Pinion

Membru
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Pinion

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 08/23/1983

Profile Fields

 • Ocupaţie
  Student "iminent" ;)
 1. Pinion

  Pot oare schimba doar ledurile si nimic mai mult la un Cateye opti cube ? CATEYE EL410 COMPACT OPTICUBE: Cyclexperience Cat Eye Compact OptiCube - Bike World Iowa http://img.nodari.com.ar/Luz_delantera_Cateye_OptiCUBE_HL-EL410_0_1201685107_grande.jpg
 2. Pinion

  Bun ar fi un cooler cu termostat, sa nu mearga tot timpul sa consume ! :)
 3. Pinion

  Posibil sa fi fost Urmaritorul Verde de fete cu biciclete in masina !
 4. Pinion

  Topicul asta a fost prost inteles de la inceput, aici trebuiau sa scrie cei care au vazut, recunoscut si salutat(eventual) un anume user. De aici se nasteau tot felul de discutii haioase, unde se ducea cutare, cu cine era, mergea aiurea, a trecut pe rosu etc. Nu asa : stiti eu am vazut un biciclist ! Ei si ?! Eu am vazut un cal maro, ce-i cu asta ?
 5. Pinion

  Si eu am vazut de vreo trei ori un tandem in zona Baneasa-Zoo :), dupa descriere pare sa fie acelasi ! :D Nu se simte nimeni ?!
 6. Pinion

  Inteleg ce spui dar de ce sa ai un trailer greu si complicat la care ulterior sa constati ca nu poti face rotile paralele din "n" motive(unghiul de fuga/incidenta) si sa tragi la el ca atunci cand urci in loc sa fie simplu si usor ?
 7. Pinion

  Vreau sa-ti mai spun ca eu am mers mult cu genul ala de remorca si cateodata era asa de incarcata incat din spate nu stiai daca e remorca auto sau ce-i aia, era ceva mai lata ca aia a ta !? Nu am simtit niciodata nevoia de sistem de amortizare !
 8. Pinion

  Pentru a nu arunca banii pe fereastra si a-ti irosi timpul iti recomand sa nu pui bucsile alea pt ca vor fi inutile. Sunt facute sa suporte greutati de pana la 1t, deci pentru 20-60kg cat vei avea tu pe remorcuta sunt fix-pix. Gandeste-te la alta varianta ! :) :) Bine ca nu ai pus bascule de dacie cu totul :)
 9. Pinion

  Dar care este suspensia ca nu-mi dau seama ?!
 10. Pinion

  Prietene, nasol, cred ca acum trebuie sa treci pe la RAR din doi in doi ani sa vada daca nu ai joc in pivoti !? :)>;)
 11. Pinion

  Si eu am impresia ca se poate cracana din ce vad in poze .... !?
 12. Pinion

  Filmul este dat putin cu "repezitorul" dar oricum este un fel de regula "scapa cine poate" :D
 13. Pinion

  Foarte interesant, un rezultat as spune multumitor si suficient. Acum mai trebuie sa ne comunici autonomia.
 14. Pinion

  Cauta un chiosc sa-si ia tigari pe trotuar pe dreapta. :)
 15. Pinion

  Ma intreb daca nu cumva sunt mai bune doua sau chiar trei lanterne Tactical prinse pe un suport pe care sa le aprinzi cum crezi ca ti-e necesar decat atatea improvizatii care sincer nu stiu cat sunt de fiabile in timp !?