LucianLS

Membru
 • Content Count

  1,314
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by LucianLS

 1. LucianLS

  Din pacate se pare ca noile sageti RegioTrans sunt bantuite
 2. LucianLS

  As intra si eu ca nu am nimerit marimea la vesta.
 3. LucianLS

  Varful galben de la exteriorul placutei stangi pare cel mai uzat. Ma gandeam pe ala il tarai pe jos cand intinzi piciorul la incetinire.
 4. LucianLS

  let me guess: pui piciorul stang jos mai intai
 5. LucianLS

  "faina in orice combinatie" (paste, pizza) e un aliment comun in dieta mediteraneana. Ce are mai putin e carne rosie si grasimi multe.
 6. LucianLS

  Si mie si s-a descentrat roata de cateva ori pe coborarea aia spre Comarnic.
 7. LucianLS

  Eu iti recomand 50-34 pt pedalier si 11-32 pt pinioane.
 8. LucianLS

  Prin prisma turelor cu urcari grele eu as evita Btwin pentru ca are transmisie 52 X 36 pe fata si pinioane 11-28 pe spate. Macar deraiorul pare sa fie long cage (posibil doar in poze!!!) deci ala s-ar putea sa n-aiba nevoie de schimbare.
 9. LucianLS

  Gresit, romanii recicleaza doar biciclete aproape noi, cu usoare zgarieturi de la transport.
 10. LucianLS

  ScurtP2: s-a asfaltat https://www.strava.com/activities/2219970721
 11. LucianLS

  Tura aia nu e de cursieristi.
 12. LucianLS

  Placutele de sosea se vor uza foarte repede fata de SPD, in mai putin de un sezon probabil. La SPD am folosit multi ani aceleasi placute.
 13. LucianLS

  Rigiditatea mai mare e de la suprafata de contact mai mare care distribuie mai bine forta de apasare. Ls SPD suprafata e contact e minuscula, poate vreo 2 cmp.
 14. LucianLS

  Ceva de genul https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4902314/ Se practica si in ciclism. https://www.theguardian.com/sport/2019/feb/27/five-athletes-arrested-anti-doping-raids-targeting-criminal-organisation-skiing-world-championships
 15. LucianLS

  Yo! Pump up the jam! Schior cross-country - Max Hauke
 16. LucianLS

  Depinde de materiale. La mine, inafara de uzura pedalei, cauza scartielii la SPD era ori de la frecarea metal-metal ori (mai putin deranjant) frecarea metal-cauciuc(din jurul placutei SPD). La 105 ai carbon plus un pic de metal care se freaca cu placuta de plastic, dar mai putin pentru ca float-ul lateral e mai mic, mai ales in partea din fata. Iar pe verticala e zero. Eu in vreo 500 km cat am apucat sa fac, nu am auzit scartait.
 17. LucianLS

  Pentru pantofi SPD de oras ai destule optiuni mai ieftine la Shimano,
 18. LucianLS

  Prietena lui Alex Dowsett
 19. LucianLS

  O tura misto e sa mergi pur si simplu de-a lungul Landwehrkanal, agale, pe ambele parti. Una ambitioasa si cu incarcatura istorica ar fi Berlin Wall Trail dar la 160 km e mai greu accesibila cu o troaca de oras https://www.bikemap.net/en/r/2249185/ Eu m-am multumit sa ma plimb un pic pe fostul aeroport:
 20. LucianLS

  Ca s-o tinem in povesti - la o tura prin padurea Cernica am dat peste unul care intrase ca sa adune lemne si m-a intrebat daca am vazut o bicicleta pe vreo poteca pentru ca nu mai stia pe unde o lasase.
 21. LucianLS

  De evitat
 22. LucianLS

  Vaselina e clar o ideea proasta, dar nici n-ar trebui sa ai nevoie de pasta de carbon. Iar cuplu de strangere e mic, cam 4-5 nM. Presupun ca ai cheie dinamometrica cu porecla aia, nu? 🤣 Spatiu intre faceplace si restul pipei ramane dupa ce strangi? Daca nu atunci e posibil ca fata sa fie de la o alta pipa sau sa fie pt alt diametru de ghidon.
 23. LucianLS

  O pipa mai lunga o sa te intinda mai mult, in principal. Doar foarte putin o sa te ridice. Ca sa stai mai ridicat iti trebuie o pipa cu unghi mare, gen 15 sau chiar 30. Poti calcula modul in care o pipa iti schimba pozitia cu asta: http://yojimg.net/bike/web_tools/stem.php Mai poti castiga cativa mm cu un ghidon ergo dar asta te mai costa inca vreo 30 euro