paulrad

Membru
 • Content Count

  2,950
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Everything posted by paulrad

 1. paulrad

  Comparam Scapin cu Kross, dacă n-ai reușit să ajungi cu cititul până la ultimul rând. P.S. ”Alo baiatu” ai putea să folosești prin Obor.
 2. paulrad

  Dar hey, luați logan că ferrari n-a prea văzut @Invitat special pe unde a umblat. P.S. Eu personal, mai degrabă aș lua un Scapin decât un Kross, brand de top după criteriile de mai sus.
 3. paulrad

  Cred că pe chainstay în zona foilor, să protejezi în caz că pică lanțul de pe foaie. Unde e protecția argintie în poza de mai jos. Vezi dacă se potrivește
 4. paulrad

  Și io am fost singur (adică na, mi-am lăsat prietenu în urmă, el a urcat numai până la Cascadă), dar am găsit un fotograf de ocazie pe vârf. Trafic super ok, am pornit la ora 16:30 când cobora caravana Turului Sibiului. Am întâlnit un singur ciclist pe care l-am depășit în prima parte a urcării din pădure, poate e pe aici. Era din Timișoara, zicea că voia să se întoarcă de la prima serpentină. Mi-a zis colegu că până la Cascadă l-a ajuns și el pe tip din urmă, dar nu cred că a urcat până la Lac că eu nu l-am mai întâlnit. @majikstone măcar tu te-ai întâlnit cu @krazyeone că eu cu el am fost la Păltiniș amândoi și n-am știut numa după ce am ajuns acasă și am pus poze
 5. paulrad

  Vineri Sâmbătă
 6. Accept provocarea: aș vrea ca din 4 magazine locale, măcar cel de la care am cumpărat bicicleta să aibe toate sculele necesare pt service. Am umblat ca nebunul să strâng lockringul de la spider.
 7. paulrad

  Am scos și eu recent cortul de la naftalină pentru 3 zile. Am văzut mici găurele pe prelata de sub cort, dar fundul dormitorului nu l-am verificat să văd dacă a fost afectat de pietricelele pe care am dormit. Înainte să strâng cortul a băgat o ploaie cum rar am văzut, am și primit RO-ALERT cu 35-40 l/mp. N-am închis prelata de deasupra celeilalte uși și a intrat un pic de apă în interior, dar în rest n-a avut nicio treabă.
 8. paulrad

  Ești norocos, eu încă n-am găsit acest nivel de fericire. 3 zile în Munții Rodnei, cu cremă ”no friction” înainte de tură și cremă de gălbenele după tură, tot am luat un viol serios. La discuțiile de la bere s-a tras concluzia că pe acolo trebe un full suspension căci hardtail = fucktail
 9. paulrad

  https://www.bike24.com/p230875.html nu e nici dubioasă, nici nu miroase
 10. paulrad

  @Mircea PF faină tare zona, ieri am fost pe acolo. Poate chiar ne-am intersectat (pe la ora 11 dădeam jos 4 biciclete de pe o mașină de MM în Someșu Rece). Am făcut o coborâre pe singletrail care mi-a mers la inimă, chit că nu-s mare iubitor de coborâri tehnice
 11. Azi am făcut o deplasare la Gilău pentru o tură pe la Muntele Rece - Măguri Răcătău
 12. paulrad

  și ăștia îs șlapi! intră în categoria mai largă ”papuc”
 13. Ieri, întorcând spatele Pietrosului Rodnei, nu de alta, dar era potop peste tot în jurul nostru. Azi, răsplata după 17.5km (înaintea cărora au fost alți 4km cu 390m diferență de nivel exact la începutul turei) @rovid Am urcat pe un forestier până la fosta cabană Puzdrele (pe la stâna/cabana salvamont). De acolo am tras un pushbike serios, am ieșit în Șaua Galați, am mers în Șaua Gârgălău, am coborât pe lângă Lacul Știol și apoi Cascada Cailor. Track aici: https://www.strava.com/activities/2468131097
 14. Cu Wouter Cleppe in Șaua Gârgălau
 15. paulrad

  @haarpnu, sunt aproape 50km din Blidari până la Creasta Cocoșului. Drumeție din Blidari se poate face la Piatra Bulzului sau Poiana lui Dumitru și Tăul lui Dumitru Edit: ^^ pe jos. Cu bicicleta sunt multe variante.
 16. Peturile sunt de la idioții care trăiesc sănătos și merg după apă la izvor. Azi am văzut că au pus barieră mai jos de poza cu doborâturile, mă bucur că nu mai pot ajunge cu conservele la izvor.
 17. Tura noastră MTB cea de toate zilele arată în mare parte trist. Pe urcare, 80% din copaci au fost doborâți de vânt acum 2 săptămâni. O mică parte din dezastru
 18. Am murdărit discul curățând transmisia o singură dată, la prima curățare. La ora 20 înainte de maratonul de a doua zi... Se întâmpla în 2010.
 19. La margine de drum forestier pe unde trece pădurea la vale și valea se proptește într-un MHC.
 20. Eu la lanțurile shimano, la prima montare ,de fiecare dată m-am chinuit foarte tare să închid quick linkul, cu cleștele special cu tot. Pe urmă merge mai ușor. Cu mâna n-am desfăcut numai lanțurile de 9 viteze. Cu ăla de 10v am izbutit de vreo 2-3 ori cu mâna, dar e prea dificil așa că am luat cleștele.
 21. La mine la cursieră nu mi-a ruginit niciodată lanțul ultegra, chiar și după ploi când am ajuns acasă fără chef de curățat bicicleta. La MTB au ruginit lanțurile de câteva ori, KMC x10.93.
 22. Eu primele 3 le-am dat jos la 0.5, uzez încă unul tot până la 0.5 și apoi le mai pun toate o dată până la 0.75. Înainte să schimb transmisia le dădeam jos numai la 0.75, fără să le rotesc.
 23. @Nexus Lacul Albastru, Baia Sprie. În apă se face baie, singurul pericol fiind să te împiedici de peturi.