LucianLS

Membru
 • Content Count

  1,305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

LucianLS last won the day on November 22 2018

LucianLS had the most liked content!

Community Reputation

879 Excellent

About LucianLS

 • Rank
  Membru Senior

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Da

Recent Profile Visitors

6,837 profile views
 1. LucianLS

  ScurtP2: s-a asfaltat https://www.strava.com/activities/2219970721
 2. LucianLS

  Tura aia nu e de cursieristi.
 3. LucianLS

  Placutele de sosea se vor uza foarte repede fata de SPD, in mai putin de un sezon probabil. La SPD am folosit multi ani aceleasi placute.
 4. LucianLS

  Rigiditatea mai mare e de la suprafata de contact mai mare care distribuie mai bine forta de apasare. Ls SPD suprafata e contact e minuscula, poate vreo 2 cmp.
 5. LucianLS

  Ceva de genul https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4902314/ Se practica si in ciclism. https://www.theguardian.com/sport/2019/feb/27/five-athletes-arrested-anti-doping-raids-targeting-criminal-organisation-skiing-world-championships
 6. LucianLS

  Yo! Pump up the jam! Schior cross-country - Max Hauke
 7. LucianLS

  Depinde de materiale. La mine, inafara de uzura pedalei, cauza scartielii la SPD era ori de la frecarea metal-metal ori (mai putin deranjant) frecarea metal-cauciuc(din jurul placutei SPD). La 105 ai carbon plus un pic de metal care se freaca cu placuta de plastic, dar mai putin pentru ca float-ul lateral e mai mic, mai ales in partea din fata. Iar pe verticala e zero. Eu in vreo 500 km cat am apucat sa fac, nu am auzit scartait.
 8. LucianLS

  Pentru pantofi SPD de oras ai destule optiuni mai ieftine la Shimano,
 9. LucianLS

  Prietena lui Alex Dowsett
 10. LucianLS

  O tura misto e sa mergi pur si simplu de-a lungul Landwehrkanal, agale, pe ambele parti. Una ambitioasa si cu incarcatura istorica ar fi Berlin Wall Trail dar la 160 km e mai greu accesibila cu o troaca de oras https://www.bikemap.net/en/r/2249185/ Eu m-am multumit sa ma plimb un pic pe fostul aeroport:
 11. LucianLS

  Ca s-o tinem in povesti - la o tura prin padurea Cernica am dat peste unul care intrase ca sa adune lemne si m-a intrebat daca am vazut o bicicleta pe vreo poteca pentru ca nu mai stia pe unde o lasase.
 12. LucianLS

  De evitat
 13. LucianLS

  Vaselina e clar o ideea proasta, dar nici n-ar trebui sa ai nevoie de pasta de carbon. Iar cuplu de strangere e mic, cam 4-5 nM. Presupun ca ai cheie dinamometrica cu porecla aia, nu? 🤣 Spatiu intre faceplace si restul pipei ramane dupa ce strangi? Daca nu atunci e posibil ca fata sa fie de la o alta pipa sau sa fie pt alt diametru de ghidon.