florin83

Membru
 • Content Count

  1,140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About florin83

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/28/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. florin83

  Eu am fost cu telecabina pana pe la ~2600. De la telecabina pana la cabana Musala e chiar ok de bicla, dupa aia o cari in spate. Nicio sansa sa te urci pe ea, nici macar la coborare.
 2. florin83

  S-au miscat foarte repede cei de la Bike-components. Am dat comanda marti la ora 10:30, iar azi la 10:15 era curierul cu coletul la usa. :)
 3. florin83

  Dau maine pe seara o comanda. Doar produse in stoc, dar nu chestii voluminoase.
 4. La MIB normal ca nu puteam sa trag la maxim asa ca m-am inscris la semi si am fost pacemaker-ul personal al unui prieten care vroia sa scoata sub 1:40h. Din pacate am reusit doar 1:40:51 :( Au fost mai multi care au bagat MPC si apoi MIB.
 5. N-am lipsit nici eu de la MPC. Am avut un target de 5h, dar cu gandul la MIB-ul de a doua zi (la care oricum nu vroiam sa trag, ci doar sa particip) nu am fortat pe coborari. Aproape de Plaiul Foii m-a ajuns din urma o prietena, care era pe locul 1 la feminin si am decis sa merg cu ea pana la final, terminand in 5:12h. Daca nu se lungea traseul cu ~1km cred ca reuseam sa batem recordul all time la feminin (5:04h daca nu ma insel) 8-> De organizare si atmosfera nu are rost sa mai discutam ca se stie ca sunt la cel mai inalt nivel.
 6. florin83

  A lui sigur nu are 10kg, dar a ta parca e cam grea :) Eu am tot 6500 cu Reba, X9 si X0 si are 11.6kg.
 7. florin83

  Intreba cineva mai sus de ce arata viteza in pace (min/km). Probabil ai selectat un profil de alergare si asa arata. La cele de bicla muta automat in km/h. E cam enervant totusi ca nu se poate schimba modul de afisare. Eu turele le intregistrez cu ceasul Garmin 310XT si le import in Endomondo. Ciudat este ca la turele la care nu am centura de HR imi calculeaza un numar foarte mare de calorii arse. Garmin Connect (import si acolo turele) calculeaza mult mai aprope de realitate caloriile arse. Diferenta de nivel a unei ture este deasemenea diferita fata de ce arata Garmin Connect.
 8. Am fost si eu acum 2 zile pana la Palatul Ghica. Intradevar, sunt foarte mari buruienile, dar se poate merge.
 9. florin83

  Da, cam atat tine bateria cu igo pornit. :)
 10. Eu merg pe 44-22 si 11-34 cu x9 medium de 2 ani fara nicio problema, dar nici nu folosesc combinatii care nu-si au sensul. Merge maneta x9 cu schimbator de foi xt. Incompatibilitatea intre shimano si sram este la schimbatorul spate.
 11. La traseele de la Targoviste diferentele de nivel corecte presupun ca sunt cele de pe bikemap, nu?