Drysna

Membru
 • Content count

  2,745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Drysna last won the day on October 21 2016

Drysna had the most liked content!

Community Reputation

196 Excellent

About Drysna

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/23/1986

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Iasi
 1. la f64.ro primesc bitcoin. Probabil sunt mai multi la fel
 2. Criza de identitate Pe langa marketplace, daca puneti osul la munca si organizati niste ture in mod constant, veti genera inca un flux de oameni. Logistica necesita experienta, efort si timp, iar bobocii de-abia asteapta sa invete meserie. ciclism.ro nu e un forum tolerant si intelept precum un forum care doreste sa isi tina oamenii aproape. Nucleul are o personalitate puternica cu o tenta "grumpy" in general. Nu schimbati asta, pentru ca va pierdeti din autenticitate. Ceva autocritica insa ar fi delicioasa. Ce mai, ca si la nunta, fara oameni nu prea e distractiv.
 3. sh, insa cu acte... se potriveste la 1.75 - 1.85 : http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=42097 reducere uriasa daca ai sub 1.75: https://sportconcept.ro/biciclete/mountain-bike/3621-Nakita-RAM-75-BIG?c=23
 4. furca e slaba si echiparea in general la fel. e posibil sa nu mai aiba in stoc marimea ta: http://sportwin.ro/29-hardtail/12036-bicicleta-29-drag-hardy-te-2017-negrurosu.html#/136-marimi-l/165-culoare-negru_rosu/454-tip_frana-disc_hidraulica/458-material-aluminiu/406-dimensiune_roata-29 e de 27.5 insa: https://www.decathlon.ro/mtb-rockrider-560-275-negru--id_8364715.html
 5. Zilnic oras = aripi full + portbagaj Vad 2 variante pt asta: cumperi o bicicleta cheala si adaugi ulterior tot pachetul de accesorii, sau o iei deja echipata. Gasesc ambele variante acceptabile. Esti un norocos sa pornesti cu bugetul respectiv, vei lua o bijuterie, indiferent la ce te hotarasti. As adauga la lista de optiuni a ta: https://www.radon-bikes.de/trekking-cross/trekking/sunset/sunset-supreme/ Nu le-am probat, insa furca RS Paragon e cea mai buna din categoria furcilor de trekking cu suspensie, probabil f putin in fata Suntourilor de pe Canyoane.
 6. Nu te lua dupa cifrele alea, nu au mare relevanta. Cel mai probabil cadrul e unul de o tona si e foarte rezistent. Restul componentelor sunt varza complet, in afara de jante nu cred ca a fost nimic pe criteriu de rezistenta la greutate. - de exemplu, nu cred ca exista furca mai ieftina decat aia. Furca aia capata joc in conditiile in care cineva de 70 kg se plimba doar ocazional cu bicicleta, dupa 1 an de zile. La banii aia, o bicicleta obisnuita vine cu componente net superioare.
 7. Recomand ceva cu multe viteze si foi mici de mtb. Intuiesc ca o sa ai de a face cu dealuri mici care o sa te faulteze. Chiar si la mtb poti monta aripi si portbagaj. Eventual un model hardtail de dirt Scott Voltage, Umf hardy, kona hoss Nu sunt eficiente insa sunt bombproof. Daca iei sh, iti raman cash si pt roti sau angrenaj pe masura.
 8. Confirm, dupa ce am testat ambele variante: - cei care vreti un far pt offroad, luati ceva care proiecteaza un cerc mare si foarte puternic, chiar si pe o distanta mai scurta - IQ Premium sau orice far cu "cutoff line" + offroad = suicide mode Amandoua pe offroad... destul de discutabil, tot cred ca nu se merita.
 9. Ne poti spune cateva pareri despre ce ai experimentat pe partea de autonomie?
 10. Sunt curios cum ar urca un e-mtb Copoul pe usa din spate
 11. @krogh Partea buna e ca ai la dispozitie o jucarie de oameni mari cu potential mare de distractie. Daca ne promiti ca o sa variezi gradul de dificultate si o sa o testezi si la altceva o sa dormim si noi linistit noaptea. De acord ca nu poti sa urci dealul ala la munca fara sa transpiri deloc, pe bicicleta, nici daca ai avea o conditie fizica decenta. E pacat ca mergi asa rar pe bicicleta la munca. Pt ture sunt vreo 2-3 grupuri mari in Iasi care anunta plimbari pe facebook. Daca vrei iti pot sugera si eu cateva plimbari pe langa Iasi.
 12. E pe bani insa e ieftin. Offline routingul se face cu instalarea unui engine free
 13. Am vazut trollinguri mai constructive mai JDM
 14. Locusmap e bazat tot pe osm insa e mai usor sa creezi trasee de pe telefon. Cel mai util gasesc profilul de nivel foarte detaliat
 15. e cam furata. cauta si tu ceva mai ortodox.