extraordinarul

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About extraordinarul

 • Rank
  Amator
 1. salut da mai am ghidonul daca esti interesat da un bip pe 0766465117

 2. extraordinarul

  Am inteles. Si imi trebuie o unealta speciala pentru scos pinioanele? Sau merge cu chei normale? Da e a mea pisica, numai ca este gri =))
 3. extraordinarul

  am gasit un pinion pe filet. 16 "dinti". dar nu stiu daca se potriveste cu butucul meu.
 4. extraordinarul

  da e posibil sa se fi intepenit, desi am incercat s-o rotesc. totusi eu vreau sa scap de schimbator, cabluri si sa o fac single speed.
 5. extraordinarul

  da, este fixed gear. grupul de pinioane este probabil infiletat direct pe butuc. schimbatorul este o chinezarie, e o improvizatie si nu functioneaza cum trebuie. deci este fixed gear cu schimbator spate, iar daca te opresti putin din pedalat sare lantul instant, din cauza schimbatorului.
 6. extraordinarul

  asa am luat-o. e o improvizatie ciudata. am sa fac astazi daca am timp o poza mai calumea
 7. extraordinarul

  salut e vorba de o bicicleta nemteasca de oras care initial cred ca a fost single speed. acum e "fixed gear" - 5 pinioane cu deraior spate si evident nu functioneaza cum trebuie (daca te opresti din pedalat sare lantul). vreau sa stiu ce fel de pinion trebuie sa montez pe butucul respectiv (daca se poate) sa o transform in single speed. butucul este maillard
 8. extraordinarul

  salut, stie cineva un tapiter sau cineva care se ocupa de "restaurari" de biciclete. este vorba despre o sa de pegas care nu prea mai e confortabila ca sa zic asa. va multumesc