MaC®

Membru
 • Content Count

  4,842
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

MaC® last won the day on July 26

MaC® had the most liked content!

Community Reputation

5,586 Excellent

1 Follower

About MaC®

 • Rank
  Bagator de seama
 • Birthday 09/30/1967

Profile Fields

 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

12,882 profile views
 1. MaC®

  Fabulos. Vlad Dascălu iese pe 7. Anna ia aurul. https://www.hotnews.ro/stiri-perspektiva-24939139-anna-kiesenhofer-campioana-olimpica-ciclism-anonima-cat-chibrit-care-dat-foc-olimpiadei-placide-video.htm https://as.ro/jo-2020/jocurile-olimpice-2020-si-scoala-e-buna-la-ceva-matematiciana-de-pe-doua-roti-115121.html Ce legătură ar fi? O zice un amic pe FB (tiz 100%, ne cheamă fix la fel) "Și acum minunea dintr-o zi anostă. Vlad Dascălu, la doar 23 de ani, a scos un loc 7 la proba de cross-country, la doar 14 secunde de medalia de bronz. Deși locul 7 nu este unul care îți sară în ochi și nici măcar unul care va aduce premii din partea statului român, performanța e uluitoare. Ce tradiție are mountain-bike în România? Ce condiții au sportivii noștri? Cum îi ajută statul? Dacă Ana Maria Popescu a avut un strigăt de revoltă la adresa autorităților, după ce a câștigat argintul, cum ne putem imagina că mountain-bike (ce e, frate, mountain-bike-ul ăsta???) e ținut în puf? Nici pe departe. Vine un nebun ca Vlad, stă toată cursa în coasta unor englezi, elvețieni, spanioli și cu mult în fața altor sportivi de valoare, și termină la nici un minut în spate de primul loc, ocupat de un alt nebun frumos al sportului, tânărul englez Thomas Pidcock. Cei care decid soarta sportului nu merită nici praful de pe fața lui Vlad!!! Vom mai auzi de el! Deja, copii și tinerii care se dau cu biciletele pe cărările și stâncile patriei l-au luat ca model..."* Eu văd o legătură. *sursa
 2. The answer, my friend, is blowin' in the wind. Complicat și complex.
 3. Am rezolvat. Asta e.
 4. @EyesOnly, să te-nvăț io acu' cum se fac banii?
 5. MaC®

  Recunoaștere azi în zonă. Nu se deschide mâine. Ci luni. Vorbit cu un nene bodyguard acolo. Foarte drăguț și prietenos, mi-a zis că o să fie un nuș ce meci și că ce au primit ei ca știre e că de-abia de luni.
 6. MaC®

  Mai prețis: https://ridewithgps.com/routes/36701930 (1 km) Chiar dacă e plictisitor să te tot învârți în cerc are un avantaj. Poți merge fără oprire (nu semafoare/borduri/treceri pietoni/etc) Se pot încerca intervale, sprinturi... Deși uneori e cam aglomerat și se practică jdemii de sporturi pe acolo (role, badminton, volei, tenis cu piciorul, cam tot ce se poate practica in aer liber intr-o zonă "cum ierea pă vremuri" ) plus plimbări kinderi în cărucior sau cu pejosu'
 7. Plecăciuni adânci! Am cu ce mă juca până o găsesc pe cea cu lungimea potrivită...
 8. Sigur că-mi fac vreme. Mă sui pe asta "nouă" și viu. Îmi zici tu când (pot după 18:30, în rest dau cu sapa de-acas')
 9. În urma unor evenimente nu foarte plăcute pt. unul din bunii mei prieteni (și coleg de forum), hibrida lui cu cadru de cursieră dar cu ghidon flat a ajuns la mine. Eu sper că temporar, doar să am grijă de ea și să-i învârt roțile o perioadă. Deși avem aceeași înălțime, suntem mult diferiți: el are brațele foarte lungi, eu picioarele. Cadrul e la limita de jos ca mărime, e un 54. Pentru el ca să fie ok, acum e o pipă de 14 cm. Pe baza ajustărilor făcute pt. mine, în timp ce pedalez văd butucul roții față mult în spatele ghidonului (deci pipa e clar foarte lungă). In plus e fără rise. A trebuit să mai ridic șaua și simt că trebuie să o dau și nițel mai în spate. Deci aș avea nevoie să împrumut 2-3 pipe cu lungimi diferite ca să fac diverse încercări până găsesc poziția ok. Dacă e ok o pot și achiziționa la final. Dacă aveți prin cutia cu maimuțe vreo pipă disponibilă... Ar fi nevoie cu prindere furcă de 1"1/8 și cu prindere de ghidon de 31,8mm. Mulțămiri.
 10. MaC®

  Poa' să intervină și apple fanboyii? și să zică că garminu' e overrated și e chiar mai nașpa decât ăi de la Cupertino? Am menționat apple penca să nu se considere că zic că strugurii-s acri vizavi de garmin. Ecosistemu meu e guvernat de măr.
 11. MaC®

  https://www.wired.com/2014/11/9-things-drivers-need-stop-saying-bikes-vs-cars-debate/
 12. MaC®

  Io am un citat al unei Doamne (cu D mare, că e specie pe cale de dispariție.): "Invidia e un sentiment mic. Și meschin. Pe care îl încerc din plin."
 13. MaC®

  așa o fi, da'-i prea mare daravelă... Cum ziceam deunăzi, e chin să pun biclele sus.