MaC®

Membru
 • Content Count

  4,754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

MaC® last won the day on October 19

MaC® had the most liked content!

Community Reputation

5,452 Excellent

About MaC®

 • Rank
  Bagator de seama
 • Birthday 09/30/1967

Profile Fields

 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

12,178 profile views
 1. MaC®

  Clar tre' să programăm o întâlnire cu domnu' NumaOchi. Sunt multe trasee pe lângă Sibiu și multe sate cu puncte de popas și hidratare.
 2. MaC®

  Babeș sau Balș? dacă ești la Babeș, poate iau o praștie mai performantă și iți trimit niște chiftele (glumesc amar, la Babeș e internată o bună prietenă a soției , care a făcut din păcate o formă nasoală și e cam semi legumă de vreo lună... Asta așa, pt. ăi de zic "cunoști pe cineva cu covid?". Faza cu praștia și chiftelele e bad joke că locuim cam vizavi de Babeș...)
 3. MaC®

  Nuuuuuu, strivejt corola de minuni a lumii. EU am întotdeauna dreptate, nu @majikstone. S-a dovedit de-a lungul timpului... A, că din când în când are și el... nu-i ia nimé din merite. Dar să rămânem cu piciuarele pă pământ. @psb ce avuseși bre cu dezinfectarea aia??? Stricași bunătati di șea... Cred că spălată cu apă caldă și săpun în chiuvetă și apoi niște spirt (și dacă ești chiar riguros, repetată procedura: spălare #2 și spirt #2). Murea și mama la covid.
 4. Băi ardelenilor șugubeți. Vă folosiț dă regionalizme. Care nici nu-s în dex. Unfriend instant. Faceț mijto dă noi. Miticii neaoș' și cinstiț' , nu miticii "venetici" care au venit p-acile pt salar mai bun și "poziție" în soțietate...
 5. shhhhh... că cine știe , să închide și aici
 6. asta înseamnă că e mult prea ușoară. Am recomandări de diverse accesorii și gadjete care pot fi adăugate...
 7. MaC®

  Hai, mai zi. Care război in 1952? Ce nu ai înțeles din faptul că după războaiele napoleoniene (1812) Suedia e țară neutră?
 8. MaC®

  @gibonu Nimic nu știi. Se spune "Tovarășe" Adică: "Sigur tovarășe Trevizes, cum spuneți dumneavoastră" - trebuie să păstrăm și pronumele de politețe, că nu ne tutuim pe-aici. Precum și: "Tovarășe Trevizes, vă rugăm respectuos să ne spuneți cu cuvintele dumneavoastră cum prietena națiunii noastre, măreața Chină, ne arată câte minciuni pot veni de la imperialiștii aceia de la Europa Liberă, plătiți de elementele josnice precum miliardarul ungur Soroș sau acel ochelarist american Bill Gates" @Diesel Uau. "Se pare". Și pentru că "se pare", deschizi focul... Haideeee... Nu faci ca acum când îți arăți mușchii si doar intri cu avioanele in spatiul aerian al altei tari si vii aproape de alte avioane sau aproape de manevrele militare ale altor state...
 9. MaC®

  Și eu am trăit în comunism. Titlu. Corect. Am trăit, dar nu am știut multe chestii ascunse de regim. Am aflat acum câțiva ani câteva chestii care mai completează tabloul și mă fac să-i iubesc nețărmurit pe ruși. Mici detalii, care adunate, dau măsura monstruozității acestui imperiu. 2013. Am avut șansa să ajung în Suedia. Îmi doream de multă vreme. Țară neutră. Și exemplu/model de dat în primii ani de după revoluție. Cumva ca un țel pentru noi, de cum "ar fi fain să fie și aici"... Și ajung la https://www.flygvapenmuseum.se/ Fabulos. Se află în Linköping, unde e sediul SAAB. Care, ce să vezi, face și avioane. Și chiar faine. La subsol e o istorie din 1952. Țară neutră fiind de pe la 1800 și ceva, în timpul Războiului Rece era îngrijorată de "toarșii și pretenii" dă la răsărit. Și un avion DC3 (de supraveghere/surveillance/spy/cum oți vrea) a fost doborât de 2 MIG-uri rusești deasupra apelor internaționale. Până în 1991 Rusia a negat orice, apoi a dat nițel voalul jos. Da' numai puțin, cât să-i vedem urâțenia hâdă. https://aviation-safety.net/database/record.php?id=19520613-0 "On the 16 June, one of the Catalinas was attacked by two soviet MiG-15s over international water north-west of Dagö. They were pursued to the west under continued firing and was finally forced to land. The crew was picked up by a West German ship; 10 minutes later the Catalina sank. The Soviet Union denied involvement in the shootdown of the DC-3 until 1991. The wreckage was found on June 18, 2003 and later salvaged. It's on display at the Swedish Air Force Museum in Linköping." http://balticworlds.com/the-secret-of-the-cold-war/ https://www.flygvapenmuseum.se/utstallningar/hemliga-handlingar-dc-3an-som-forsvann/ Daca aveti drum pe acolo mergeti. Merită. De ce zic astea? Pentru că lumea devine ingrijorată de niște chestii și comportamente ale "maneliștilor/bombardierilor" de la est. Niște băeț' dă treabă din cartier. Care n-au făcut niciodată scandal, nici nu știai că locuiesc pe acolo 2015: https://www.dw.com/ro/ţările-învecinate-rusiei-şi-au-mărit-cheltuielile-de-înarmare/a-18378097 2017: https://stirileprotv.ro/stiri/international/europa-se-inarmeaza-de-teama-rusiei-lui-putin-suedia-introduce-armata-obligatorie-iar-estonia-antreneaza-paramilitari.html 2020: Suedia. Țară neutră. REPET: NEUTRĂ. https://www.g4media.ro/alerta-de-securitate-care-aminteste-de-razboiul-rece-pe-insula-suedeza-gotland-mobilizare-fara-precedent-a-trupelor-suedeze-in-ultimii-30-de-ani.html https://www.capital.ro/suedia-priveste-cu-ingrijorare-la-federatia-rusa-tara-scandinava-creste-semnificativ-cheltuielile-cu-inarmarea.html https://adevarul.ro/international/europa/suedia-mai-tematoare-fata-amenintarea-rusiei-cheltuielile-militare-crescute-40-1_5f890de95163ec4271ea390e/index.html
 10. MaC®

  Stai, stai, stai. Habar nu ai. Uite, Trevizes si Diesel ne pot spune despre multe nuanțe ale comunismului. Există, evident, si comunism cu față umană, măi animalule! Deci comunizmu de acum e un alt comunizm față de cel din anii 40-50 și fată de cel din 70 sau cel din 85-89... E mult mai digerabil, e chiar bun la gust... Și face bine.
 11. MaC®

  TOMOZEI???? Sputnik, guest post aici, interviu cu Cristoiu ??? Bo$$, mai răsfirați băieți, mai răsfirați...
 12. MaC®

  Cum ne cucerește China comunistă Da' e fain, mumos cum arată Șenzenu. Și Bucureștiu' lu' Firea e minunat prezentat în clipulețe. E raiu' pă pământ, nu?
 13. MaC®

  https://www.cronicipebune.ro/asta-ar-trebui-sa-vada-toti-nostalgicii/ Până ajungeau să alimenteze, să ia rația lunară de 20 de litri, socializau, mâncau niște brânzică și roșii de pe capotă, spuneau în șoaptă bancuri cu Ceaușescu și împingeau mașinile ca să facă economie de benzină. Când nu aveau cu cine să mă lase, dormitam pe bancheta din spate. Tot pentru economie, opreau motorul de câte ori mergeau la vale. Nu îmi amintesc prea multe văi parcurse în copilărie cu motorul pornit. O mică parte din Comunism, ăsta pe care îl ridică în slăvi tot felul de deștepți de 20, 30, 40, 60 de ani, prin postări imbecile de genul: “uite ce a făcut Ceaușescu - metrou!” Nu a făcut el, bă! Au făcut oamenii, puși la jug, morți de foame, tremurând de frig prin case, pentru ca toți banii să se ducă în proiectele megalomanice ale lui Ceașcă. Asta era doar coada la benzină. La carne era dublă, la banane verzi la fel, iar la altele nu prea era, pentru că și ele lipseau cu desăvârșire. Ciocolata chinezească, spray străin, gume de mestecat poloneze în care nu îți spărgeai dinții și ness de la bulgari, doar la astea puteam spera într-un an cu noroc. Pe toți nostalgicii ăștia i-aș întoarce în timp și i-aș închide acolo un an, apoi i-aș întoarce în prezent și le-aș spune: postează acum, mă, despre cât de bine era pe vremea lui Ceaușescu! https://www.cronicipebune.ro/asta-ar-trebui-sa-vada-toti-nostalgicii/