cu ăla wet am dat pe lanțul de la cursieră pe principiul ”doar nu mă duc pe offroad să adune praf”, deh, erau primele ture cu cursiera, eram prea idealist. Mi-a trebuit cam jumătate de oră să curăț pinioanele și vreo 4 rânduri de benzină să spăl lanțul cum trebuie.
 2. @freetools așa e, o porcărie de ulei.
 3. Îi de căutat un macbook pe olx atunci
 4. Eu sunt ”fan” Schwalbe, pe 29er m-am dat doar cu Racing Ralph. La un momentdat mă enervasem că se tocesc cam repede și am zis că pun Maxxis Ikon, dar după ce am socotit mai bine am ales tot RR căci și așa nu sunt foarte tehnic, măcar gumele să-mi ofere aderență suficientă. Sunt curios cum sunt modelele 'Addix' de la Schwalbe.
 5. Mai rămâne doar dilema: cât xanax a băut biciclistul sau a oprit camera înainte?
 6. @Mookyama mno io zic să mai citești o dată ce a zis @crk că te-ai luat degeaba de el
 7. Scrisesem ceva, dar am renunțat: + un articol din legislație care n-are nicio legătură cu cazul de față căci biciclistul nu circula pe pista de biciclete. Noaptea minții.
 8. I-auzi, are prioritate pentru că semnalizează.
 9. Mersi. Nootka am vrut să zic mai sus nu zuga. Acuma la Nootka e stoc epuizat cum ziceai, iar prețul e 999 lei.
 10. Salut, Îmi poți zice de unde ai luat cortul și la ce preț? Tot îl urmăresc de multă vreme pe zuga.ro, dar i-a crescut prețul în loc să-i scadă
 11. Eu dacă aș fi în București m-aș duce la un bikefit fără să clipesc, am suferit prea mult de dureri de genunchi și de fund din cauza poziției.
 12. Soluția asta pentru început o să te ajute să tragi trânte mai multe, mai ales pe urcările tehnice. Pe traseul de toate zilele și eu am 2 urcări ce nu le pot face 100% călare, dar poate la anul o să izbutesc, deși faptul că mi-am luat cursieră și am neglijat MTB-ul în ultima vreme, parcă mi-a mai șubrezit tehnica ce nu era oricum foarte mirifică. Mă gândesc să scot 2 distanțiere ca să las ghidonul mai jos sau să pun o pipă cu unghi negativ, lucru ce l-am evitat înainte să-mi iau cursieră fiind că în configurația actuală îmi era comfortabil MTB-ul la drumuri lungi.
 13. Un lac pe lângă care trec foarte des cu bicicleta, dar îl vizitez foarte rar, iar cu aparatul foto și mai rar
 14. Înafara cazului în care pasagerul e retardat, ar trebui să se descurce și singur...
 15. Lui Iulian Bulai i-am scris când a anunțat inițiativa să aibă în vedere la modificarea legislației și chestiuni de siguranță cum ar fi obligativitatea depășirii bicicliștilor la > 1m/1.5m și altele. O răspuns pozitiv, apoi vedem ce și când a fi.