emu_von_art

Members
 • Content count

  620
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

emu_von_art last won the day on November 15 2013

emu_von_art had the most liked content!

Community Reputation

186 Excellent

About emu_von_art

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/15/1985

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Arad, Romania
 • Biografie
  www.emuvonart.blogspot.com
 • Ocupaţie
  graphic-designer

Metode de contact

 • Website URL
  http://www.emuvonart.blogspot.com
 • MSN
  emuvonart@yahoo.com
 • Yahoo
  emuvonart@yahoo.com
 • Skype
  emu_von_art
 1. From this - 9 kg - alu-carbon: to this - 8.2 kg - alu-carbon:
 2. Before: After:
 3. Before: after:
 4. Before: After: Un mic upgrade la batranica: groupset Shimano 105 105x (1056-1057) + Mavic Ksyrium Elite - ce curge, ca mierea de lin!
 5. Before: After: Un mic upgrade la batranica: groupset Shimano 105 105x (1056-1057) + Mavic Ksyrium Elite - ce curge, ca mierea de lin!
 6. Gata de noul sezon, transmisie la zi, franele idem, un dropper pentru dexteritate si Michelin tubeless, 13,0 kg. Sa vina vremea buna! Multumesc fetele mele de sustinere!
 7. Piese noi sunt manetele si jantele...cele vechi erau prea coapte cu tot cu spite...in rest....35 de ani scrie pe ea :) Si da...e hipstereala poate :)))
 8. Nu am avut pana acum nici un incident nefericit....in cei 3500 km cati am cu ea din august anul trecut....obisnuinta, a doua natura a omolui...ce sa stiu sa zic...sanatosi sa fim sa intidem lanturile la maxim! Merci baieti de sfaturi! O sa va mai bazai cu poze cu ea in diferite ipostaze...antrenamente sau commute :) Hai noroc! :)
 9. Ma tot gandeam de ce nu folosesc ciclism.ro....ci alte forumuri de genul......acum mi-am adus aminte :) Dragii mei.....daca era single speed poate nici nu va oboseati sa comentati atat...la ce o folosesc eu e perfecta! Nu voi face turul Frantei cu ea...e un hibrid care isi fce treaba mai bine ca multe altele...cand am postat-o prima oara reactiile au fost aprope inexistente...acum....mi-am suit tot forumul in cap :)) Sanayosi sa fim sa ne putem da cu ele...ca de chatuit e plin tot netul! :)
 10. Nu aveam cum sa pastrez manetele originale....cum puneam cablurile de frana daca schimb ghidonul?? Si de ce sa nu pot folosi pozitia de jos, adica cum sa nu o am :) ? ca nu am acces la frana? :) E chestie de obisnuinta.... majoritatea turelor de sosea sunt in grup mic la mine...2-3 persoane...in trena stau sus, daca duc eu trena stau jos, mai aero...e logic......foarte usor ajungi la maneta de frana din pozitia joasa...ma repet: e chestie de obisnuinta.....si e foarte comoda pozitia pe aceste ghidon retro sa ai spun asa....si la ture de peste 100 km, 120 km, nu am avut probleme de confort cu el.....iar flatbarul il folosesc cand o duc pe micuta cu bicicleta prin oras (cu scaun adica - am si remorca insa aia e mai mult pentru padure cand merg cu mtb si o duc asa :) ), e cam greu sa o duc cu ghidonul asta ingust. Ne lamuriram? :D Lant intins maestre! :) P.S. Asta e marea mea dragoste de fapt..."batranica" cum rasfat eu cursiera, e pe planul doi oarecum, dar ma incanta si ea cel putin nla fel de mult de multe ori :)
 11. Multumesc mult! Isi face treaba mai bine ca oricare alta! Foarte multumit! :)
 12. Ghidonul si pipa se schimba la nevoie cu ghidion drept si pipa idem...mai am un set...de acolo manetele de frana de ciclocross (au prindere tip cleste asa ca le pot muta cu usurinta), pedalele sunt asa pentru ca am fie papuci de mtb, fie normali...nu folosesc de sosea, sunt mountaibiker de felul meu nu soselar....e un hibrid cu care am scos multe KOM-uri (foaia mare face minuni), dar care ma si serveste prin oras cu mandrie la cei 35 de ani ai ei......Cui nu-i place sa nu se uite :)
 13. Winter mode ON :)
 14. Cu un mic upgrade la roti, de la sun ringle radium am la dt swiss spline x 1700 2 - 750 gr jos de pe bicla...mai gumele si camerele, inca 400 grame, si va avea 12,6 kg - sper eu :)