MaC®

Membru
 • Content count

  4,473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

MaC® last won the day on July 14

MaC® had the most liked content!

Community Reputation

4,939 Excellent

About MaC®

 • Rank
  Bagator de seama

Profile Fields

 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

10,029 profile views
 1. MaC®

  Dar sunt sau AM/Enduro sau Freeride/Downhill din ce știu...
 2. MaC®

  ovtopic... #haveabanana
 3. MaC®

  Șamp Elizee. Doi dă e, pur l'acsan. E pur etr pliu moan deo realite. Vez că nu "ști" să vuorbejte corect? E ca aia cu copi/copii/copiii, eh?
 4. Vad colo un uatărmarc queen pă poză. Da' nu tuate's fat bottomed girls.
 5. MaC®

  Cu norocu ai nimerit-o. Vorba ceea: "s-a căcat in scăldătoare" Nu și cu răbdarea dă chinez. Dar norocu a și fost cumva ajutat.
 6. MaC®

  Pe mine mă obosește grav bătălia asta de marketing între șvalbe și conti. Mai există și altceva în vieață dăcât A sau B. Având slicuri Vittoria de 1,5 care au trecut cu brio peste foarte mulți km (navetă la job, ture pe asfalt, ba chiar și ture mixte cu off-road ușor/mediu) am început să mă uit și în alte direcții. Nu sunt în măsură să fac un review pertinent dpdv cauciucuri. Asta pentru că nu îmi permit să le încerc/folosesc doar un sezon. Vreau imposibilul: ieftine, bune, aderente, să țină mult... Prin căutări am dat și peste Onza - dar sunt prea profi pt mine... Sau peste niște Panaracer... Ba chiar și peste niște Rubena/Mitas (dar altă ligă fața de Oceloturile de care zice inițiatoru' topicului) Am zis chiar că poate Michelin s-or fi trezit cumva din amorțeală, că fac caucioace super bune pt auto... Complicat. Și iaca cum portofelu a dictat pâna la urmă. @Danyutz ar fi astea. Atentie , io-s babalâc cu 26" :))))))))) Old school cum ar veni.
 7. MaC®

  Am avut Fat Albert (schwalbe) o bună perioadă. Super bune. Am prieteni care mâncă cauciucuri pe pâine (nobi nicuri), le tocesc într-un sezon... (bine , nu sunt astea noi addix/uatevăr - deși cred că la stilul lor de dat le-ar toci mult mai repede p-astea mai aderente) Acu ceva vreme am prins o reducere la Continental XKing 2,2. Ș-am zis să le iau. Asta după ce m-am dat cu Racekingurile nevestei (oem, made in china) și nu mi-au plăcut. Am luat mai apoi la 55 de lei Xkinguri reduse de la 150. Dar tot oem și tot China. E plin de ele prin magazinele de bicle online din RO. Am încercat și varianta raceking pe spate cu Xking pe față. Nț. De vreo lună tot studiez să le schimb. Din păcate portofelul nu e prietenos, e ca mistrețu' din bancuri. M-am uitat pe b24, b-de, etc... toate sunt pe la 30-40€ bucata. Și tot așa: numai Schwalbe sau Continental... Am găsit însă ceva intersant: Hutchinson Taipan sau Toro, la decathlon. Dar sunt 150 lei bucata. E, și tot căutând, am dat tot peste Continental, dar alea "made in germany" cu black chili compound . 65 de lei bucata, reduse de la 200 și ceva. Zic, hai să le mai dau o șansă. M-am dus, le-am luat. 2,4", le-am pus pe cântar și iaca surpriză: 520 grame. (nu, nu sunt weight weenie). O să le testez in weekend (dacă ne lasă mizeria asta de vreme). Și o să fac o manțocărie/mix: le montez pe față, unul pe bicla mea, unul p-al nevestei iar pe spate le voi pune p-alea de 2,2 chinezești. Vedem.
 8. MaC®

  Asta a zis si el. Numai ca intr-o alta stire se spune ca ar fi fost deja adoptat. "patrupedul a ajuns la vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care a spus că vrea să-l adopte."
 9. MaC®

  Ion Marin din Reșița. https://adevarul.ro/locale/resita/un-caine-l-a-pazit-ciclistaccidentat-drum-munte-ajuns-jandarmii-sa-l-salveze-1_5b5060a6df52022f7567b635/index.html
 10. MaC®

  smf pe duckduck go nu mi-a returnat nimic de RO
 11. MaC®

  Astea-s: https://www.bicyclesonline.com.au/zefal-lockn-roll-anti-theft-quick-release https://www.amazon.com/Zefal-Lock-Keyless-Wheels-Saddle/dp/B001CR6PPE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1531901082&sr=8-5&keywords=zefal+lock
 12. MaC®

  Uau.. 240 de lei Kryptoniteu' Păi un set de PitLock care are și pt șa e cam la aceeași bani. LE. ma cam interesa si pe mine chestia asta, atat pt mtbul meu cat si pt cel al sotiei. Nu prea putem lasa pe nicaieri biclele chiar daca avem ulock... Tin minte ca Zefal avea unele destepte, fara cheita. S ebazau pe gravitatie: trebuia sa ridici bicla la 90º (pe roata din spate) și atunci se puteau desface QRurile ca unele normale. Ori daca bicla e asigurata cu ulock la orizontala... Să sap nițel să văd...
 13. MaC®

  link de smart sam????