MaC®

Members
 • Content count

  4,252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Everything posted by MaC®

 1. Și l-a zgâriat rău, că sângera la greu ceva mai devreme
 2. ejti politicălii cărrect? zi măh cinstit, pauză de pipi. (asta ca să nu zic pauză de pișare)
 3. https://www.redbull.com/int-en/the-making-of-the-sound-of-speed-eddie-masters-and-dave-mcmillan
 4. Mno. Putem continua? (vă rog urmăriți patternu') Reîncepem. "Acolo e bine să fii șofer!" Deci avem: Acolo e bine să fii! Acolo e bine!! Acolo!!! Concluzie 1: hai! Concluzie 2: ultimu' stinge lumina , închide apa și gazu'. @TAZ când m-am apucat să scriu asta, nu mi-a apărut și comentariul tău (deși are 2 ore deja). Nu știu de ce. Voiam doar să completez cu un mic joc de cuvinte și de semne de punctuație. Chit că e un pic off-topic (dar mi-asum) Mulțumesc. Suntem pe aceeași lungime de undă.
 5. scuze. e #csf #ncsf mulțumesc pt bere
 6. Acolo e bine să fii!
 7. awwwwwww..
 8. Ce face Strava din oameni
 9. poate-l întrebi pe tac-tu nijte anatomie. vagina???
 10. Aisămbag. Ce ochi ai... Asta mi-a scăpat.
 11. Eram la facultate, deja începuse ora de vreo 15 minute, când intră o colegă de grupă, un pic ciufulită, cu ochii semi-închiși și un mers nu prea sigur, se vedea că avusese o noapte furtunoasă, săraca. Desigur, profesorul indignat de o asemenea apariție, apropo, era destul de dur și avea în jur de 40 de ani, i se adresează:– Domnișoară, de ce ai întârziat?Și în loc de binecunoscutele răspunsuri ”Mă scuzați, am venit de la țară” sau ”Mi-a murit bunica” ori alt răspuns banal folosit de studenți, ea îl țintuiește cu o privire puțin tulbure, zâmbește dulce și trântește:– Dragule, de ce nu m-ai trezit și pe mine când ai plecat?
 12. Plânge cineva dupa un Cube Attention? "Cube Attention model 2016, cadru pe 18", roti de 27.5". Aceasta bicicleta are o chipare absolut formidabila si cat se poate de performanta. A fost folosita in scopuri de promotion intr-un bike shop din germania. Sau facut cateva ture de preyentare cu ea. Este practic noua. Peisele de pe ea care sunt inca cu vazelina originala pe ele valoreaza ca. 3000 de Euro. Doar franele Magura fac ca. 1500 de Euro. Ultima varainata de Shimano XTR integral. Hardtail Mountainbike, Aluminium lite compisite, Competion line, Ready for Race. O bicicleta cu configuratie absolut unicat." Și are uzură evidentă la tija de șa, pe brațul furcii, șaua...plus un adaptor de tablă pt aripi. Computer sigma pe fir... https://www . o l x .ro/oferta/cube-attention-manitou-xt-magura-configuratie-de-exceptie-as-new-ID8XpFz.html#42c67ee0ba LE: oooo ce de bicle are. Una ș-una!
 13. Bre. Ai 4 nuanțe de roșu + 2 dă portocaliu roșu: 1. șaua 2. pipa+ghidonul 3. suportu' dă bidon 4. "petele de culoare" de pe jante + portocaliu: 1. manșuanele 2. rahatu ăla Force (capacu dă pipă sau uatevăr cum să numește) - care mai degrab' e un auriu E greu rău de potrivit culorile (și nu glumesc. Sunt enșpe mii de nuanțe datorate atât materialelor cât și producătorilor) p.s. am ejit. Era să mă smulgă dă pă șosea (prin fața lu Casa la Popor).
 14. Manșuane portocalii??? #huă.
 15. Numazic. Botu' la șa nu e cam prea în jos? -9º
 16. "N-ai nici bere! N-ai nimic, lacomule! N-ai nici bere, nici vin, nimic! Nici un fel de băutură şi Maricica fuge cu unu-n provincie..."
 17. Ce dește puternice ai... Io am avut un pitic. Căruia i-a dat apă la moară Sorin de la Spokes. Deci: ieftină - a fost 55 lei ușoară - are 103 grame prindere de cadru + sistem de asigurare ca să n-o pierzi (puteam să fiu bill gates/steve jobs dacă adunam pompele – și bidoanele – de pe la concursuri și le vindeam după) - e beton furtun - 2 valve rupte mi-ajung. De atunci nada. O cheamă Giyo GP 87. Important în turele BBB (grup) a fost s-avem fiecare câte-o pompă. Și bună dispoziție când cineva face totuși o pană. Deși a fost cvasi-inutil cu atâtea pompe, pt că statistic vorbind au fost EXTREM de puține pene per mia de kilometri. Și recunosc cu modestie că pompa mea a dat clasă/fum/lecții celorlalte pompe. Dar să nu facem reclamă. Nici lu' pompa și nici lu Sorin de la Spăucs
 18. Hai că-ți fac preț bun. L.E. Pompa e luată de la Surmont. Pe vremea aceea erau foarte puține magazine pe aici. Și erau câțiva băieți foarte ok acolo (chit că produsele au fost și încă sunt un pic cam overrated... plătești "marca"). Oscilam între un SKS și un Topeak care erau cam tot p-acolo ca preț. La recomandarea lor am luat-o. Mi-au spus că aveau și ei una identică în service de ceva vreme și că n-are nicio greață. La vreo 2 ani după, am ajuns din nou cu ceva treabă pe la ei și am recunoscut pompa (avea niște zgârieturi pe care mi le aminteam). Deci hai să zic 3 ani de folosire intensivă în service și nema prablema. Bine, sunt convins că e tot o marcă cunoscută dar brandată "Bontrager"...
 19. Mergi liniștit pe cel Giyo. seamănă terbil cu cel de pe pompa mea Bontrager luată în 2008 Și care merge perfect.
 20. Zici? Vreau și io rețeta.
 21. Din păcate suntem strânși cu timpul. La 9:00 e deja foarte tarziu pt a pleca. Traseul e greu și tehnic (aprox 40 km cu 1100-1200 diferență de nivel - nu e deloc ce spune bikemap. L-am făcut anul trecut la concurs și înainte de asta încă de vreo 2 ori , ca recunoaștere) Zic asta pt că la 9-9:30 ar trebui să fim deja pe traseu..
 22. Duminică pe 17 doritori pt. traseul semimaratonului de la BikeXpert Alpine Challenge de la Pucioasa? Traseul e uscat, e încă foarte bine marcat... Vremea e cu noi... https://www.bikemap.net/en/route/2767313-bikexpert-alpine-challenge-semimaraton/
 23. Mulțumesc de întrebare. Da. S-ar putea și mai bine dar nah, environmentu' ne modelează mai mult decăt vrerea noast'. Dar nu posă m-abțâu. Mă știi doar. LE: scuze de off topic
 24. Săracu' muncește.. da' n-ai cu cine băh, n-ai cu cine...