creizi

Membru
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by creizi

 1. Mulţumesc mult, Niji. :D Persoana de contact ce răspunde la numărul de telefon +40 722304154 se numeşte Tamas Sike şi va fi bucuros să vă ofere mai multe detalii. Adresa evenimentului: www.tur-info.ro .
 2. creizi

  La multi ani, Frank, chiar daca e cu o mica intarziere!
 3. creizi

  Va multumesc inca o data pentru urarile facute! animalule, astept grupsetul :D.
 4. creizi

  Va multumesc inca o data pentru urarile facute! animalule, astept grupsetul :D.
 5. creizi

  Va foarte multumesc, dragii mei >:D<. Lucian si ALY, m-ati uns la inima amandoi :D. Enya ascult de mic copil iar cu roscata, asa imi faci intotdeauna, Lucian. Adresa unde-i? :-H Unchiesule basso, noi doi avem de discutat niste beri :D. Magnumutz,sa ai parte chiar dublu!
 6. Mai astia (si ceilalti de imi sunteti foarte dragi), ia hai pace pana dupa Craciun. Totusi, is sarbatori.
 7. Sa stai si tu deprimat in nemernicia ta.
 8. L-am vazut aseara pe nemernicul de Basso. L-am si salutat. Sa-mi fie rusine. Sunt deprimat.
 9. creizi

  Mircea, exagerezi grosolan. Basescu este aici sa ne salveze, este un luptator anti-comunist pesedisto securist adevarat si o sa vezi ca tara o sa iasa din criza pentru ca stiu sigur ca are el un plan de salvare a economiei noastre bine pus la punct. Nu ai vazut ca incepem deja relansarea economica din ianuarie 2010? Eu unul nu imi fac griji, sunt un urmas al lui Traian, Traian Basescu si cred in el! Si cine nu e in stare sa se descurce si nu e de acord, muma lui, sa fie ciuruit ca la vot! Apropo. Dar sunt sigur ca asta este doar o facatura a nenorocitilor de comunisti de la PSD. Huo! Update din partea lui Trevizes: In 22 dec 1989 revoluţia l-a prins pe Basescu în funcţia de director general al Inspectoratului pentru Navigaţie Civilă din cadrul Ministerului Transporturilor, din guvernul (comunist) lui Dăscălescu.
 10. creizi

  Ahem, vechile caciulite... :((
 11. creizi

  Acum trebuie sa ies doar noaptea :((.
 12. creizi

  Crede-ma ca si eu ma trezesc cateodata dimineata si ma intreb ce inseamna si de unde vine :))
 13. creizi

  Nu chiar, pentru ca am alt echipament :).
 14. creizi

  Ma, tu joci WoW. Recunoaste! P.S. Level 80 Hunter.
 15. creizi

  Repet si aici, zambeam la aerul curat de pe acel traseu si imbratisam mama natura.
 16. creizi

  Un fleac, m-au descoperit! (Fir-ar :)))
 17. creizi

  Nu prea am motive pentru ca merg in limitele legale, dar ai dreptate.
 18. creizi

  De obicei asa fac si eu pe autostrada sau la drumuri lungi pentru ca e mai usor sa ai pe cineva in fata si nu te pierzi in peisaj (mai ales daca esti nitel obosit sau e noapte). Dar ce a facut ala se poate incadra usor la urmarire sau alte alea. Daca vrei sa saluti un prieten biciclist/biciclista e suficient sa ii dai flash-uri/claxonezi/faci cu mana, nu sa te opresti unde se opreste si el.
 19. creizi

  Pentru domnul myxtreme in special.
 20. creizi

  Actiunea umana si defrisarea ar avea un impact extraordinar de direct asupra modificarii climei. Si ca argument o sa ofer celebra Ciuma Neagra de la 1358. Citez: http://blogs.chron.com/sciguy/archives/2006/02/did_the_bubonic.html http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4755328.stm
 21. creizi

  Si aici sunt si mai putini locuitori, mestere csuporj :-bd. Temperature of Pluto Ideea e frumoasa iar amenintarea distrugerii planetei este realista. Va dau un exemplu simplu. In 1996, daca te duceai vara in padurea ce imprejmuieste Valea Ciresului din comuna Alunis nu prea vedeai cerul. In 2009 se vad portiuni intregi din Calea Lactee. Asadar? :) P.S. Si eu vreau inapoi troienele din Bucuresti.
 22. creizi

  Misto :)!