LucianLS

Membru
 • Content Count

  1,270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

LucianLS last won the day on November 17

LucianLS had the most liked content!

Community Reputation

852 Excellent

About LucianLS

 • Rank
  Membru Senior

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Da

Recent Profile Visitors

6,705 profile views
 1. LucianLS

  Vezi ca ti-a scapat un macaz freudian.
 2. LucianLS

  Pentru utilizatorii Firefox - o lista cu extensii alternative pentru cele care au "murit" decat s-a introdus Quantum https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TFcEXMcKrwoIAECIVyBU0GPoSmRqZ7A0VBvqeKYVSww/edit#gid=0
 3. LucianLS

  Urmaresc si eu de ceva vreme niste casti si acum le afiseaza cu 30 lei mai ieftine dar sustin ca sunt cu 30% mai ieftine.
 4. LucianLS

  Cand visezi sa pozezi pentru Vogue si Esquire dar ajungi manechin pe Aliexpress
 5. De pe imgur nu se sterg, vad poze si din 2014 pe aici. Mi se pare cea mai buna solutie.
 6. LucianLS

  Eu maine as vrea sa fac tura asta https://www.strava.com/routes/16154276 Plecare din Bucuresti probabil cu RegioTrans de 8:40
 7. LucianLS

  A folosit cineva pantaloni Force? Cum sunt ca marimi?
 8. LucianLS

  Aia e Scufita Rosie la 0:18 ?
 9. LucianLS

  Felicitari, dar asta nu inseamna ca oricine o poate face sau ca e sanatos pentru genunchi sa ti-i fortezi. Si ca sa fiu mai constructiv: chiar si cu 50-34 si 11-32 o sa fie mai greu pe pante mai abrupte ( sa zicem de la 10% in sus). Vestea buna e ca cel putin pt Shimano exista adaptoare gen Wolftooth Roadlink (eu am comandat o clona chinezeasca de cativa $ ca s-o testez) care iti permit sa pui caseta de 36 (insa iti trebuie si un lant nou, mai lung).
 10. LucianLS

  N-am inteles niciodata chestia asta cu schimbatul fata-spate. Daca anvelopa spate nu e uzata complet de ce nu continui s-o folosesti acolo? Daca o pui pe fata (unde oricum si aderenta si integritatea sunt mai mai critice) crezi ca o sa se dez-uzeze?
 11. LucianLS

  Ceva pentru Halloween
 12. LucianLS

  Da, poti pune o troaca de otel, din anii 80, cu cadru de 3 kile aici si toti uda scaunele dar cadre aero nu poti lua doar pentru ca iti plac cum arata.
 13. LucianLS

  Nu e vorba de greutate cat de rezistenta la rulare. Si intre 6 si 8 bar imi place sa cred ca am simtit o diferenta de efort la aceeasi viteza.
 14. LucianLS

  Am luat un Vittoria Zaffiro Pro G+ (700x25) si am avut surpriza neplacuta sa constat ca presiunea maxima e de 7 bar, limita pe care n-am vazut-o nici macar pe site-ul producatorului. Pe cand pe un Conti Grandprix GT (mai scump cu 10 eur, ce-i drept) pot baga 8.5 (dar ma o sa opresc la 8 cum faceam pe 4000s II). Deci asta nu prea mi se pare cauciuc de spate, cel putin in conditii de hinghereala.
 15. LucianLS

  Ai alergat la deal cu medie de 22km/h? Mi se face rau doar citind asta.