VIOREL

Membru
 • Content Count

  1,928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

VIOREL last won the day on December 11 2012

VIOREL had the most liked content!

Community Reputation

2,035 Excellent

About VIOREL

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/19/1972

Profile Fields

 • Localitate
  Pitesti

Recent Profile Visitors

7,034 profile views
 1. Geiger este si o sa ramana pentru mine emblema competitiilor de MTB din Romania. Am fost la fiecare editie. Anul acesta din pacate nu am putut participa, am putut doar sa trec pe acolo cateva ore, dar o sa merg in weekend sa parcurg tura scurta. Este un efort logistic enorm de care sunt constient, dar putini sunt, pentru a organiza un asemenea eveniment. Felicitari organizatorilor pentru efortul depus, pentru organizarea exemplara si pentru promovarea acestui sport, inclusiv in randul incepatorilor si al copiilor.
 2. La categoria Incepatori este voie sub 14 ani cu declaratie semnata de parinti la fata locului ?
 3. VIOREL

  - Să ştii că în viaţă totul se compensează . - Cum adică ? - Am constatat : cât mă costă să-mi îmbrac nevasta , tot atât mă costă să dezbrac amanta …
 4. VIOREL

  Cand am ajuns eu la cei 2 baieti , 50 de metrii inainte de CP1 eram intercalati intre cei de la tura de adulti, ne-au trimis in stanga. M-am oprit si i-am intrebat din nou, sigur asta e traseul de Family ?. Si ne-au redirectionat inainte. La CP1 n-am oprit, am trecut la cativa metrii de el si am nimerit iar intercalati intre cei de la tura de adulti, la vale. La 100 de metrii de CP1 se separau traseele din nou si nu era nimeni acolo. Afisul de Family era la 8 metrii in dreapta agatat in copaci sus (l-am vazut la intoarcere) fata de poteca principala. N-a fost singurul caz, s-au dus multi de la Family pe traseul de adulti, nu doar eu.
 5. VIOREL

  Oare cati ani vor trece prin competitiile de ciclism din Romania prin care organizatorii sa invete ca la punctele de separare a traseelor, mai ales in coborare, unde se poate prinde o viteza mare si concurentii sunt atenti la ce este pe jos trebuie postat un om si nu afise in copaci la 2 metrii inaltime ?
 6. VIOREL

  puterfixer A fost un off, nu o reclamatie. Stiu situatia.
 7. VIOREL

  Eu de 1 luna am trecut toate PC-urile care le folosesc in mod current, inclusiv tableta pe Win 8.1 preview . Sincer nu mai merge nimic pe forum, am ajuns sa-mi pun o masina virtuala cu WIn 7 ca sa mai pot accesa si scrie, cand ajung si pe acasa. Folosesc IE11 din Win 8.1. Nu se poate face nimic si pentru anumiti amarati doritori de progres ?
 8. VIOREL

  Multumesc, nepotul cred ca nu va dormi la noapte cu gandul la acest concurs.
 9. VIOREL

  Memoria mea interna (stiu ca-mi joaca feste uneori, si-mi cer scuze daca gresesc), imi spune ca era un regulament la competitii , prin care se specificau anumite conditii ce trebuiesc indeplinite de organizatori pentru ca o competitie sa fie postata pe ciclism.ro. S-a renuntat si e liber la Jiji care posteaza un concurs pe FB ? Am mai scris pe aceasta tema in trecut : http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/4553-clasificare-competitii-nationale-postate-pe-ciclismro/ si se ajunsese la un standard.
 10. VIOREL

  Am si eu o intrebare pentru organizatori, nu am gasit nici un numar de telefon de contact ca sunam direct. Nepotul meu are 9 ani (copilul sorei) si este pasionat de MTB. Parintii sunt paraleli cu acest sport. Pot participa impreuna cu el la categoria Family ? Pentru mine este singura modalitate de a-l incuraja in momentul de fata. Parintii vor fi de fata si vor semna declaratia pe proprie raspundere pentru acest lucru. Ms.
 11. Suprapunerea KOM cu urcarea de la intalnirea nu a fost chiar pe placul meu, a trebuit sa aleg KOM :( Mergea un Trans la sfarsit de iulie cum ne-am obisnuit, fara stress de concurs.
 12. VIOREL

  De ce drak la searci sus ati pus default goangal ? Ca daca vreau sa caut o gagica s-o agat n-oi folosi tocmai searciul din forum :) P.S. M-am sictirit sa dau click si sa selectez.
 13. Cred ca foarte putini din cei prezenti acolo sunt membrii ai comunitatii ciclism.ro