MaC®

Membru
 • Content Count

  4,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

MaC® last won the day on July 26

MaC® had the most liked content!

Community Reputation

5,618 Excellent

1 Follower

About MaC®

 • Rank
  Bagator de seama
 • Birthday 09/30/1967

Profile Fields

 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

12,967 profile views
 1. MaC®

  Se poate ignora acest comment. Mă duc în baie să plâng să nu fiu auzit.
 2. MaC®

  Păi pe1 ianuarie era dăcât frig. Nu mizeria asta de burniță și umezeală Habar n-ai ce dramă trăiesc.
 3. da' ruata față ce are? Să simte bine? Noroc cu ălelante rotunjimi.
 4. MaC®

  Poate ne vedem p-acolo Să scăpăm nițel de atmosfera bacoviană, că în porcăria asta de sfârșit de noiembrie la mijoc de octombrie io nu mă bag.
 5. MaC®

  La mine mai sunt cativa factori: - inca sunt in teste cu setarile pozitiei pe bicla (a fost a lui Traveller și era complet altfel setata pt datele lui biometrice) - o am doar din iulie* - vârsta - lipsa de antrenament (până in iulie când am luat-o, am avut o pauză foarte mare a coz' de pandemie și alte probleme personale. In 2020 am avut doar vreo 200 si ceva de km pe biclă...) *dar un fapt pozitiv: am sărit de 1200 km cu ea deja. Ceea ce zic eu ca e foarte ok având în vedere condițiile date.
 6. MaC®

  cam 16-20* km (plus vreo 4 si ceva de acasa si inapoi) si cam 24-28 medie (28 a fost insa o singura data si pe distanta mai scurta si impreuna cu un amic care a tras ceva mai tare de mine) * cam 20 ture (pe strava segmentul are 0,99km)
 7. MaC®

  Corect. Io folosesc Win in masina virtuala (am nevoie rar). Am verificat putin mai devreme si zice ca nu merge upgradat la mine. Deocamdată Pt ca daca o sa am nevoie, o sa fac upgrade la softul de virtualizare. Și zic ei c-o să meargă. Eh, dacă nu, aia e, o să rămân liniștit la W10...
 8. MaC®

  Fă și tu un apgreid. Și iei ș-un Ofis pă bune. https://zoso.ro/reduceri-de-toamna-win10-la-7euro-p/ Pt. ăi de strâmbă din nas. Am un fost coleg care a lucrat foarte mulți ani la MIcroMoale Romania. L-am intrebat de astea (pt ca am luat un W10 acu ceva vreme de pe emag la un pret din asta minuscul). Sunt ok. La limita, dar legale. În plus, odată instalat W10 o sa ai update gratuit la W11.
 9. Deci mai tre să cumpărăm mașini, nu? Ia cetejte tu mai pântre rânduri. Că tot la statistici suntem fruntași la analfabetism funcțional, la sărăkie instituționalizată, la nr. de WC-uri în fundu' curții... Poate că toți ăia nu prea pot să-și permită mașini. Da' ocupă spațiul fizic și temporal pe o statistică ce spune că stem nooșpe meleoane. (io zic că-s doar fo 15-16 pencă stem pe locul DOI după Siria la emigrație. Ăia pă "timp dă rezbel", noi pă "timp dă pace") Dacă-ți plac statisticile: Viena are 715.000 mașini la o populație de 1,95 milioane. Bucureștiul are 1.46 milioane mașini la o populație de 1,83 milioane. Sigur, vorbim de mașini și locuitori înregistrați oficial, dar chiar și așa, numărul de mașini e dublu la o populație aproape egală. Și ce să vez', Viena vrea să bage reducre la 30km/h ca și Parisu' și alte mari orașe.
 10. MaC®

  Pai eu zic ca proba sa o faci chiar la tine, cateva zile... Adica sa ne vedem sa le iei (trebuie cu masina, ca cel de 40 cu picior e mare si destul de greu). In plus e mai safe asa. (suntem intr-o semi-carantina, sotia a fost contact direct cu o familie din care 3 persoane sunt covid pozitiv). Putem stabili în privat.
 11. MaC®

  Îți pot eu împrumuta să faci probă 2 modele. Unul mai micuț (de birou, 20-25cm diametru), 2 trepte de viteză, cred că pe 1 e fix ce îți trebuie. Are setare direcție verticală + oscilație (ce poate fi oprită și bate la punct fix) Cam așa ceva: https://www.rowenta.ro/CLIMATIZARE/VENTILATOARE/VENTILATOR-ESSENTIAL-VU2110F0/p/4100000368 Sau unul cu picior, de cameră, 40cm, 3 trepte dar dacă dai pe 3 te dă jos... Vezi cu care te înțelegi apoi știi încotro s-o apuci (pe emag de ex.)
 12. MaC®

  nu prea le ai cu cititu' printre rânduri, nu?
 13. MaC®

  Rabi: și tu ai dreptate
 14. MaC®

  Scuze că mă bag în seamă. Te-ai adresat lu Travu. El e singuru moderator p-acilea? Singuru' care mai face ceva? Da, e câh ce întreb. Dar periodic tot pun această întrebare. Travule, muți te rog postul asta la nemultumiri? trist. fuarte trist.