MaC®

Membru
 • Content Count

  4,579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  93

MaC® last won the day on October 19 2018

MaC® had the most liked content!

Community Reputation

5,147 Excellent

About MaC®

 • Rank
  Bagator de seama

Profile Fields

 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MaC®

  revolut, ha?
 2. MaC®

  Și încă o observație. Există pe net o vorbă: "don't feed the troll" Cum rezolvăm însă dilema când trollul e îmbrăcat în costum de moderator? Și când acaparează un topic doar "pentru că poate"? E cam ca aia cu Tudorel Toader, Nicolicea, Iordache care fac legi. Și regulamente. Care, evident, reglementează.
 3. MaC®

  Repet. Dintr-un topic "generalist" cu poze diverse și povestiri/informații pertinente a ajuns un "raport de «tură» al lui Gibonu la InnoTrans". Repet, am apreciat tot ce am văzut dar sugeram un topic separat, pentru că merită. Pardon, merita. Acum nu mai sunt așa de sigur. Nu era o critică. Dar ca ciocanul care evident că vede doar cuie în jurul lui, te-ai atacat. Evident ca lumina zilei că ce-am subliniat mai sus cu roșu o să fie temă de tetrapiloctomie a la Gibonu (da, așa e, ai făcut EXACT ce scrie acolo, deci de ce am bolduit și am subliniat și am pus cu roșu?). Cum ziceam și în alte dăți ai un stil care poate despica și cuvântul "da" dat ție ca răspuns.
 4. Furca XCT mă duce cu gândul la gât drept. (KTM Peak e un MTB entry level, se vede și din restul componentelor) deci mai bine o vinzi așa. E bătaia de cap prea mare să cauți un cadru și apoi să transplantezi toate componentele.
 5. MaC®

  N-am nelamuriri, am certitudini.
 6. MaC®

  Nu m-ai înțeles. Suntem deja pe pagina 11. Poate cândva acest topic va ajunge să aibă 40 de pagini. Informația asta cu InnoTrans merita un topic separat pt că atunci când vom ajunge la 40 de pagini va fi greu de găsit (searchul forumului nu e chiar bun).
 7. MaC®

  Apreciez enorm relatarea și pozele. Deși am un gust amar că suntem la ani lumină distanță. Dar poate suntem și noi ceva mai conciși și ne îndepărtăm de https://www.paginademedia.ro/2016/08/tanar-si-nelinistit-celebreaza-11000-de-episoade-in-cei-43-de-ani-de-difuzare Sau, în calitate de moderator (sic!) facem un topic separat strict pe temă. InnoTrans. Și putem ajunge astfel și la episodul 10999.
 8. Mdaaaa, bine că pui filmuleț tot cu-n posesor de Yeti, tot brașovean și tot preten cu cracadilu' Zdau unfriend.
 9. @paulrad, nu cumva tragi mult prea mult de tine? Mă uitam pe blogu' proaspăt lansat. După o tură de x km cu 1800 diferență de nivel, a 2-a zi te-ai dus la una similară ca nr de km dar cu 2000... Având deja ceva probleme de care știi nu e cumva un "push" prea mare? Ok, toți avem ceva limite date de "bagaj", e ok să le depășim - cu un 10% aș zice eu. Și progresiv. Nu 35-40% brux. Că uite. Plâng jănunchii. Nu-i ok la vârsta ta să ai problemele astea. Io am făcut niscai baschet la vremea mea (hai să-i zicem că de semi-performanță, înspre partea aia care ar fi mai aproape de performanță) pe suprafețe dure (ne bucuram când reușeam să jucăm într-o sală cu "parchet" ca lumea), având o detentă mare (ceea ce implică și aterizări mai brutale pt articulații) Dacă fac acu' niște genuflexiuni și înregistrez sunetul e mega funny zgomotul de "cremalieră" pe care-l fac ambii genunchi îndelung încercați. Dar chiar și-așa nu am problemele pe care le spui tu. Ceva e greșit la tine.
 10. Și de biță. Și de curaj. Am învățat să schiez relativ târziu (pe la 29 sau 30). Anul următor mă dădeam deja pe pârtia Carp în Sinaia (câțiva ani după, mi-am dat seama că fusesem oarecum nebun. Deși m-am descurcat foarte onorabil pentru un începător - nici nu prea erau prea mulți p-acolo). Faza e că pe jgheabu' ăla, io cu Merida mea care-i coadă-tare, 26" și dedicată XC nu pot concura cu un YT (așa văz io pă cadru ) oricâte skilluri aș avea și oricât de anesteziat mi-ar fi instinctu de conservare. Mi-aduc aminte de o filmare faină din 2014 de la MTB Thassos a lu' @Croocodillul. La vremea aia el mergea pe un Giant FS de 29" și gpsu' de pe camera lui zicea că merge cu 42km/h prin niște zone unde io, cu tot curaju' meu nebun mergeam cu 28-30 și cu mulți morcovi în koor.
 11. Potecuță ≠ canal/jgheab (ca să-l parafrazez pe @akim)
 12. Concluzia e: #undeemigrăm?
 13. MaC®

  Păi da, dar diferă al naibii ce au într-un magazin sau altul. Exemplu: pompă de furcă figura pe stoc în Băneasa, mă duc, nu este. Ajung după vreo 2 zile în Pallady unde apărea stoc zero și ce să vezi, aveau vreo 5 bucăți. La fel cu o foiță de vânt ultralight... D-aia zic că Militari e cumva o informație posibil irelevantă.
 14. 😂 asta merge și la "bancuri bune"