Drysna

Membru
 • Content Count

  2,865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Drysna last won the day on October 21 2016

Drysna had the most liked content!

Community Reputation

234 Excellent

About Drysna

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/23/1986

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Drysna

  Avea 2 3 tone pe putin oricum. Si nu exagerez. Cursierele entry level de la decathlon primesc pana si anvelope de 35. Poti sa le consideri aproape gravel.
 2. https://web.archive.org/web/20110902203529/http://www.150deanidepetrol.ro/history.html
 3. Drysna

  Ok, dar sa nu se mai repete .
 4. Drysna

  Ce zice Catalin mai sus recomand si eu. Mai mult, zi-ne cum culiseaza... intra si iese usor dar la final loveste "cu cling", sau are frecare mare?
 5. Drysna

  Mare branza o pereche de pedale. Lasati omul sa pedaleze
 6. Drysna

  https://www.rosebikes.com/rose-count-solo-3-bike-now-2671503
 7. Drysna

  Daca tot te-a prins virusul, incearca ceva mai race-ish si mergi la competitiile de amatori. Nici rockrider nici trail 2 nu se incadreaza aici. Think about it. Get even more fit and some serious fun.
 8. Cu riscul de a-l pierde pe Radu, hai sa nu ardem vrajitoarea pe rug aici. Mi s-ar parea faina convertirea topicului asta intr-o colectie de intamplari personale ale forumistilor si alte surse credibile de informatii(carti sau reportaje cu relatari ale altor persoane). Subiectul initial e si el valoros si de sine statator. Poate s-ar merita sa le despartim.
 9. Stricati atmosfera cu "ba eu am ultima replica" si cu atacuri la persoana. Bagati si putina autoironie pe ici pe colo va rog, ca sa fie mai digerabila galceava.
 10. Desi jurnalistica nu e statistica si poate fi subiectiva tare, materialul asta mi s-a parut ca a atins foarte clar problema economiei post decembriste. Desi sunt tanar, am impresia ca as crede mai mult ce e aici decat interpretarea unei rude.
 11. Aproape aceleasi specificatii le are si https://www.marosbike.ro/touring/bicicleta-origin-2895-neagra-2015.html , in caz ca iti face si altceva cu ochiul de Craciun. Offtopic... din "satul" Roznov sunt si eu, doar ca nu am mai dat pe acasa, pt mai mult de o saptamana, de 15 ani.
 12. Recomand https://www.decathlon.ro/bicicleta-oras-hoprider-500-id_8405476.html sau https://www.decathlon.ro/bicicleta-polivalenta-900--id_8405264.html . Alege modelul care simti ca o sa te scoata din casa mai des. Argumente pt una sau cealalta sunt multe si marunte, intr-un final sunt doar niste cifre.
 13. Tocmai ce am citit Cum am trecut prin comunism: Primul sfert de veac . Nu are deloc cifre si analize istorice precum alte carti ale lui Boia, insa e placut sa citesti jurnalul cat de cat obiectiv al cuiva care a trecut prin comunism. Are si continuare, care tocmai a iesit: Cum am trecut prin comunism. Al doilea sfert de veac O sa incerc sa rasfoiesc si propunerile de mai sus, mersi.
 14. Surse de informatii exista foarte multe in ziua de azi. Fiecare individ trebuie sa faca distinctia intre propaganda, conspiratie sau realitate. De exemplu, rasfoind pe internet am dat peste un articol interesant: "http://mailman.lbo-talk.org/2002/2002-August/019135.html" . Sunt curios cum clasificati acest articol voi? Revin cu rugamintea precedenta: puteti sa faceti share la resurse pe care le-ati gasit utile cand vine vorba de a intelege mai bine comunismul in Romania? Nu trebuie sa fie neaparat un sumar complet, pot fi si articole care abordeza o tema foarte specifica. O sa rasfoiesc si o sa decid eu ulterior daca "imi convine" materialul sau nu. O sa va multumesc oricum
 15. Asta-i spiritul Craciunului! @Radu 5 Poti sa ne impartasesti resurse de pe internet care itereaza aceleasi fapte concrete ca cele de mai sus? Sau sa recomanzi vreo carte? Daca nu stii nu-i bai.