paulrad

Membru
 • Content Count

  2,852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Everything posted by paulrad

 1. paulrad

  Da, dar de atunci lumea s-a mai antrenat și e ok și 9kg.
 2. paulrad

  until

  Acu depinde și ce echipament de camping ai. Am dormit 15 nopți în cort fără nicio problemă, foarte comfortabil. A 16-a noapte am dormit la hotel, m-a durut spatele.
 3. paulrad

  Absa Cape Epic 2019, stage 1/8
 4. @ovitelu felicitări pentru aventură și pentru curajul de a-i duce pe copii! Cred că altceva mai bun nu puteau face cu timpul lor în vacanță
 5. paulrad

  așteptăm
 6. @Trevizes poate ai dat mai demult quote textului respectiv ca să scrii un reply și nu l-ai mai scris? rămâne salvat ca 'draft' în editorul de text. Eu am început ianuarie cu o răceală, februarie la fel, doar că a fost răceala vieții. Așa bine n-am mai răcit de când îs. Acu' beau un faringo hot drink și ies la o pedală după ce se fac 10 grade în termometru
 7. paulrad

  Io zic că în situația în care ne aflăm ar trebui să discutăm politică la fiecare colț de stradă și de internet. Civilizat, desigur. Poate așa se mai trezește lumea. Că tocmai ”principiile” astea ("nu discutăm politică", "nu fac politică") impuse în diferite cercuri (familei, prieteni, loc de muncă, forum, etc) ne-au adus în groapă.
 8. @purix mie mi-a zis ”pedalează și tu ca un om normal. Te duci și te plimbi prin parc 2km”.
 9. paulrad

  Am dat comanda pe 7 martie și azi am primit coletul.
 10. paulrad

  @gibonu le duceam cablul și adaptorul de priză. Făceam asta cam o dată la 3 zile, powerbankul având 20000 mAh. Era suficient pentru a încărca telefonul și GPS-ul garmin de câteva ori. Nu m-a refuzat nimeni, ba chiar în ultimul camping unde am stat mi-a spus doamna că ea mi-l pune la încărcat, dar sunt prize prin camping și-l puteam pune și acolo, curentul fiind gratuit. Nu l-am lăsat niciodată în baie. M-a bătut o dată gândul, dar @majikstone mi-a spus să-l duc la recepție. L-am lăsat în ziua 5 la încărcat în anexa în care erau frigiderele și mașina de spălat, fiind o anexă închisă cu cheia. Mă rog, toți din camping aveau cheie...
 11. paulrad

  Problema este alocarea ineficienta a resurselor bugetare pe criterii de șpagă, cumetrii, partizane politice, etc.
 12. paulrad

  O să dea nemții faliment dacă le mai trimiți multe înapoi
 13. paulrad

  mă bucur să aflu că și voi aveți mizerie pe marginea drumului
 14. paulrad

  Geaca de la Mammut e un hardshell, mai exact modelul ăsta: https://www.mammut.com/p/1010-26031-50079/convey-tour-hs-hooded-jacket-men/ găsită la promoție 134e pe bike24. Din fericire n-am avut ocazia în tură să o folosesc decât în ziua 5 când am făcut pauză și am tras-o pe mine ca să ies să mănânc. E ușoară și se împachetează destul de compact, încape în buzunarul unui tricou de ciclism. Deși am luat-o cu gândul că o să folosesc și la turele de bicicletă pe lângă casă, cred că totuși nu o să fac asta căci nu vreau să o umplu de noroi și nisip. Am folosit-o în toamnă la o tură pedestră pe munte. Aveam pe mine un base layer merino și un polar prin care mă cam sufla vântul. Când a început ploaia am tras hardshellul Mammut peste și n-am avut nicio problemă nici cu apa nici cu vântul și nici cu transpirația. Am mai folosit-o și la ski de câteva ori peste softshellul cumpărat din Lidl și a făcut diferența. Fără ea mă sufla vântul și cam înghețam de frig la ski, mai ales că pârtia e ușoară și nu mă solicita foarte tare încât să mă încălzesc pe coborâre, chit că sunt începător.
 15. paulrad

  Le-am scris email că am găsit de downloadat doar Return Form nu și Shipping Label, că zice pe site că nu-i disponibil serviciul DHL în România. Mi-au trimis eticheta aia pentru Poșta Română, transport gratuit.
 16. paulrad

  Exact asta mi-a spus și mie neamțul cu care m-am întâlnit în pauza de pe Col de Turini.
 17. paulrad

  Eu am pedalat în echipament de ciclism, iar peste pantalonii scurți aveam pantaloni de MTB (baggy pants) ca să nu mă fluiere vreunu pe stradă. Tricoul, pantalonii și ciorapii îi spălam zilnic. O dată la 3-5 zile spălam și restul hainelor ocazie cu care le spălam toate la mașina de spălat. Pentru poze am cărat cu mine un canon 70d cu obiective 17-40mm și 70-200, pe ăsta din urmă nefolosindu-l niciodată. Plus trepied și filtre. Majoritatea pozelor le-am făcut totuși cu un huawei p20 pro că era mereu la îndemână și multe cadre le făceam din mers. Acu` mai ziceți-mi de cârlige că ocupă loc Editarea pozelor a fost sumară. Cele făcute cu telefonul sunt suprasaturate pentru că asta au înțeles chinezii prin ”poze bune”.
 18. paulrad

  Omul a vrut să-l spele că era noroi din cap până în picioare și el sare la bătaie.... Zău dacă-i înțeleg pe ăștia cu ciclocrossul
 19. paulrad

  A făcut cineva retur la bike-discount pentru garanție? Am downloadad Return Form (cel cu roșu unde e trecut produsul și ce defecte reclam), dar nu am eticheta de transport ce se folosea pentru Poșta Română. Prin ce serviciu se trimite coletul?
 20. paulrad

  Io a doua oară picam pe scări și îmi rupeam 2 coaste.
 21. paulrad

  Io nu mă puteam descurca fără cleme de rufe că nu-mi place să le culeg de pe jos dacă suflă vântul. Cu uscatul a fost un pic de problemă. Aproape niciodată nu se uscau 100% de seara până dimineață, mai ales șosetele.
 22. paulrad

  Hmm, dar sunt așa extravagante cârligele mele? Voi ce faceți cu rufele în ture?
 23. paulrad

  Deci individul a pedalat cu vânt din față până la Orleans să bea o bere cu voi, iar eu de câte ori am ajuns în Paris să bem o bere, el a fugit din oraș. Ba când am stat 4 zile în Paris, a venit în țară. Îi clar, nu vrea să bea bere cu mine că am discuri pe cursieră În poza asta se vede bine ce urăsc la cort: ieșitul din cort. Mi se par prea joase intrările. Dacă de intrat e ok, că intri în 4 labe, cu ieșitul m-am enervat tare
 24. Poate ar fi idee bună ca atunci când cineva inserează un link de Google Photos să primească o alertă în care să fie atenționat că link-urile expiră, să folosească alt serviciu. @puterfixer? Am văzut că sunt dese situațiile în care se inserează poze și apoi dispar.