Drysna

Membru
 • Content Count

  3,042
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Drysna last won the day on July 20

Drysna had the most liked content!

Community Reputation

302 Excellent

1 Follower

About Drysna

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 12/23/1986

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alpi... Recomand Maxxis Exo, incredibil cat abuz au putut suporta peretii laterali.
 2. Drysna

  In perioada aia suntem prinsi si nu putem, insa mi-ar placea sa "colaboram" dupa 20 aug. Tot cu tandem si noi. Distractie maxima sa aveti!
 3. Ce anvelope ai si ce configuratie tubeless/camera? Da rotile si anvelopele jos si cantareste tot. Daca tot vrei sa arunci cu bulioane pt pitici macar cu o cantarire de 10 min esti dator PS Am citit cu o pagina in urma si vad ca eu am pitici cu cerutul de gramaje Ai putea cantari macar de dragul comunitatii. Suntem curiosi
 4. Drysna

  Ingrozit nu is, insa nu imi place gandul ca imi da planurile peste cap radical daca nu pot urca in tren cu bicla, chiar si daca as plati.
 5. Drysna

  Iasi - Suceava regio a fost prima tura cu 29ere impachetate. La un cadru marimea S nici nu e scoasa roata spate. Tandemul bikefriday family Drobeta - Bucuresti inter. Asta pe Simeria - Iasi interregio: Nasii nu au zis nimic, insa niciodata nu au incurcat bicicletele. Atitudinea din partea mea a fost foarte docila de asemenea.
 6. Drysna

  Doua 29ere cu rotile scoase intr-un regio cu vagon dublu. In genti un tandem pliabil. 0 bilete de bicicleta. Amicii cu 29ere merg asa de o viata si nu le zice nimeni nimic. Alta tura cu tandemul demontat sub scaunele de la interregio, la fel fara bilet.
 7. Mergi intai cu microshifturile si vezi daca te impaci cu ele o vreme. Nu are cum sa distruga feelingul chiar tot. Recunosc ca le-am probat si eu pe un pegas calator si nu mi-au placut, insa sa cheltui 500 lei pe o pereche de manete ca sa scap de asa ceva , nu as face. Am probat doar Sora seria asta noua, ca si claris si mi-au placut
 8. Recomandarea mea este sa iei doar o pereche de manete claris. https://www.bike24.com/p2234370.html Eu am sora 3000 si feelingul e foarte fain. Am mers si pe ultegra si nu mi-as da seama la un blind test care is mai bune.
 9. Microshift e 3x8. 30 39 50 cu 12 25. Daytona ce configuratie e si ce contine? Ce pret? Caseta de campa nu stiu daca e compatibila cu microshift shimano, si tre sa iei si butuc/ roata de campa
 10. Drysna

  Ture faine sa ai in vara lu 2021 dupa hristos, anu 2 dupa covid Cauta un grup de minim inca un biciclist si bagati ture de viteza cu trena. Sunt super amator la sosea eu, insa partea asta e foarte fun.
 11. Drysna

  Toleranta e mare. Nu e nicio problema la 0.05. De obicei camerele vin cu un interval generos, de genul 1.75 - 2.1.
 12. Drysna

  *Vezi sa nu fii la limita de fapt La mine nu puteam lua nici un gram de noroi, ca freca cadrul in anvelopa de 2.0
 13. Drysna

  Daca e trekking, vezi sa fii la limita cu cadrul in schimb.
 14. Ceahlau Vedere spre Stanile In fata cabanei Dochia Munte neortodox pt mtb, doar coborarea spre Fantanele e "ciclabila".
 15. Drysna

  Marimea L e pt tine. Ce marime ai la bicla de la hervis? Nu cred ca e xl. Tu vrei doar sa scapi de problema amortelii, sau vrei sa cumperi alta bicicleta oricum? Amorteala de maini vine de la altceva probabil. La bicicletele mele eu variez presiunea in maini vs presiunea "in fund" din unghiul seii: de la putin spre spate la putin spre fata. Perfect orizontal e standardul. Daca o inclin prea mult, alunec in sa intr-o parte sau alta si e inconfortabil .