paulrad

Membru
 • Content Count

  3,584
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  134

Everything posted by paulrad

 1. paulrad

  Îmi place că ai pus afișajul ăla cu datele. Așa ne putem da seama mai ușor când urci și când mergi la vale. 👌
 2. Asta e la noi? lol Cea din pozele lui @Mircea PF pare că ar avea fundație făcută dacă ne uităm la ”acostamentul” pietruit.
 3. paulrad

  Există Training Peaks boss, dar dacă în 2022 la tine upgrade = ecran color, nu mă mir că nu jtii de astea. 🥴
 4. Confirm. E scump și imperialist, nu-i pt toată lumea, mai ales pt @majikstone.
 5. paulrad

  Poi dacă ești obișnuit să tragi cu 4 degete de manetă... s-ar putea să trebuiască ”multă școală” în cazul unora ca să tragă numai cu un deget 🥴 Și bătrânilor trebuie explicat că nu-i nevoie să dea cu degetul ca și cum ar da cu pumnul în ecranul de la telefon căci e suficient o simplă atingere, dar învață destul de repede.
 6. paulrad

  Ține, doar știm modula corespunzător frânarea nu ca băeții cu frâne pe jantă care urlă că-s nașpa discurile că te arunci în cap cu ele. 😌
 7. paulrad

  Lasă, mai bine să râzi de mine că mi se termină bateria la di2 decât că m-a mușcat vulpea.
 8. paulrad

  The one and only: G u t i n e l. Era un nor supărat tare în vârf ce ținea umbră pe toată urcarea și cum n-a plouat din el am mai urcat o dată să fiu sigur că mă plouă.
 9. paulrad

  Da, dar lui @majikstone îi place să se dea pe asfalt cu max 30km/h, frâne pe jantă, fără electronice și crede că așa ar trebui să facă toată lumea. Altfel ești un teribilist care aruncă cu banii pe geam
 10. paulrad

  Eu n-am licență de operare înafara granițelor județului MM
 11. paulrad

  https://www.youtube.com/watch?v=fi4lnYm8UP8 😌
 12. paulrad

  @feribotu nu se văd pozele
 13. paulrad

  North Shore Betty | You are never too old to send https://www.youtube.com/watch?v=D9iuSVnfisI
 14. Da, dar din partea ”ailantă”. Cum ai ghicit?! :O
 15. Cum mâine avem mare eveniment biciclistic pe plaiurile județului, astăzi am zis că ieșim la un mtb lejer. Evident, bunul meu prieten ebiker* a venit cu ebike-ul la tura mea lejeră. După cum s-a dovedit, turele astea nu prea îs bune că avem timp de povești și toată urcarea ne-am înțepat unii pe alții, ne-am heitărit, ne-am hârjonit. Am stat la poze, am dat și mai mult hate, iar la coborâre s-a văzut asta... Aici ultima poză înainte să pice ebikerul pe cea mai bolovănoasă bucată din traseu. A rupt un braț pedalier de carbon, a umblat un pic cotruit pe urmă, iar cu moralul numai el știe în câte cioburi e... mai ales că s-a lăsat cu de alea gen ”cum să vii la tură cu ebike-ul și să termine Paul Rad coborârea înaintea ta?!”. *să nu creadă colegii de forum ce au e-bike că am ceva cu ebikerii în general, dar dacă l-ați cunoaște pe prietenul ăsta ați înțelege...
 16. Veșnicile tale probleme: - ce face altul cu banii lui - jumping to conclusions
 17. Hai să v-arăt și eu puttere și puls.
 18. Astăzi am cam terminat lucrul la cel mai nou trail din Baia Mare unde am contribuit și eu cu 2-3 zile de muncă. Pe o coamă abruptă de deal s-a dat mult la sapă, dar aș zice că a ieșit ceva frumos. Într-o zi poate îmi fac curaj să-l și încerc pe bike. Sper să mă hotărăsc repede să nu-l strice cineva, nu de alta, dar am construit primul element de lemn, iar în 2 săptămâni cineva l-a și distrus. S-a vorbit cu făptașul și s-a rezolvat ”problema”. Link cu mai multe detalii, poze și video despre traseu: https://www.trailforks.com/trails/espresso-524131/ Asta a fost lucrarea de azi.
 19. paulrad

  S-a băgat TGV pe Gutin. Desigur, când a început urcarea propriu-zisă am pierdut trenul, dar până acolo am spulberat toate recordurile personale.
 20. paulrad

  Concluzia e că îi bine să te uiți pe fereastră cum am făcut și eu la tura de la care a pornit discuția. 🙄
 21. paulrad

  Ia uite cine recomandă tehnologie avansată! Mă mir că nu ai zis să mă uit după ce fac albinele, să înfig 3 țăruși în pământ și să urmăresc umbra sau alte metode de pe vremea frânelor pe jantă 🧐
 22. paulrad

  S-a oprit ploaia + Se usucă pe jos + Iese soarele! = hai la pedalat! 🥴 Ne-a plouat și de jos în sus și de sus în jos.
 23. paulrad

  Contrar aparențelor, a fost o tură de șosea!
 24. paulrad

  Și a fost nevoie de un topic nou pentru a ne arăta a n-a oară că ești un intelectual fin? știindu-se că doar oamenii cu o educație elevată pun porecle/stâlcesc numele celor care nu le plac din varii motive.
 25. paulrad

  normal, nu mai sunt mulți bătrânei care să se opună atât de mult progresului tehnologic încât să mai aibă cui da cadrele astea pe care poți pune frâne depășite de vremuri. mulțumesc pt confirmare. over & out.