paulrad

Membru
 • Content Count

  3,575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  134

paulrad last won the day on May 14

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

3,466 Excellent

1 Follower

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, Synapse carbon disc, Scalpel-SE carbon

Recent Profile Visitors

11,977 profile views
 1. paulrad

  Eu n-am licență de operare înafara granițelor județului MM
 2. paulrad

  https://www.youtube.com/watch?v=fi4lnYm8UP8 😌
 3. paulrad

  @feribotu nu se văd pozele
 4. paulrad

  North Shore Betty | You are never too old to send https://www.youtube.com/watch?v=D9iuSVnfisI
 5. Da, dar din partea ”ailantă”. Cum ai ghicit?! :O
 6. Cum mâine avem mare eveniment biciclistic pe plaiurile județului, astăzi am zis că ieșim la un mtb lejer. Evident, bunul meu prieten ebiker* a venit cu ebike-ul la tura mea lejeră. După cum s-a dovedit, turele astea nu prea îs bune că avem timp de povești și toată urcarea ne-am înțepat unii pe alții, ne-am heitărit, ne-am hârjonit. Am stat la poze, am dat și mai mult hate, iar la coborâre s-a văzut asta... Aici ultima poză înainte să pice ebikerul pe cea mai bolovănoasă bucată din traseu. A rupt un braț pedalier de carbon, a umblat un pic cotruit pe urmă, iar cu moralul numai el știe în câte cioburi e... mai ales că s-a lăsat cu de alea gen ”cum să vii la tură cu ebike-ul și să termine Paul Rad coborârea înaintea ta?!”. *să nu creadă colegii de forum ce au e-bike că am ceva cu ebikerii în general, dar dacă l-ați cunoaște pe prietenul ăsta ați înțelege...
 7. Veșnicile tale probleme: - ce face altul cu banii lui - jumping to conclusions
 8. Hai să v-arăt și eu puttere și puls.
 9. Astăzi am cam terminat lucrul la cel mai nou trail din Baia Mare unde am contribuit și eu cu 2-3 zile de muncă. Pe o coamă abruptă de deal s-a dat mult la sapă, dar aș zice că a ieșit ceva frumos. Într-o zi poate îmi fac curaj să-l și încerc pe bike. Sper să mă hotărăsc repede să nu-l strice cineva, nu de alta, dar am construit primul element de lemn, iar în 2 săptămâni cineva l-a și distrus. S-a vorbit cu făptașul și s-a rezolvat ”problema”. Link cu mai multe detalii, poze și video despre traseu: https://www.trailforks.com/trails/espresso-524131/ Asta a fost lucrarea de azi.
 10. paulrad

  S-a băgat TGV pe Gutin. Desigur, când a început urcarea propriu-zisă am pierdut trenul, dar până acolo am spulberat toate recordurile personale.
 11. paulrad

  Concluzia e că îi bine să te uiți pe fereastră cum am făcut și eu la tura de la care a pornit discuția. 🙄
 12. paulrad

  Ia uite cine recomandă tehnologie avansată! Mă mir că nu ai zis să mă uit după ce fac albinele, să înfig 3 țăruși în pământ și să urmăresc umbra sau alte metode de pe vremea frânelor pe jantă 🧐
 13. paulrad

  S-a oprit ploaia + Se usucă pe jos + Iese soarele! = hai la pedalat! 🥴 Ne-a plouat și de jos în sus și de sus în jos.
 14. paulrad

  Contrar aparențelor, a fost o tură de șosea!
 15. paulrad

  Și a fost nevoie de un topic nou pentru a ne arăta a n-a oară că ești un intelectual fin? știindu-se că doar oamenii cu o educație elevată pun porecle/stâlcesc numele celor care nu le plac din varii motive.