stanciucosmin

Membru
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About stanciucosmin

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/29/1978
 1. Salutare, Am o experienta in curs de derulare cu Surmont pe care as dori sa o cunoasteti si eventual sa-mi spuneti parerea voastra. Acum o luna (sper sa nu ma insel), am dus in service-ul Surmont cursiera din dotare Jamis Xenith pentru o revizie. Bicicleta a fost cumparata la mana a doua acum doi ani, perioada in care am facut aproape 1000km, timp in care nu a beneficiat de vreo intrare in service. In schimb m-am asigurat ca are tot timpul componentele curate, degresate, date cu ulei etc. dupa caz. Pe la inceputul verii m-a prins o ploaie torentiala pe traseu (veti vedea relevanta mai tarziu). Am contractat de la Surmont urmatoarele servicii: - revizie - achizitie si schimbat pipa (cu una mai scurta) - schimb lant (mi-au spus ca e uzat) - schimb saboti frana Cateva zile si ceva telefoane din partea mea, Surmont mi-a comunicat ca un surub de la angrenajul FSA a fost deteriorat si este necesara schimbarea lui. Avusesem cu ei o discutie in care mi-au spus ca butucii avea rugina, iar eu le-am spus ca 1 nu am facut nicio revizie bicicletei si ca 2 am prins o ploaie torentiala cu ea, ceea ce e posibil sa confirme rugina respectiva. In acest punct, am avut impresia, fara a confirma cu ei acest lucru, ca surubul este responsabilitatea lor. Cei de la Surmont mi-au comunicat ca se uita la toate magazinele de profil din Romania pentru a gasi acel surub, fara succes insa. Ulterior, au investigat posibilitatea de a comanda surubul de pe un site de specialitate din strainatate, posibilitate abandonata intrucat era necesar un cost de transport mare, respectiv 20EUR, inclusiv in comparatie cu valoarea surubului, parca 7EUR. Sincer, nu m-a interesat foarte tare partea de costuri considerand ca e responsabilitatea lor. Surmont era insa de alta parere, respectiv surubul s-ar fi stricat din cauza neintretinerii bicicletei desi cand am discutat cu ei mi-au mentionat ca erau ceva probleme doar la butuci (remediate din ce inteles in cadrul procesului normal de revizie). Nu am comentat mare lucru, mi-au zis ca au discutat cu un FSA Italia (cam de vreo 3 saptamani), care a fost indeajuns de serviabil pentru a trimite surubul gratuit cu serviciul de posta normal. Termen aproximativ de livrare 10 zile lucratoare. Am fost de acord cu ei referitor la aceasta optiune. De atunci astept surubul respectiv. Desi am fost o data la ei de atunci, nu mi-a fost demonstrat ca surubul respectiv s-a stricat din cauza neintretinerii bicicletei. Fiind mai putin cunoscator pe partea tehnica, explicatia respectiva poate fi la fel de bine falsa. Sper ca am relatat tot si astept cu interes opinia voastra. Multumesc.
 2. stanciucosmin

  Salut, sunt nou pe aici si prin Pantelimon. Care e tura de Galbinasi? :) Mersi.
 3. stanciucosmin

  Sunt nou pe aici, care e traseul Tartasesti?
 4. stanciucosmin

  Iese dupa-amiaza cineva in Militari?
 5. stanciucosmin

  Daca pleaca cineva maine dimineata din Militari sa zica. Mi s-a luat sa merg singur :).
 6. Si eu vroiam sa fac traseul mediu dar nu prea am avut timp asa incat am iesit la o alergare, si m-am intalnit si eu cu ala micu. L-am vazut pe forestierul care pleaca de la partie.
 7. Salut, Traseele sunt marcate?
 8. Hello, Face cineva in weekend o tura pe traseul mediu?
 9. stanciucosmin

  Salut, Sunt nou pe aici. Prin Militari ce trasee se practica?
 10. sunt curios care va fi feedbackul. sper ca oamenii care au fost multumiti/nemultumiti au completat formularul.
 11. la linkul tau sunt doar poze. exista si un track. cum ar arata traseul daca ploua?
 12. exista un track al circuitului de bicicleta?
 13. impresia ramasa dupa cursa a fost una pozitiva chiar daca au existat o serie de aspecte mai putin reusite in principal datorita marcarii traseului. si la prima evadare kitul de start a inclus chio chips (?!), mbike prima editie :D si altele dar traseul a fost marcat ok, in punctele cheie erau oameni care te indrumau/ajutau etc iar la finish atmosfera incomparabila.
 14. salut, pe ce suprafata se alearga?