paulrad

Membru
 • Content count

  2,281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by paulrad

 1. De ce să fie sancționat? Dimpotrivă. Să i se facă un subforum dedicat lui, gen o secțiune Pamflet.
 2. Eu nu înțeleg care-i problema ta că un om vrea să câștige 50 lei în 10 minute sau 50 euro într-o oră. Nu-ți convine, mergi la altul. Nu găsești mai ieftin, îți faci singur. Nu ești capabil să-ți faci singur, plătești 50 lei pe 10 minute, end of story. Fiind pe piața de freelancing, văd mereu job-uri în care Gigel zice: ”treabă foarte simplă, ar trebui să ia 1-2 ore unei persoane experimentată” și vrea să plătească cât mai puțin pe oră. Poi dacă e așa simplu, fă-ți singur. Dacă o persoană e experimentată și termină repede, aia nu înseamnă că-i și ieftin căci nu s-a trezit cu experiența peste noapte.
 3. @MTBR am fost cum 2 ani prin Huța Certeze - Negrești Oaș și era foarte bun. Poate a umblat @Sherlock mai mult pe acolo și știe cum îi până la Săpânța
 4. https://republica.ro/uipath-un-startup-romanesc-care-dezvolta-roboti-software-a-fost-evaluat-la-peste-un-miliard-de-euro http://www.mediafax.ro/economic/startup-ul-uipath-a-devenit-prima-companie-noua-romaneasca-din-it-evaluata-la-un-miliard-de-dolari-17050083 http://www.zf.ro/business-hi-tech/ce-a-scris-ziarul-financiar-despre-primul-start-up-din-it-ul-romanesc-evaluat-la-1-miliard-de-dolari-17048740 https://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/povestea-companiei-romanesti-din-it-care-a-ajuns-sa-valoreze-peste-un-miliard-de-euro-890215 http://www.economica.net/compania-de-automatizari-uipath-a-atras-finantare-de-153-milioane-de-dolari-si-ajunge-la-o-valoare-de-piata-de-peste-1-miliard-de-dolari_150866.html Cred că o să faci mulți bani bazându-te pe inteligență. P.S. scuzaț off-topicul, mă retrag. Am tocit tastatura oricum degeaba.
 5. Mai are cineva probleme cu notificările pe forum? Apare clopoțelul roșu cu notificarea, verific, dispare. După un timp și câteva refresh-uri pe forum, apare aceeași notificare. Acuma nu mai apar deloc notificările, dacă dai pe clopoțel tot face loading...
 6. Bine ”bro”, așa o fi. Un mic Zuckeberg mioritic. Și ăsta, și Becali, și Dragnea. P.S. Niște oameni deștepți inteligenți care au făcut avere muncind. https://observator.tv/social/cine-sunt-creatorii-primului-startup-romanesc-evaluat-la-peste-un-miliard-de-dolari-244377.html
 7. Dacă are bani înseamnă că e inteligent?
 8. Salut, A făcut cineva recent retur la bike24? Cum ce curier se trimite și cine acoperă costurile?
 9. Eu mă dau cu un Cannondale Synapse cu gume de 28 (michelin endurance pro4) și merge binișor și pe drumuri cu gropi, crăpături, denivelări, etc, dar nu să faci din astfel de drumuri o experiență săptămânală. Avem o urcare ”asfaltată” foarte faină, 8.5km cu pantă 6% (stațiunea Izvoare) pe care o fac de 2-3 ori cu cursiera într-un an că e drumul rău. La coborâre cu cursiera am medie de 33km/h, iar cu mtb-ul am medie 44km/h, e o diferență.
 10. Adevărul e că trebuie să scrii multe aberații pe forum cu aere de erudit ca să faci o astfel de ”afacerea anului”.
 11. Bine bine, dar cu n+1 ce facem atunci?
 12. Atât! Le-ai zis-o. @Traveller poate luați și voi niște măsuri împotriva obraznicilor ăstora de răspund la o întrebare cu alte întrebări. Asta nu se face numai în politică.
 13. Înainte să mă convertesc la capitalism cu ale lui firme, m-am dat și eu 10 ani (din care ultimii 2-3 în regim virusat, cu câte 2000-2500km/an) pe un First Bike primit la împlinirea vârstei de 7 anișori. Prima tură serios. Vreo 70 km.
 14. Propun să deschizi un cont de paypal unde să turnăm niște bere iar tu să ne mai dai quote-uri din operele autorului, ca să nu consumăm energia să citim toți așa torenți de elucubrații.
 15. Apare șansa, mai mare, să te lovească un prost din spate Dar poate e mai bine așa decât să intri cu ele în garaj, nu? Iei banii pe RCA-ul ăluilalt
 16. Viața bate bancul.
 17. Unde l-ai văzut? Share. Atâta umblă băieții ăștia de nu mai știu ce am văzut de la ei și ce nu
 18. Această ievaluare a industriei velo nu poate fi combătută de cineva de bună credință.
 19. Poi normal că e bun sfatul, căci toată lumea se bazează pe frâna față, frână care poate fi ”meșterită” de hoardele cotropitoare europene de la care furăm biciclete astfel încât să ne rupem gâtul, deci mai bine nu ne bazăm pe ea.
 20. Am observat că în principiu nu e bine să speli MTB-ul căci atunci observi toate nenorocirile
 21. Am luat și pantaloni scurți cu același bazon. Oricum, probabil e un cumul de factori căci primăvara devreme/toamna târziu turele sunt mai scurte și mai rare un pic decât vara
 22. Da. I-am cerut vânzătorului adresa de retur, m-a luat cu bla bla-uri și nu mi-a mai răspuns apoi la mesaje. Am făcut dispută pe PP, n-a răspuns nici acolo, am cerut mediere din partea PP și nu le-a răspuns nici lor așa că mi-au returnat banii și adresă de retur n-am primit. Am observat și eu că pantalonii de iarnă parcă mi-s mai comozi.
 23. Eu mi-am luat banii pe șaua SMP Dynamic înapoi și nici n-am returnat șaua.
 24. Ăștia merg pe ce primesc sponsorizare.
 25. Aia din primul post, 1000 lei/an