paulrad

Membru
 • Content Count

  3,465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  120

paulrad last won the day on July 18

paulrad had the most liked content!

Community Reputation

3,181 Excellent

1 Follower

About paulrad

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/01/1993

Profile Fields

 • Localitate
  Baia Mare
 • Biciclete
  Trek 4300, Synapse carbon disc, Scalpel-SE carbon

Recent Profile Visitors

11,019 profile views
 1. paulrad

  Pt cine nu știe, Ioan Stoenică e ghid montan, îl găsiți pe youtube cu o emisiune care cred că era difuzată și la TV într-o vreme.
 2. paulrad

  Da, ce să zic, grea viață. Vreți o poză cu AC-ul de la birou și Pepsi rece din frigider? 👀
 3. paulrad

  Te somăm să-ți faci timp! Că apoi vine @EyesOnly cu povestea. 👀
 4. @VDR salut, sunt în stadiul în care am dat demult 350 euro pe un schimbător nou și acuma râd prietenii de mine Am luat și interfața aia de diagnosticare (SM-PCE02) care a fost complet inutilă, am scris și la distribuitorul shimano care mi-a răspuns la email să le dau un nr de telefon să vorbim și nu am mai vorbit în veci, așa că am clipit de 2 ori și am comandat alt deraior. Fiind din București ar trebui să ai mai multe șanse să găsești un service care să-i poată da de cap sau ceva oameni cu di2 care să te ajute (conectat deraiorul tău la sistemul lor, etc). Sper să rezolvi problema mai ieftin decât mine.
 5. paulrad

  Am un prieten.... e ca un banc viu. Ultima scriere: a stat să-l muște vulpea. 🥴
 6. paulrad

  Io am înțeles că are biclă cu 7 viteze în butuc.
 7. Din motive de bărânețe eram 100% convins că azi putrezesc în casă însă după ce s-a terminat ploaia m-a invitat un prieten la dat cu grebla în pădure așa că am ieșit la o gură de aer proaspăt. Scurgerea asta e lucrarea mea 100% numa mi-a cam dat cu virgulă studiul de fezabilitate și n-a ieșit cum am vrut.
 8. paulrad

  Pe subiect: https://www.facebook.com/maximilian.munteanu/posts/10158554960714195 Și un comentariu din postarea de mai sus, legat de ”petiții”: Victor Ilie: Revin cu informații: 1. Momentan există la CFR 20 de vagoane care permit transportul bicicletelor, câte 6 bucăți pe vagon. 2. Există în plan extinderea numărului de astfel de vagoane, însă e nevoie de finanțare, și trebuie văzut ce se va întâmpla la rectificarea din august. Mi s-a explicat că ei preferă să facă o modernizare completă a vagoanelor, nu doar instalarea unui rastel pentru biciclete. Au zis că dacă tot mută în depou vagoanele, schimbă și scaunele, pun climă, etc. Iar asta costă multișor. 3. Oamenii sunt deschiși să mute aceste vagoane pe rute mai solicitate (cum estimăm cu toții că ar fi București Brașov), și așteaptă o adresă în acest sens de la asociații de profil, etc. Din păcate o astfel de mutare nu se poate face de la o săptămână la alta, dar e viabilă dacă se menține pe 3-6 luni.
 9. Mai nou avem Ski & BIKE Resort la Șuior unde maltratăm foka toată iarna așa că a fost musai de mers și văzut minunea care constă dintr-un traseu. Am dat o urcare pe drum, o urcare cu telescaunul (un rablament preistoric care n-are absolut nimic adaptat pentru bike) și m-am bucurat că cumva am ajuns sus cu bicla nezgâriată, am mai băgat un pushbike pe drum că pe telescaun nu mai urc numa când vreau să stric bicla. Traseul e simpatic, dar având în vedere că telescaunul e un bullshit și e doar o linie de coborâre, nu o să mergem prea des pe acolo.
 10. Te caut când mă apuc de colecționat chestii inutile. Thanks.
 11. Zicea patronul magazinului că dacă mai am probleme cu etrierul față și trebuie înlocuit e grav tare cu ăștia de la Shimano. Oricum pe RO distribuitorul nu a fost niciodată foarte răsărit + că acuma e același și pe Bulgaria 🙄
 12. Adevărul e că dacă îl țineam în vitrină nu se toceau plăcuțele de frână
 13. Ar trebui să slăbesc frâna că uneori prea tare frânez la vale (shh, să nu audă un anume rutier), dar lucrez la skill-uri.
 14. MTB nou, 700km, plăcuțele față complet uzate. Nu credeam că-i posibil așa rapid, dar na, viața. Bonus: discul prăjit și îndoit. Măcar am scăpat de un cârâit enervant ce m-a însoțit jumătate din acești 700km de îmi era rușine să trec pe lângă oameni pe stradă. Am strâns cu cheia dinamometrică toate șuruburile de pe cadru și degeaba. Singurele scăpate neatinse au fost alea de la shock, ascunse sub o protecție de cauciuc. Nici nu știam că există acolo și fix de la ele era scandalul