krokodilu

Membru
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Good

About krokodilu

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/13/1970

Profile Fields

 • Localitate
  Bacau
 • Biciclete
  Favorit `69
 • Ocupaţie
  inginer mecanic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Incearca sa schimbi de pe spate pe fata.
 2. krokodilu

  Incearca cu un burete metalic pentru vesela.Cauta unul mai fin sau, daca gasesti,incerca sa folosesti lână metalica.(în combinatie cu pasta de lustruit)
 3. krokodilu

  Strange bine bratele, de acolo e scartaitul!Bafta.
 4. krokodilu

  A basinilor....normal!!!
 5. krokodilu

  Te asigur ca era ceva dereglat in butuc.Eu am pe 2 biciclete butuci cu 2 viteze automate si ambele schimba precis la exact 20km/h, fara nici o caraiala . Bicicleta de oras este cea mai comoda pentru mine in aceasta configuratie- e simpla, usoara(11,5kg) , demaraj bun la plecarea de pe loc si apoi mergi lejer cu 25km/h. Pentru cadenta poti alege foaia sau/si pinionul in functie de dorinte.
 6. krokodilu

  http://bit.ly/1hImjT7
 7. krokodilu

  Cu toate ca pare ciudat, rotile de 27 pe care le ai au diametrul mai mare decat cele de 28: http://sheldonbrown.com/tire-sizing.html.
 8. krokodilu

  Daca vrei sa-l faci curbat, fa-l ca in videoclip (http://www.youtube.com/watch?v=EBgoDrKO2OI) , din elemente subtiri stratificate in matrita.Pentru lipire foloseste adeziv poliuretanic D4.Curbarea la abur rezista doar la interior.
 9. krokodilu

  Eu lucrez mult cu lemnul.Recomand frasinul pentru ghidon,la >2cm nu se rupe deloc usor.Pe vremuri frasinul se folosea la constructia skiurilor,croselor,bate de oina/baseball si altor articole sportive. Daca te hotarasti sa faci ghidonul dintr-o singura bucata de lemn, aceasta trebuie despicata cu securea, nu taiata la circular, ideal ar fi ca fibra sa ajunga dintr-un capat in celalat.Bafta!
 10. krokodilu

  Cirque du soleil la Oscar: http://telly.com/embed.php?guid=L558O&autoplay=0
 11. krokodilu

  Am inventat o minge de golf care se duce automat în gaură dacă ajunge la 30 de centimetri de ea. A fost un succes, dar mare atenție, nu le țineți în buzunarul de la spate!!
 12. krokodilu

  O blonda se plimba cu o coala de hartie in mana printr-o intersectie. Un politist o opreste si o intreaba: - Ce faceti domnisoara? Ea raspunse: - Conduc un A4.
 13. krokodilu

  La un bar in Romania, un grup de unguri: - Da-ti-ne 3 cola light. - N-avem light, dar va putem da 3 zero
 14. krokodilu

  Preferinte Un francez este intrebat: - Ce va place mai mult, vinul sau femeile? Francezul raspunde: - Depinde de data fabricatiei!
 15. krokodilu

  Dl. Horia, ma puteti ajuta cu un set de decaluri pentru o veche semicursiera Favorit? O am din copilarie si merita o reconditionare ca la carte.