paulrad

Membru
 • Content Count

  3,039
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

paulrad last won the day on January 3

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

2,413 Excellent

About paulrad

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, F-Si carbon 2016, Synapse carbon disc

Recent Profile Visitors

7,149 profile views
 1. paulrad

  Am fost azi la ski de tură, pt prima dată pe pârtia de la Șuior* și pt a doua oară în viață. Treabă grea. Pe bucata cea mai abruptă a pârtiei am căzut la urcare La coborâre a fost măcel. 2 intervenții salvamont. *Off-piste nu avem zăpadă, iar la pârtiile de la Cavnic nu ne lasă cu foka + sunt penibil de scurte și ușoare alea. La coborâre mai am de învățat, deci e exclus pt mine off-piste. Când o să fie zăpadă în pădure la Șuior avem 2 variante de urcat și coborât pe pârtie, perfect pt mine.
 2. paulrad

  Dacă ai powermeter atunci n-are nici o noimă să folosești și senzor de viteză pe hometrainer, doar dacă vrei să dea bine miile de kilometri din statistica de final de an. Pt mine sunt mai importante orele decât kilometri.
 3. paulrad

  ”Părerile” sunt subiective :p Vărumeu a fost cu noi, dar el s-a dat cu bicicleta în cele 2 zile. El coborând pe la Cascada Cailor:
 4. Salutare și la mulți ani! Mă gândeam să deschid acest topic să vedem ce mai fac bicicliștii când nu e vreme de pedalat. Impresii de la o alergare, drumeție, schi, sală, înot și ce sporturi mai faceți voi. Sper să fie un topic cel puțin la fel de activ ca cele 2 pe care se bate apa în piuă pe un subiect de tristă amintire. În prima zi a anului am încercat o urcare pe Pietrosul Rodnei. Ne-am întors de la 2035m alt deoarece nu eram echipați corespunzător pentru ascensiunea unui abrupt cu zăpadă înghețată. Trebuia neapărat piolet și colțari. Lacul Iezer De aici am făcut cale întoarsă Pe coborâre avem parte de o crăpătură în norii ce acopereau localitățile din vale În cea de a doua zi a anului n-am servit planul trupei și i-am părăsit pentru o plimbare solo, lejeră. Am urcat cu telescaunul din Complex Borșa cu gândul să merg până în Șaua Știol și apoi să cobor la Cascadă și pe urmă în complex. Din vârful pârtiei am coborât direct spre Cascadă că era ceață mai sus, nu cred că avea rost să merg până în Șaua Știol. O trupă mare de schiori și colegii mei de tură o iau în sus spre Știol, eu trec poarta spre cascadă. Cascada cailor înghețată.
 5. paulrad

  Anul ăsta am introdus 2 noi activități în program, antrenamente la sală și schiul de tură care din cauza iernii leneșe nu s-a întâmplat decât o dată. P.S. yoga = balance board
 6. Io încă n-am văzut nici un moș cu sutien și sper să nici nu văd, dar având în vedere cum ”evoluează” lumea și că-s tânăr... s-ar putea să prind și astfel de vremuri.
 7. Îți trebuie o porție de Xanax să-l poți asculta pe Văcăroiu povestind cum s-a luptat să nu ajungem colonie (și tot am ajuns, sîc!) și pe Chiorbea. Și ceilalți...
 8. paulrad

  Dimensiunea
 9. Cred că merge extrem de bine menționat aici proiectul https://80east.ro/ Care sunteți din București și aveți copii sau prieteni cu copii, organizați-le un tur! Mai ales acum că suntem la 30 de ani de la Revoluție.
 10. Se pare că cel mai tare argumentul al tău e ”nu ai trăit vremurile alea”. Ok, rămâi ”lămurit”. P.S. Nici de pe bloc n-am sărit, dar mă ajută capul să-mi dau seama că nu e un lucru bun, altfel l-aș avea pe umeri doar să nu mă plouă în gât.
 11. P.S. Să ne ferească cel de sus! V-ați dumirit că ce? Era bine în beznă, în frig, cu rafturile goale? Era bine că puteai ”să te descurci”, să iei un salam pe sub mână de la alimentară, un ceva de la intreprindere că altundeva nu găseai? Era bine să lucrezi cu forța pământul care ți-a fost luat din proprietate? Era bine să te ia miliția pentru fapte abominabile cum ar fi rostirea unui banc, scrierea unei poezii sau ascultatul unui post radio? Era bine să îți torni la securitate colegii, elevii, familia? Toate astea în numele achitării datoriei externe și a industriei cu fabrici/combinate gigant gândite nu pentru eficiență și calitate ci ca să aibe tot leneșul un loc de muncă, alături de apartamentul de la stat. Să fie mulțumit pentru decenii.
 12. @EyesOnly nu folosesc, recent am auzit de el. Mi se pare că e făcut de români