krupp

Membru
 • Content Count

  1,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by krupp

 1. krupp

  http://www.flickr.com/photos/hotdoorknobs/3466692643/in/photostream/lightbox/ HENRY MILLER
 2. da bre, o fo frumos. pe viitor, puneţi pe comunicat ora de plecare, ca să ştie şi televiziunile când să dea live-urile. că la 14.30 când ştiam noi erau doar câteva sute la start.
 3. unde-s mă ăia 10.000? mama voastră de potlogari.
 4. krupp

  Auzi domnuţu, viaţa unui om valorează mai mult decât a tuturor maidanezilor. Aşa că du-te şi latră la altă masă.
 5. krupp

  sonatine, de şi cu takeshi kitano.
 6. eu îs frustrat că ăsta micu' nu pune spaţiu după cuvinte şi că nu îi plac cururile mari. pune şi tu o poză cu ea să o trebăluim oleacă.
 7. eşti fraier mă, pune cucu pe profă, să vezi cum îţi trece răceala.
 8. krupp

  aveam plosca la spate, eram pregătit să-i dau şi lui, că tare era îngheţat, dar nu a vrut săracu. tiii, ce împrieteneală făceam la răzoare dacă nu ar fi fost şoferii care să se chiombească la noi.
 9. krupp

  poliţia chiar nu are treabă cu noi. ieri pe gheaţă, la răzoare, şedeam şi eu în aşteptare, nea poliţistul se uită spre mine şi "merge, merge", eu "normal, cu roţile dezumflate urc şi pe sticlă", el "bun, dar nu ţi-e frig?", eu "păi, am izmene, polare, şosete de alpinist şi mănuşi la fel", el "dar la moacă nu te trage", eu "păi nu, că am tras o răchie înainte", el "ei, atunci e bine".
 10. cronica păsării arc - haruki murakami rotters' club - jonathan coe
 11. krupp

  lasă bre, ai posturi mai multe decât kilometri.
 12. krupp

  unde vedem cât de important e să avem o digestie bună http://semi-rad.com/2011/03/should-i-buy-that-new-piece-of-ultralight-gear-or-just-go-to-the-bathroom-first/
 13. krupp

  corect, MaC®
 14. krupp

  normal că vreau.
 15. krupp

  şi ce să vă mai povestesc, acu am dat-o pe întoarsă de la invitaţia pe care am avut eu la un teveu. acolo fu fain, gen, m-or lăsat să zic ce vreau eu, le-am povestit eu cum vine treaba cu pasiunile, că eu multe am şi nu mai ştiu ce să fac cu ele, dau şi la alţii, mai iau de la alţii şi tot aşa. par egzampl, io mă dau cu maşină roşie, decapotabilă, plm, ultra şmecheră, bibelou, i-am turnat un porbagaj pe care pus-am ceva bicle, aruncate acolo, şi m-am prezentat fromos la marşul bicicliştilor ăla cu pista măsii. erea fain la marş, am rânjit mereu, am arătat degete, nu unu, două, că aşa e fain, m-am băgat în coloană, am claxonat, ce să mai vă egzplic, o fo tare fain să fiu cu încă o mie de de ăştia rânjitori cu fasolele în soare. deci, ce s-o mai lungim, am decis să fac o aroganţă, pardon, să-mi arog organizarea acestui marş. so, pregătiţi-vă pasiunile, că vin să vi le iau...
 16. dar pe ăla de a venit cu maşina la marş de ce nu l-aţi luat la scuipat. mai ales că acum se laudă pe la tv că el a organizat.
 17. nu, asta nu. eu ca individ pot scuipa pe oricine în bot, dar atunci când sunt în gaşcă şi militez pentru respect and shit în trafic, nu am niciun drept.
 18. la ştirea asta m-a plesnit râsul total. citez: "La marşul 'Existăm şi-o să avem bandă!' au participat reciclete, biciclete Cicloteque, biciclete de curierat, biciclete utilitare şi de agrement." se vede de la o poştă că e reclamă mascată, nu?
 19. nu e vorba de scuipat seminţe, ci de scuipat un om în ochi. e o diferenţă.
 20. krupp

  răspunsul e că o cască pe gulie nu deranjează ca o protecţie pe genunchi. încearcă să mergi cu protecţii de ţurloaie pe cursieră, să vedem dacă nu te laşi de biciclit în juma de oră.
 21. felicitări până la urmă pentru numărul mare de participanţi. cât despre scuipături şi ruperi de oglinzi, ar fi bine să le păstraţi pentru demersuri individuale, nu în timpul unui marş.