LucianLS

Membru
 • Content Count

  1,306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by LucianLS

 1. LucianLS

  Gresit, romanii recicleaza doar biciclete aproape noi, cu usoare zgarieturi de la transport.
 2. LucianLS

  ScurtP2: s-a asfaltat https://www.strava.com/activities/2219970721
 3. LucianLS

  Tura aia nu e de cursieristi.
 4. LucianLS

  Placutele de sosea se vor uza foarte repede fata de SPD, in mai putin de un sezon probabil. La SPD am folosit multi ani aceleasi placute.
 5. LucianLS

  Rigiditatea mai mare e de la suprafata de contact mai mare care distribuie mai bine forta de apasare. Ls SPD suprafata e contact e minuscula, poate vreo 2 cmp.
 6. LucianLS

  Ceva de genul https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4902314/ Se practica si in ciclism. https://www.theguardian.com/sport/2019/feb/27/five-athletes-arrested-anti-doping-raids-targeting-criminal-organisation-skiing-world-championships
 7. LucianLS

  Yo! Pump up the jam! Schior cross-country - Max Hauke
 8. LucianLS

  Depinde de materiale. La mine, inafara de uzura pedalei, cauza scartielii la SPD era ori de la frecarea metal-metal ori (mai putin deranjant) frecarea metal-cauciuc(din jurul placutei SPD). La 105 ai carbon plus un pic de metal care se freaca cu placuta de plastic, dar mai putin pentru ca float-ul lateral e mai mic, mai ales in partea din fata. Iar pe verticala e zero. Eu in vreo 500 km cat am apucat sa fac, nu am auzit scartait.
 9. LucianLS

  Pentru pantofi SPD de oras ai destule optiuni mai ieftine la Shimano,
 10. LucianLS

  Prietena lui Alex Dowsett
 11. LucianLS

  O tura misto e sa mergi pur si simplu de-a lungul Landwehrkanal, agale, pe ambele parti. Una ambitioasa si cu incarcatura istorica ar fi Berlin Wall Trail dar la 160 km e mai greu accesibila cu o troaca de oras https://www.bikemap.net/en/r/2249185/ Eu m-am multumit sa ma plimb un pic pe fostul aeroport:
 12. LucianLS

  Ca s-o tinem in povesti - la o tura prin padurea Cernica am dat peste unul care intrase ca sa adune lemne si m-a intrebat daca am vazut o bicicleta pe vreo poteca pentru ca nu mai stia pe unde o lasase.
 13. LucianLS

  De evitat
 14. LucianLS

  Vaselina e clar o ideea proasta, dar nici n-ar trebui sa ai nevoie de pasta de carbon. Iar cuplu de strangere e mic, cam 4-5 nM. Presupun ca ai cheie dinamometrica cu porecla aia, nu? 🤣 Spatiu intre faceplace si restul pipei ramane dupa ce strangi? Daca nu atunci e posibil ca fata sa fie de la o alta pipa sau sa fie pt alt diametru de ghidon.
 15. LucianLS

  O pipa mai lunga o sa te intinda mai mult, in principal. Doar foarte putin o sa te ridice. Ca sa stai mai ridicat iti trebuie o pipa cu unghi mare, gen 15 sau chiar 30. Poti calcula modul in care o pipa iti schimba pozitia cu asta: http://yojimg.net/bike/web_tools/stem.php Mai poti castiga cativa mm cu un ghidon ergo dar asta te mai costa inca vreo 30 euro
 16. LucianLS

  Scorpius, ca si alti Northwave sau Sidi, au crampoanele de plastic, nepotrivite pentru uz intens.
 17. LucianLS

  @trevizes, doar acum cateva zile Guardian il lauda pe Donald Tusk pentru disidenta anti-comunista. Guardian e un ziar de centru-stanga. Cele marxiste/socialiste sunt Morning Star in UK sau, din SUA, Jacobin si WSWS. Daca ca sa faci diferenta iti trebuie un nivel de cultura si educatie care nu prea exista in Romania unde "intelectualii" cred ca liberalismul clasic e un fel de feudalism amestecat cu teocratie si echivaleaza marxismul pana si cu ecologismul sau emanciparea femeilor.
 18. LucianLS

  Guardian e ziar marxist cum e ciclism.ro forum fascist.
 19. LucianLS

  Anul trecut mi-a sugerat cineva sa merg la Picioada - The Wall. N-am inteles de ce trebuia sa dau 100 lei ca sa particip la o cursa de sosea , mai ales una pe o bucla mica si necirculata mult oricum.
 20. LucianLS

  Strava are grija sa-l corecteze Oricum Gpsul meu e in principal pt hiking, deci te-ai astepta sa arate corect cu setarile alea.
 21. LucianLS

  A comandat cineva de pe site-ul ala? Mi se pare dubios ca n-au niciun fel de date de contact si doar cateva produse
 22. Am un lant 105 folosit cam 2000 km. Lera nu pare sa indice nici 50% uzura. Am mai cumparat un Ultegra dar cred ca mai sta in tipla o vreme...
 23. LucianLS

  Al meu are ditamai antena (Garmin GPSMap64s) dar tot arata pace ridicol la alergare, 10-15-20 kmh cand eu alerg cu 5.