paulrad

Membru
 • Content Count

  3,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

paulrad last won the day on June 28

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

2,519 Excellent

1 Follower

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, F-Si carbon 2016, Synapse carbon disc

Recent Profile Visitors

7,749 profile views
 1. paulrad

  Bă nene bă, decât miștocari au mai rămas pe aici. Nu-i de mirare că pleacă toată lumea serioasă cu așa atitudine din partea unor utilizatori, mereu aceeași.
 2. paulrad

  Știu că există o secțiune cu starea drumurilor, dar e pe regiuni. Aici găsiți o hartă actualizată pt toată țara:
 3. paulrad

  @Traveller pe cursieră am powermeter și în ultima vreme m-am antrenat în funcție de putere nu puls. Mai concret, ieri pe prima urcare am băgat 70min la 189w, 161bpm și 90rpm. Pe a doua urcare m-am tras pe fese la final așa că am băgat numai 30min la 201w, 161bpm și 92rpm.
 4. paulrad

  Am ajuns toți sus deodată. Nu era vorba de lăsat pe cineva în urmă, ci le-am spus băieților că pot să meargă mai tare dacă vor că nu mă deranjează, eu îmi văd de ritmul meu de anduranță. În condițiile astea dacă ajungeau sus fără mine nu aveau de ce-și face probleme.
 5. paulrad

  În ce sens să mă susțină? Cred că m-au lăsat pe mine în față să nu-mi strice ritmul, deși n-am zis nimic. Putea merge care cum vrea că eu îmi vedeam de treabă De obicei mă duc singur sau cu un prieten care vine și face ce fac eu.
 6. paulrad

  Azi am fost mai mulți decât de obicei. Am dus trena, adică i-am înfrânat pe ceilalți să meargă frumușel ca să-mi fac eu antrenamentul de anduranță. Evident, spre Gutin! Subsemnatul la muncile din față. E ”claim your nature” nu "banana". Grijuliu să nu apăs mai tare în pedale decât trebuie, pe porțiunea cea mai abruptă a urcării m-a depășit toată lumea. Din vârf ne-am dat drumul la vale pe cealaltă parte a muntelui. Coborârea asta îmi place mai mult decât cea spre oraș. Are multe curbe unde nu-i nevoie de frâne. Apoi a urmat urcarea înapoi care a fost exact cum ne-am așteptat, cam grea. După 30min de urcat am abandonat planul de antrenament și am trecut pe modul de economisire a picioarelor. Ultimii 350m (liniar) ai urcării ne întâmpină cu rampa cea mai mare și cu Masivul Gutâi scăldat în lumina apusului. Sâmbătă va urma Gutinul #103
 7. paulrad

  @EyesOnly nu e nici un challenge, iar opțiunile nu sunt chiar limitate, dar asta e cea mai bună: asfalt impecabil, pantă constantă, șosea suficient de lată, trafic redus spre inexistent după ce ieși din Baia Sprie, serpentine, mai multe izvoare pe drum dacă ai nevoie, etc. Variante faine sunt și spre Tg Lăpuș sau Cavnic ori prin satele de lângă BM unde apare tot mai des asfalt nou, dar în cazurile astea te lovești de trafic la viteze mari și drum îngust sau drum de calitate mai slabă sau 100 de câini ce sar la tine, așa că eu prefer pasul Gutâi. Cred că 80% din km pe cursieră i-am făcut pe drumul ăla. https://www.strava.com/activities/3698628058 Mai pun o dată panorama asta ca să vedeți că nu e ca și cum te-ai plictisi ușor de traseul ăsta. https://kuula.co/post/7PQz9 P.S. Deseară tot acolo mă duc, doar că o să cobor muntele pe cealaltă parte și apoi mă întorc. Vreo 75km cu 1200m.
 8. paulrad

  @majikstone da, avem un european spre Cluj și unul spre Satu Mare. Dacă vii și te dai pe ele pun pariu că-ți cumperi MTB pe urmă
 9. paulrad

  Acest om a făcut o compilație din mai multe ture doar ca să se laude că el nu se dă de 100 de ori pe același drum...
 10. paulrad

  Astăzi, urcarea cu nr 101 (pe $trava) în Pasul Gutâi. Până mai fac 100 de urcări poate se redeschide și Hanul Pintea să am unde bea un Pepsi.
 11. @MaC® eu mă refeream la alte utilizări ale spray-ului (pinioane, lanț, deraioare, etc pe care le-a menționat și @iacobdoc) nu la eficiența în curățarea frânelor . Frânele n-ar trebui să ai motive să le cureți
 12. E cam scump. Există variante mult mai ieftine de spray pentru curățat frâne, la 12-15 lei și mă îndoiesc că e o diferență atât de mare de calitate încât să justifice prețul pt Brunox. Fortech, TRW, etc. Se găsesc cam la toate magazinele cu piese auto.
 13. paulrad

  L-am pus azi pe vărumio să dea vreo 2 pedale pe bicla mea, a zis că schimbă bine. Ori nu știu eu schimba vitezele ori am pretenții prea mari și trebuie să-mi iau di2
 14. Adică ai nevoie de un suport pentru reparații. Era în Lidl unul la 120 lei, ideal pentru șurubălit la bicicletă, spălat bicicleta, etc. Nu știu dacă o să mai fie în ofertă, dar este și pe olx pe la 150 lei.