paulrad

Membru
 • Content Count

  3,465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  120

Everything posted by paulrad

 1. paulrad

  Pt cine nu știe, Ioan Stoenică e ghid montan, îl găsiți pe youtube cu o emisiune care cred că era difuzată și la TV într-o vreme.
 2. paulrad

  Da, ce să zic, grea viață. Vreți o poză cu AC-ul de la birou și Pepsi rece din frigider? 👀
 3. paulrad

  Te somăm să-ți faci timp! Că apoi vine @EyesOnly cu povestea. 👀
 4. @VDR salut, sunt în stadiul în care am dat demult 350 euro pe un schimbător nou și acuma râd prietenii de mine Am luat și interfața aia de diagnosticare (SM-PCE02) care a fost complet inutilă, am scris și la distribuitorul shimano care mi-a răspuns la email să le dau un nr de telefon să vorbim și nu am mai vorbit în veci, așa că am clipit de 2 ori și am comandat alt deraior. Fiind din București ar trebui să ai mai multe șanse să găsești un service care să-i poată da de cap sau ceva oameni cu di2 care să te ajute (conectat deraiorul tău la sistemul lor, etc). Sper să rezolvi problema mai ieftin decât mine.
 5. paulrad

  Am un prieten.... e ca un banc viu. Ultima scriere: a stat să-l muște vulpea. 🥴
 6. paulrad

  Io am înțeles că are biclă cu 7 viteze în butuc.
 7. Din motive de bărânețe eram 100% convins că azi putrezesc în casă însă după ce s-a terminat ploaia m-a invitat un prieten la dat cu grebla în pădure așa că am ieșit la o gură de aer proaspăt. Scurgerea asta e lucrarea mea 100% numa mi-a cam dat cu virgulă studiul de fezabilitate și n-a ieșit cum am vrut.
 8. paulrad

  Pe subiect: https://www.facebook.com/maximilian.munteanu/posts/10158554960714195 Și un comentariu din postarea de mai sus, legat de ”petiții”: Victor Ilie: Revin cu informații: 1. Momentan există la CFR 20 de vagoane care permit transportul bicicletelor, câte 6 bucăți pe vagon. 2. Există în plan extinderea numărului de astfel de vagoane, însă e nevoie de finanțare, și trebuie văzut ce se va întâmpla la rectificarea din august. Mi s-a explicat că ei preferă să facă o modernizare completă a vagoanelor, nu doar instalarea unui rastel pentru biciclete. Au zis că dacă tot mută în depou vagoanele, schimbă și scaunele, pun climă, etc. Iar asta costă multișor. 3. Oamenii sunt deschiși să mute aceste vagoane pe rute mai solicitate (cum estimăm cu toții că ar fi București Brașov), și așteaptă o adresă în acest sens de la asociații de profil, etc. Din păcate o astfel de mutare nu se poate face de la o săptămână la alta, dar e viabilă dacă se menține pe 3-6 luni.
 9. Mai nou avem Ski & BIKE Resort la Șuior unde maltratăm foka toată iarna așa că a fost musai de mers și văzut minunea care constă dintr-un traseu. Am dat o urcare pe drum, o urcare cu telescaunul (un rablament preistoric care n-are absolut nimic adaptat pentru bike) și m-am bucurat că cumva am ajuns sus cu bicla nezgâriată, am mai băgat un pushbike pe drum că pe telescaun nu mai urc numa când vreau să stric bicla. Traseul e simpatic, dar având în vedere că telescaunul e un bullshit și e doar o linie de coborâre, nu o să mergem prea des pe acolo.
 10. Te caut când mă apuc de colecționat chestii inutile. Thanks.
 11. Zicea patronul magazinului că dacă mai am probleme cu etrierul față și trebuie înlocuit e grav tare cu ăștia de la Shimano. Oricum pe RO distribuitorul nu a fost niciodată foarte răsărit + că acuma e același și pe Bulgaria 🙄
 12. Adevărul e că dacă îl țineam în vitrină nu se toceau plăcuțele de frână
 13. Ar trebui să slăbesc frâna că uneori prea tare frânez la vale (shh, să nu audă un anume rutier), dar lucrez la skill-uri.
 14. MTB nou, 700km, plăcuțele față complet uzate. Nu credeam că-i posibil așa rapid, dar na, viața. Bonus: discul prăjit și îndoit. Măcar am scăpat de un cârâit enervant ce m-a însoțit jumătate din acești 700km de îmi era rușine să trec pe lângă oameni pe stradă. Am strâns cu cheia dinamometrică toate șuruburile de pe cadru și degeaba. Singurele scăpate neatinse au fost alea de la shock, ascunse sub o protecție de cauciuc. Nici nu știam că există acolo și fix de la ele era scandalul
 15. Astăzi picioarele au fost într-un fel de grevă japoneză, numa bine am scurtat traseul și am scăpat de avertizarea lui Arafat.
 16. paulrad

  Cred că merge aici. Ceva original, de la Baia Mare.
 17. Astăzi m-am dus pe un traseu distrus de motoare și mă așteptam să fie nașpa, dar n-a fost așa rău. Mai departe, ca să compensez echilibrul planetar, am schimbat brusc traseul propus că numa așa am putut găsi o urmă de taf să mă nămolesc bine.
 18. paulrad

  Mâine! God help!
 19. @Croocodillul uai uai uai ❤️ 😍 Asta mi-a plăcut cel mai mult la camp-ul din 2019. Pe atunci eram cu hardtail și juma' de furcă, nu știam că te poți distra pe coborâre
 20. Verifică dacă nu cumva e îndoită urechea și vezi ăsta: https://www.youtube.com/watch?v=UkZxPIZ1ngY Eu la bicicleta nouă (500km) am îndreptat de 2 ori urechea + de câte ori a fost pe mâna unui mecanic profesionist în domeniu, rezultatul a fost nesatisfăcător așa că am șurubălit eu la deraior după tutorialul de mai sus și merge cel mai bine până acu, dar tot mai este loc de îmbunătățit
 21. paulrad

  Yeap, pe support sunt destul de buni. Mi-au schimbat centura HRM-run la 8 luni după ce ieșise din garanție, însă apucaseră ăia de la Garmin US să-mi spună pe email că mi-o schimbă apoi m-au trimis la distribuitorul local care s-a tras pe fese până i-am arătat emailurile GPS-ul, luat de pe bike-discount, am vrut să-l trimit la garanție pentru o problemă pe care nici nu o sesizasem la ecran până mi-a zis @krazyeone. Am dat email la marele distribuitor local: nu se poate, se poate, dar trebui plătit, se poate, dar nu-i sigur că se rezolvă, etc... L-am trimis la bike-discount după 2 săptămâni ce ieșise din garanție, mi-au trimis altul fără să zică nimic.
 22. paulrad

  @MaC® dar jtii care e diferența? Alternativă mai bună ca garminu nu găsești pe când ăia de la Cupertino... hăhă, mai multe nu una.