paulrad

Membru
 • Content Count

  3,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  111

Everything posted by paulrad

 1. paulrad

  @majikstone și așa am făcut. o fost fain. mai nasol că am murdărit bicla și nu încape la duș acilea în airbnb de Clooj
 2. paulrad

  La Clooj unde se termină asfaltul
 3. paulrad

  Poți să pui geotaguri la poze în Lightroom cu ajutorul trackului gpx din ziua respectivă, presupunând că ai înregistrat tura.
 4. paulrad

  Salutare, e cineva pe aici și poate să îmi spună dacă există o metodă de teleportare din Cj la Gilău cu cursieră cu tot? gen autobuz Aș vrea să fac Drumul Generalului săptămâna asta, dar n-aș vrea să fac Cj - Gilău
 5. paulrad

  Nu trebuie să pui mâna pe fierul de călcat băgat în priză ca să știi că arde
 6. paulrad

  let me add: și frâne pe jantă, eventual carbon.
 7. Vă salut din mers, un mers ce a fost cam rar în ultima vreme
 8. o mână de fier!
 9. paulrad

  S-a renunțat la limitarea de 30km/h și Ministerul Transporturilor a trimis către MAI (aici îs capul răutăților) propunere ca 1.5m distanță la depășire să fie obligatorie. https://web.facebook.com/photo?fbid=10158577532439930&set=a.10150283292764930
 10. Mă scuzaț de off-topic. Mount Ventoux, fără teribilisme gen roți de 1 deget pe zăpadă sau șale goale în luptă cu temutul curent.
 11. paulrad

  și pe realmente nevoie ăsta ai vrea să-l definească toți după optica ta, nu? 🥴
 12. paulrad

  Ciclist de Gutinel naufragiat în traficul de pe ocolitoarele Clujului, zonă atât de dezvoltată încât lumea se crede pe autobahn, bucurându-se că a scăpat fără să facă infarct. Și una nonconformistă.
 13. paulrad

  Problema ta e cu cumpărătorii care nu vor exact ce vrei tu și consideri că alegerile lor sunt mai proaste că au pus botu` la marketing 🥴
 14. paulrad

  Care primăvară?
 15. paulrad

  @EyesOnly că nu la tine mă gândeam, erau niște discuții mai vechi. Dar nu mai bine am susține să se respecte legea și să se facă orele alea obligatorii de educație rutieră în școli?
 16. paulrad

  oh, dar sunt adepți ai acestei idei chiar aici pe forum.
 17. paulrad

  Aia e. Pe lângă garmin mai punem pe ghidon și telefonul cu Waze și watts să fie!
 18. paulrad

  Permite-mi să râd. Bwuhahahahahahahahahahaha. Știam mai multă legislație și să circul mai corect decât 70% dintre șoferi înainte să fac școala de șoferi. Dacă ai permis luat cu 26p acum 15 ani și n-ai avut nici un accident (ăsta era argumentul la o discuție contradictorie legată de un giratoriu) nu înseamnă că știi neaparat legislație și să conduci ci că ai avut noroc, te-au ferit unii sau alții. Dacă arunc aici o poză cu un giratoriu o să fie aproape atâtea păreri câți oameni mai suntem pe forum.
 19. paulrad

  Tocmai pentru că traiul în societate înseamnă să-ți pese și de ăla de lângă tine, nu să te intereseze doar cum tragi plapuma să te acopere mai bine, ar trebui să nu mai căutăm ocolișuri, să luăm atitudine când vedem că se săvârșește o nedreptate (nouă sau altora), să nu mai defecăm pe el vot că contează cine e la Ministerul Sănătății chiar dacă eu am bani de asigurare privată, etc. Nu să le încurajăm.
 20. paulrad

  Cred că se întoarce @majikstone în România
 21. paulrad

  Bonus să te mai și lauzi cu asta și să încurajezi pe alții.
 22. paulrad

  Hai, pune o poză. Să râdem. P.S. Eu port bandană sau șepcuță, asta din urmă fiind cea mai bună variantă. N-am avut probleme cu insectele niciodată.
 23. paulrad

  Atunci n-ar trebui să te urci în tren, simplu. Ce alte servicii le mai plătești la cât consideri tu că merită? Sau dacă ți se pare scump abonamentul de telefonie cui dai 5 lei să găsești un ocoliș? Eu când n-am fost dispus să stau la coadă imensă printre diverși cetățeni la medicul de familie, nu i-am dat asistentei 5 lei și o cafea să mă bage în față. Am trecut strada la clinica privată, mi-am făcut programare pt. ziua următoare și am dat 350 lei pentru o durere în gât. Piesa asta o să fie mereu de actualitate pe meleagurile noastre. S-a demonstrat azi încă o dată.
 24. Mă scuzaț că intervin. Te-aș ruga să păstrăm ”normele” fotografice pentru celălalt topic unde se dă lumea îndoctrinată de GCN & co. Crocodilului să-i fie de bine!