dick

Membru
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dick last won the day on October 17 2010

dick had the most liked content!

Community Reputation

0 Neutral

About dick

 • Rank
  Amator
 • Birthday 06/12/1971

Profile Fields

 • Ocupaţie
  tehnician
 1. Eu am un sub 30 din 2011 Scott , diferit de modelul postat de tine. Este o bicicleta de sosea si poti adapta grosimea cauciucurilor pt ca permit jentile. Eu sunt f. multumit pt ca am trecut de la cursiera - pe care am mers vreo 7-8 ani la acest hibrid care mi-a rezolvat problema cu penele de la cursiera care se intimplau in mod frecvent si care erau fantastic de enervante. Cistigul este ca am in continuare viteza si mai multa siguranta si confort in acelasi timp. Poti face si curse lungi, trasee dar este si extrem de rapida, rezistenta si utila si in oras. Ce imi place cel mai multa este viteza la care sincer nu ma asteptam avind si atit confort. Practic avem viteza de la o cursiera si adaptarea pe drumuri mai dificile. Poti pune slikuri sau cauciucuri cu crampoane si poti face ture in orice conditii - ceea ce cu o cursiera nu, cind ti-e lumea mai draga iti face o surpriza neplacuta. Spor la pedalat - este o alegere practica . Felicitari! Apropo de marime raportat la inaltimea ta - 1,84 - trebuie un "L" sinu un "M". Eu am 1,83 merg pe un "L" marime raportata la o cursiera de 56, 56 jumate dar am mers bine si pe un 58. Bafta si sosele libere!
 2. Salutare. Se mai tine cursa de Mihailesti de miine?
 3. Propunere de traseu pt miine dimineata : bucuresti-slobozia moara pe D.J. 601A, aprox.70 km dus-intors. Drum excelent pt antrenamente, este destul de liber, asfaltat acum un an sau doi, trece prin citeva comune si merge paralel cu DN 7, cu care se intersecteaza (Slobozia Moara), unde vom si intoarce.Cu toate ca merg pe cursiera nu voi alerga, asa ca cine merge bine pe mtb poate veni fara probleme. Intilnire la ora 8.00 la Lujerului -Militari pe diagonala cu magazinul "Cora".
 4. Ploaia poate avea urmarile ei : adio foc de tabara , adio stat impreuna. Toti in corturi, doar cu cine avem cu noi. Avantaj cei de la gazde si pensiuni, pot sta la o strasina sau sub un foisor la o bere . Apropo , anul trecut am stat la o pensiune unde eram singurul de pe trans , iar anul asta si-au rezervat ciclisti acolo camere, oare cine sunt , bucuresteni sau de prin "imprejurimi" ?
 5. De la Fagaras pina la cirtisoara pe bicla e un moft , intram in atmosfera muntelui ! 37 km.
 6. Plecare vineri 10.50 din gara de nord , singurul tren cu vagon pt biciclete din acea zi. Ne vedem in tren . Cine mai doreste si mai pofteste...
 7. Nu e nimeni pt un ghimpati acum la 11 sau 11.30 ?
 8. Inca o data "la multi ani" . M-ati uimit cu acel 3 ian ! Nu-mi venea sa cred ! Bravo !
 9. La 11.00 la rond Rahova...vor fi zero grade, iar la Mihailesti 20... pt ca vom fi deja incalziti !
 10. Binenteles ca da . Va ploua d-amiaza, asa ca nu este nici un motiv sa abandonam clasica...
 11. Ghimpatiul asta cu toate ca e scurt pt unii chiar e ghimpat rau ! Adica eu!
 12. In fiecare W-end la ora 7 simbata si duminica sunt la biserica Elefterie de unde ma intorc spre casa. In ficare w-end ma trezesc la 6 ca sa-mi fac rondul indiferent de vreme si pot demonstra ca se poate este vorba doar de vointa si de respect de sine. Go on, boys!
 13. NU mai fugiti de ploaie fratilor. Procurati-va echipament pt ca umiditatea rarefiaza aerul si nu face decit bine la rezistenta . Prea ne vaitam de lucruri banale. Important este sa te intreci pe tine.
 14. Sa va-amintiti duminica ...de la 11.oo, rond rahova!