MaC®

Members
 • Content count

  4,303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

MaC® last won the day on December 3 2017

MaC® had the most liked content!

Community Reputation

4,679 Excellent

About MaC®

 • Rank
  Bagator de seama

Informații personale

 • Sexul
  Prefer să nu declar
 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

9,703 profile views
 1. tu ești o abatere statistică
 2. Proba nu e neapărat pentru mărime. Iei un centimetru de croitorie și măsori circumferința capului. Căștile sunt reglabile (de ex: 54-58 sau 58-61...) Deci proba o faci ca să vezi cum te simți cu ea - după ce ai ales-o pe cea potrivită ca mărime... Nu lua una la care dimensiunea ta e la limită. Spre exemplu, ai 58 și o iei pe cea din exemplul de mai sus: 54-58. O să îți vină, dar dacă vei vrea să pui o bandană sau o căciuliță (fie ea de primăvară-toamnă sau iarnă), o să te strângă rău.
 3. Ha! Ieri am fost și eu la Dedeman (nu mai fusesem demult) și m-a amuzat anunțul. Chiar mă gândeam că un rebel mai simpatic ar putea să taie cu un marker cuvântul "bicicleta" și să scrie lângă "grijile"
 4. Mulți înainte stimabile. Cu poze la fel de faine care să ne încânte ochiu'. Și poate zeii ciclismului bicicletei pedalelor vor fi binevoitori și vor îngădui să ne aflăm cândva împreună la o tură p-acolo. Chapeau!
 5. #fainscris @raz_on_bike Chiar dacă nu e despre ceva plăcut. (nu vreau să-mi imaginez cum va fi când mi se vor lua jucăriile de tot. Că o să vină și vremea aia. Genunchii mei sunt varză încă de pe vremea liceului - baschet jucat pe suprafețe dure și... dezavantaj major: detentă foarte mare, deci aterizări dure și solicitante. Acum e o feerie sonoră când fac genuflexiuni, cârâie "ca naiba". Pe undeva e amuzant. Nu și la schi.) @akebono, sănătate și să te recuperezi cu bine! (chestia aia de spinare încă te așteaptă, sper să reușesc să ajung să livrez personal undeva prin ianuarie/februarie.)
 6. "de la sine"? poți să detaliezi asta?
 7. Io credeam că e deja la secțiunea aia.
 8. Ai făcut plăcuțele praf. Le-ai ars prea mult 10 minute. Spirtul e vax albina. Frecție la picior de lemn. Asta pt discuri. Vezi ce zice @fizikant mai sus. Schimbă service-ul. Dacă după toate operațiile astea ai cursa manetei în halul ăsta ceva nu e bine. Și nu e la tine.
 9. Și ăia de la Zărnești când "ansamblau" Tohanuri erau surprinși că la final iese AKM.
 10. Nu e vorba de cât de greu se dezlipesc. Subiectiv vorbind senzația poate fi aceeași. Dar nu asta contează. Ci urmele pe care le lasă. Unele au un adeziv care atacă lacul/vopseaua. După ce le dai jos, plângi că e o pată nasoală acolo. Iată că ți-ai răspuns singur: "plasticul BBB e ceva mai gros" Păi da. Că protejează și dpdv mecanic. Scoate-l și scoate-l și pe ăla de inkjet. Dă cu o cârpă umedă și vezi ce rămâne pe lacul de pe cadru.
 11. Le fac o vizită să le bat obrazu' (sunt foarte foarte aproape cu giobul de sediul lor). O să joc rolu' de client misterios.
 12. Bueeeeiii... ce defensiv esti... Imbatranesti Ma enervezi. Adica ca zici ca "ma deranjezi" Ai crescut, da' diferenta de varsta tot aia e si tot copchilu meu ramai. Atenție la tipul autocolantului (adezivul) Ăla de papetărie si destinat imprimării "pă incjăt" e cu totul altceva față de ce zice @Pandy (de cel BBB)
 13. Să nu suni să întrebi... p.s. ăsta nu-i forum dă motociclijti. Acolo ce sfaturi ai primit?