MaC®

Membru
 • Content Count

  4,647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

MaC® last won the day on July 5

MaC® had the most liked content!

Community Reputation

5,288 Excellent

About MaC®

 • Rank
  Bagator de seama
 • Birthday 09/30/1967

Profile Fields

 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

11,392 profile views
 1. MaC®

  Pui problema nițel greșit. Nici Domnul Nobel când a inventat dinamita nu se gândea la ce poate să facă rău. Ci ce poate să facă bine. Bombardierii ăștia devin mielușei după ce trec de Nădlac. Pentru că "dincolo" e pe bază de mulți bani și pierdut permisu'. Și oops, se potolesc. Pencă, ce să vezi, și aici amenzile există, da' nu are cine să le aplice sau dacă le aplică nu e cin' să urmărească și că-s încasate. "Dincolo" știu că dacă calcă pe bec și le vine amendă în plic acasă în RO nu prea o să mai poată ieși deloc din vamă. offtopic și funfact. Un cunoscut - soțul unei foste colege - a avut tupeul să conteste o amendă radar în localitate unde avea 110 pe limită de 50. Și a pierdut. Dar ăsta îi era felul. Un mic zeu. Șumahăr. A plecat in Germania. In primele 2 luni a acumulat la greu amenzi în orașul unde se mutase. Câte 30-40€ pt depășire de limită de 30 în zone rezidențiale. El mergea cu 40-45 pe prințipu' "așea ierea la RO". Nu avea un salariu prea mare la început așa că amenzile astea se duceau spre 40-50% din venit... Primea pozele în plic. S-a potolit instant. Nu, nu i-a venit mintea la cap dar l-a usturat la bozonar. Când dai 8-900€ pe amenzi... Deci?
 2. MaC®

  Nu mă lupt. Trecut-a vremea luptelor. Mai ales că am luat o pauză lungă pe aici. Am revenit, e altă "pășune", dar m-am hotârât să spun lucrurilor pe nume. Pentru că mă leagă mult prea multe amintiri frumoase și e unul din puținele lucruri super faine care mi s-au întâmplat - inclusiv prietenii cu oameni faini. Și ture minunate. Și ar fi păcat să cedez. Istoric vorbind, chestiile nasoale s-au întâmplat atunci când cei care puteau vorbi au ales să tacă și s-au făcut că nu văd. Întorcând capul.
 3. MaC®

  Dacă Travu zice asta e grav. I-o fi ajuns și lui. Mai ales că pe aria de moderare e cam.. cough-cough-cough... Sper să nu fie tuse de covid.
 4. MaC®

  "Prietene". Când începi cu asta, ești deja descalificat. Ți-ai pus singur eticheta. Dacă nu sunt prea indiscret. Care este aportul tău la această comunitate? Ok, ți-ai cumpărat o biclă în 2017. Bravo. Poate nu era nevoie să ne spui atunci - deși ar fi fost un semn de minim bun simț. Au. Ce e aia? Păi să ne mai zici și nouă pe unde te-ai dat, dacă e ok, să pui o poză-doo... dăștea. Vii după 3 ani și ejt nervuos că lumea nuț dă sfaturi. Bosulică, ai greșit locu'. Exact cum ziceam și mai devreme. ciclizm punct ro nu e ghișeu de informații. E complet altceva. Dar da, pot spune acum - si public (că mă duaren plouwă - și n-am nik de perdut) Saben e un idiot. Ca mulți altii care - din păcate - au acces la net. Bagă un report pliz. Te-am jignit. Și da, e cu intenție.
 5. MaC®

  Mndeci ai cont din 2017. 3 postări. Prima în 2017. Tot cu o întrebare "sfat/achiziție". După care revii acum și apoi devii impertinent (dexonline și google it) Ce vreau să zic: Nu "se merită". Nu diferența de preț. Prezența ta acilea îți face rău și te face să pierzi timp. Internetu' e imens și vast. Aici e o fundătură. Stem la marginea galacsiei. Dacă ai auzit de Asimov și Fundația o să înțelegi. Dacă nu, nu.
 6. Ok. Și dulău' cum se simte? Mai trăiește?
 7. ar fi fost mai bine să nu... amicu' e ok? că rana e destul de adâncă...
 8. Nu știu de ce nu merge... Eu am asta (atentie sa fie jet nu ceață). Numai că pe emag sunt groaznic de scumpe...
 9. MaC®

  1000. Și poți să fii mega-fericit. La biciclete e mai rău ca la mașini. Mult mai rău. La mașini e așa: o iei nouă. Cum ai făcut 2-3 km cu ea (de la showroom până acasă) cum paf! 25% s-au dus. Asta e valabil pentru primul an. Apoi pierzi 10-15% pe an. Deci dacă faci socoteala o să vezi ce zic. • e pe 26" - deci e cam gata, pa. Piese de schimb nu se mai găsesc. • Are urme de uzură. • roata față trebuie schimbată. • e pliabilă și multă lume nu prea vrea așa ceva că e complicată deja și 1000 pare multișor. cam 5-600 ar fi ok
 10. MaC®

  Nu cred că-l mai interesează ce se petrece p-acilea, pe aceste plaiuri blânde și calme și pline doar de nevinovate întrebări gen "ce biclă să-mi cumpăr, vreau un sfat".
 11. Și lumea râde de mine în tuati pozili că am la bareta rucsacului acel mic divais care împrăștie niscai piper pe bază de apăsare a unui mic buton... Iubex câinii. Rău. Până la punctul în care atentează la integritatea mea fizică. Care este. Stânișoara, Cozia e ceva care-mi trezește amintiri ascunse și faine. Putem dezvolta asta F2F și c-o B R în față.
 12. MaC®

  Așa e. Fix așa*. Mă rog, poate nu chiar fix, că intervine și teoria relativității a lu' Einstein. Dar e p-acolo. *Uite de ce dau eu 200 de lei la telefon ca să te întreb pe tine dacă nu vrei să-ți aduc castane de la Satu-Mare. partea asta cu italic e pour les connaisseurs
 13. MaC®

  @Mantra Pro Pe lângă asta cred că mai poți încerca o chestie. (constatată empiric în decursul anilor de către unul cu coloana tasată și care a "sărit" de la 179cm la 176cm în doar 4-5 ani) Bagă un cauciuc cu balon mare (eu am acum un 2,4" Continental deși janta cică ar suporta un max. de 2,1") și mergi cu el cu presiunea minimă . La ce probleme ai mi-e clar că nu te dai pe cărări de munte și pe off-road ci vrei pur și simplu să pedalezi prin acest oraș foarte prietenos Propunerea mea nu pune problema unui eventual snake-bite. Cel mult vei pedala puțintel mai greu. Dar e un câștig la confort și amortizare, nu mare dar oricum e ceva decât nimic.
 14. MaC®

  Am totuși un mic dubiu față de astea cu prindere cu ventuză. Am avut un suport de schiuri fain (Fapa) dar la alea e altceva. Am văzut multe filmulețe pe youtube și am văzut și cu proprii ochi (eram în spatele unei mașini cu suporți Thule pe bare) cum fac bicicletele la o manevră mică de evitare a unei gropi (un stânga/dreapta ușurel). Balansează RĂU. Nu vreau să mă gândesc ce forțe s-ar transmite tablei plafonului... Si da, un OPC ar fi fain. Însă nu prima generație pentru că ar fi deja mult prea vechi și nu cred că se găsesc atât de multe bătrânici care să meargă la piață doar în weekend... Chiar și B e cu dus întors. E cazul Astrelor Bertone - care sunt frumoase rău (deh, dizainu italian....) dar care sunt hingherite grav...