alexdinu

Membru
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About alexdinu

 • Rank
  Amator
 • Birthday 11/08/1966

Profile Fields

 • Localitate
  bucuresti
 1. Pedalez de vreo 30 de ani, si nu ca sa ma plimb. Nu inteleg ce vede lumea greu la tura scurta de la geiger, fata de alte maratoane! Urcarea pe Magura e cat se poate de lina, usoara, ciclabila. Doua trei portiuni de coborare mai periculoase. In rest, normal de tehnic pentru orice om. Un traseu perfect pentru un amator. E a doua editie la care particip. La categoria mea, +40, anul trecut am terminat pe 13 si anul acesta pe 18, ca am pierdut timpul sa admir peisajul, si pentru ca sunt excesiv de precaut pe coborari abrupte (nu-mi permit sa ma accidentez intrucat imi castig painea pe bicicleta). Si ca sa dovedesc normalitatea traseului, va voi spune ca anul acesta am folosit o furca fixa bts, si n-am avut nici o problema, in afara de putin mai multa atentie, care a meritat comparativ cu avantajele oferite in schimb (randament la pedalare, in special pe urcare, pozitie agresiva, aderenta sporita). O fi greu la tura lunga, dar in nici un caz la cea scurta. Sau cumva motivul este ca avem prea multi ciclisti iubitori de coborare, si prea putini dispusi sa indure efortul urcarii?
 2. Ca veni vorba, inainte de a exista biciclete mtb, cu ce crezi ca faceam muntele? Uite ce se poate face cu o cursiera:
 3. O gramada de asfalt anul acesta! Sa vin oare cu bicicleta de sosea?:D
 4. Am o intrebare pt organizator: Se poate crea posibilitatea ca cipul sa fie activat pentru fiecare concurent in momentul trecerii liniei de start? Un prieten care a fost recent la un maraton in Italia numit Sellaronda spunea ca acolo asa s-a facut. In felul acesta s-ar evita goana dupa locuri mai bune la start si clasamentul ar fi real. Ar putea cineva care ar pleca, sa zicem, la cinci minute dupa Tudor Oprea sa-l mai prinda daca acesta din urma nu ar avea probleme tehnice?:D
 5. Multumesc pentru poze. In ce ma priveste, pozele sunt ceea ce-mi raman dupa un maraton. De aceea vreau ca fotografii sa stie ca munca lor este apreciata, chiar daca lumea nu multumeste.
 6. E grav! Daca tabelul e in regula, inseamna ca s-a facut premierea gresit, cel putin la +40, unde sunt eu. Asta ar insemna sa-i ia medalia inapoi d-lui Rock.
 7. Felicitari sincere, Rock! Tot la +40 am fost si eu si am ajuns pe 10, doar ca sunt cu 17 ani mai tanar. Apropos de +40, am ramas uimit cand am vazut ca Gyorgy Levente a ajuns al treilea la general! Bravo lui!
 8. Si eu am patit acelasi lucru cu franele pe disc. Chiar nu-mi explic, pentru ca am mai concurat pe noroi. Culmea, si mie mi-a intrat un maracine in roata si tot pe ultimii km, dar nu s-a desumflat complet pana la sosire.
 9. Mi s-a parut ca e femeie! Dar chiar si asa e iesit din comun...
 10. Am ramas tablou cand am vazut poza asta pe site-ul Primei Evadari. Bravo ei! Cine o fi?
 11. Cel care a scos 2 ore si 13 min nu a avut de parcurs poteci arate de alte biciclete. Mi-am dat seama de asta cand rulam pe cate o poteca paralela care nu avea urme. Puteam inainta in linie dreapta si nu valsand in stanga si-n dreapta cum am facut pe jumatate de traseu.
 12. Frumos spus si adevarat!
 13. Race king 2.2 am avut si eu, dar am cam patimit pe iarba uda...
 14. Eu am Michelin Country Trail 2.0 cumparat din decathlon cu 70 de lei, si sunt foarte multumit de el pe aratura si pe iarba uda. Pe asfalt ma enerveaza.
 15. 0764729888- Bogdan Bara. Spune-i ca esti de pe Ciclism.ro.