paulrad

Membru
 • Content count

  2,229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

paulrad last won the day on February 19

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

1,355 Excellent

About paulrad

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Trek 4300, F-Si carbon 2016, Synapse carbon disc
 • Localitate
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

6,097 profile views
 1. @majikstone interesant și frumos planul tău, mult succes. Dacă nu aveam propriile gânduri cu Franța pt anul ăsta, probabil că m-aș fi alăturat ție. Poate mai faci și la anul o escapadă de asta. Sper să stăm la un pahar de poveste în Paris toamna asta
 2. He he, chiar mă gândeam ce-ți veni de ai făcut alt topic, credeam că l-ai făcut pentru pus la colț copiii buclucași. N-am zis nimic
 3. De când mă știu eu pe forumul ăsta, corectitudinea limbii române era ceva ce nu prea scăpa printre degete. Doar există și topicul dedicat, unde se făceau corecturi, se discuta pe probleme de gramatică, etc. Problema e că în ultima vreme au apărut unii care aruncă în stânga și în dreapta, fără nici o jenă, replici lipsite de bun simț, iar alături de gramatică, bunul simț era alt lucru ce nu prea scăpa printre degete pe aici.
 4. Aia de pe olx e cu disc, alte roți, foi ovale.
 5. Înainte să-mi iau cursieră cochetam cu așa ceva
 6. @Traveller oricând, cu drag!
 7. O zonă foarte faină acolo unde e Cătunul Aspra. Satele Preluca Nouă și Preluca Veche sunt considerate unele din cele mai frumoase din țară, dar din păcate nu se păstrează deși am auzit că ar fi ceva proiect de conservare. Mai sunt acolo pe dealuri câteva sătuce. În Cătunul Aspra n-am ajuns încă, nu știu de ce, dar vara asta sigur o să merg. Primăvara în zonă:
 8. Și să mai bagi niște fotografii pe aici
 9. Nu o să mai intre nimeni că reglementează duamna internetul: http://adevarul.ro/news/bucuresti/gabriela-firea-vrea-reglementarea-internetului-primit-amenintari-moartea-facebook-nu-l-lasam-asa-voia-nimanui-1_5a8b2b88df52022f75bcd926/index.html
 10. Am pus-o prima dată la poloboc, dar punea presiune unde nu trebuie și am lăsat vârful în jos 1-1.5 grade, ceea ce a rezolvat problema, dar în continuare nu e comfortabilă, e îngustă, parcă îmi intră în fund.
 11. La cea de 138mm, da. Șaua veche pare să aibe 143mm, era mai ok, dar nu perfectă.
 12. Am măsurat acasă cu metoda ”staniolul” cât și la magazin pe gel. O să mai aplic și metoda cu cartonul să văd ce iese.
 13. @Nexus e îngustă. E de 138mm și eu am între oase 143, am luat-o pe sistemul ”tai de două ori și măsori o dată”. Acuma întrebarea e ce lățime să iau: 143mm, 150mm sau 155mm. Mă gândesc că 150mm ar merge, să nu fie nici prea lată.
 14. @Mookyama poi SMP-uri se găsesc de test la dealeri. http://www.sellesmp.com/en/testme.html
 15. Nu. Am dat-o jos de pe bicicletă să o mărit și atunci am văzut că e zgâriată...