MirceaDP

Membru
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About MirceaDP

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/15/1968

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 • Ocupaţie
  fizician
 1. Interesanta: Mai multe: https://www.mc2bike.com/gallery.html
 2. Da, dar e home-made, deci nu voi gasi asa ceva. Pacat. Poza e de aici.
 3. Cat costa? Eu nu pot intra pe site. Imi apare: Acest site nu poate oferi o conexiune sigură kervelo-bike.com folosește un protocol neacceptat. ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH si: Clientul și serverul nu acceptă o versiune a protocolului SSL sau o suită de codificare obișnuită. Eroarea apare probabil când serverul necesită compatibilitatea cu RC4, care nu mai este considerat sigur. Apropo de pret, Cruzbike a scos un model mai ieftin (Frame set $865): si unul mai interesant:
 4. MirceaDP

  Fain. Eu am urcat la Dobrin cu ceva ani in urma (cand se lucra la soseaua Cluj - Huedin) prin Salicea, Ciurila, Lita, Hasdate, Plopi si superba creasta dintre Plopi si Dobrin, am coborat la stanga, pe Valea Calului(?) si apoi am revenit la Cluj prin Valea Ierii, Savadisla si Floresti. Cam lung ... Trebuie ceva forma si curaj ca sa faci o tura la Dobrin, mai ales singur. Felicitari! Mai este padure pe sus? Cand am mers eu se taia de zor ...
 5. + n-am curatat & uns lantul ... + n-am umflat destul roata spate + am ridicat ghidonul/pozitia pt.ca am dureri la coloana cervicala ... si asa nu mai sunt aerodinamic ... + sunt deshidratat
 6. MirceaDP

  Bun link-ul. Mersi. La 10:30 dimineata, pe sfarsit de mai, ma indoiesc ca era vizibilitate proasta, deci pare un abuz.
 7. MirceaDP

  O biciclistă a fost amendată cu 1.740 de lei pentru că nu avea buletinul la ea şi pentru că instalaţia de iluminat a bicicletei era defectă " a fost oprită de poliţişti, dimineaţa în jurul orei 10.30 şi amendată cu 1.740 de lei pentru că nu avea buletinul la ea, iar bicicleta nu era dotată cu instalaţie de iluminat." E legal? E obligatorie instalația de iluminat ziua?!
 8. Daca nu avea casca, probabil ca nu era in fruntea grupului ... Asta daca avea ceva minte in cap ... Acuma serios, o casca te poate ajuta, mai ales de ceva ce chiar nu poti preveni, dar poate si sa dauneze daca te face prea increzator (si/sau iti limiteaza vazul, auzul sau confortul). Eu nu am, dar ma gandesc sa-mi iau una.
 9. Salut si felicitari pt. LWB! E cam lunga dar pare solida. Sper sa fie OK Legat de scaune as recomanda: https://sites.google.com/site/recycledrecumbents/seat-covering (vezi mai multe aici: http://www.ciclism.ro/forums/topic/10865-scaune-reclinate/). Cum ai facut directia? Cu tija? Merge bine? Nu e cam grea?
 10. MirceaDP

  A, OK. Credeam ca ati facut 300 km cu MTB-uri, predominant off-road, prin zona Baisoara-M.Mare-Dobrin-Plopi-Hasdate. Eu, pe sosea, as folosi la distante mari asa ceva. Uite ce recorduri au stabilit cei de la Cruzbike cu "ruda" ceva mai rapida, Vendetta: http://cruzbike.com/records In fine, multumesc pentru raspuns si ture faine in continuare :)
 11. MirceaDP

  Si turdanews zice:
 12. MirceaDP

  Pai vezi si aici: http://www.stiridecluj.ro/social/cluj-gospodarii-atacate-de-ursi-la-baisoara-video
 13. MirceaDP

  Erati pe sosea intre Savadisla si Lita? Si v-au atacat caini pe sosea? Ciudat. Desi, daca era noapte ... Pazeau ceva aproape de sosea? In fine, tot m-ar interesa, daca se poate, detalii despre tura aia .... respectiv daca a folosit cineva ruta Manastur-Valisoara-Lita. Si apropo de caini de paza, acu' cateva saptamani am vazut la TV o stire despre o stana din zona statiunii(?) Baisoara atacata in fiecare noapte de ursi, care cica terorizeaza zona. A vazut cineva "picior de urs" in zona?