AnaP

Membru
 • Content Count

  800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

AnaP last won the day on December 23 2010

AnaP had the most liked content!

Community Reputation

296 Excellent

About AnaP

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/07/1984

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  Online marketer
 • Arii de interes
  bicla, foto, gastronomie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AnaP

  Ai încercat cele de mai sus? Bănuiesc că și acolo poți să închizi o aplicație, ca pe orice alt smartphone și că are și un mod să închizi telefonul și să-l redeschizi.
 2. AnaP

  Nu spun specific pentru Windows, dar poti incerca sa inchizi aplicatia si sa o redeschizi. Daca nu iese cu succes, incearca si cu telefonul.
 3. AnaP

  Bre, sunt atât de mândră de voi că mai că aș veni să ajut, să fac mici și clătite la Kilometrul Verde, să vină și cine nu e convins deja. Dar.. am o bucurie atât de mare în suflet când mă gândesc că o să mă pot da pe asfaltul nou al autostrăzii că nu-mi pot refuza plăcrerea. Vai, de abia aștept! PS: nu înțeleg de ce motivație mai mare are oricine altcineva. Avem o șansă unică de a pedala departe de trafic, pe un asfalt perfect. De ce? Pentru că ne place să pedalăm! Nu e suficient pentru voi?!
 4. AnaP

  Poate anu` asta se fac si de fete :D
 5. AnaP

  Pistruiatul :))
 6. Din pacate, chiar s-ar putea sa n-o prinda.
 7. Io sunt frustrata ca mai am ceva treaba pe la munca si nu pot sa ies afara la zapada in momentul asta. Si ca al meu e imobilizat in casa si nu poate iesi cu mine la zapada :(.
 8. E mai comod fara cam 15 minute, pana incep sa-ti transpire mainile si sa se imbibe transpiratia cu praful, apoi sa se frece de ghidon si apoi sa faci chiar si bataturi :)
 9. Redeschis din aceleasi considerente.
 10. AnaP

  Istoricul suficient in tranzactii nu ne intereseaza atata vreme cat nu e sustinut de ceva activitate utila pe paginile forumului. Noi macar atata vrem in schimbul efortului de a mentine site-ul, forumul si marketplace-ul, 100 de posturi utile de la fiecare membru activ in aria marketplace :)
 11. AnaP

  Faptul ca e monosilabic si nu aduce nimic nou discutiei. Ca de exemplu postul tau de mai sus.
 12. AnaP

  Frank > Am incercat povestea cu donatiile pe un alt forum din online-ul romanesc (cam o treime din ciclism.ro/forums ca numar de membri). Nici pana acum nu cred ca s-au strans bani cat sa ajunga la plafonul minim pentru retragerea lor (adica vreo suta de dolari). Au trecut vreo 2 ani de-atunci. Nu vreau sa speculez asupra motivelor :).