shinelikeme

Membru
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by shinelikeme

 1. shinelikeme

  Salutare! Nu mai vad pe nicaieri topicul de concursuri... Are cineva nevoie de +1 pentru Gentlemen's Race pe 01.06.2019?
 2. shinelikeme

  Da, stiu. Am coborat si eu de cateva ori pe acolo. Mersi de atentionare.
 3. shinelikeme

  Duminica vreau sa fac tura asta : https://connect.garmin.com/modern/course/20878120 Poate sunt doritori. Vremea se anunta buna momentan.
 4. shinelikeme

  EDITED: Am vazut track-ul. Mersi!
 5. shinelikeme

  Din Azuga vad ca se ajunge pe forestier la Susai. Pentru retur ( Susai - Azuga ) vad o poteca, marcaj triunghi albastru, apoi banda albastra, pe la Clabucetul Azugii, pana in Azuga. Cat de ciclabila este aceasta poteca?
 6. shinelikeme

  Salutare, Sambata / Duminica cineva la o tura pe la munte?
 7. shinelikeme

  Ma inscriu si eu pentru urmatoarea.
 8. shinelikeme

  Asta e cumva normal, din moment ce angrenajul nu se invarte, nu? Nici eu nu am probleme cu deconectarea senzorilor la 520. Defapt, nu am nicio problema cu unitatea in sine.. Citisem ca Bolt nu ar suporta conexiunea cu trainere smart, sau doar cu Wahoo Kickr. E adevarat?
 9. Multumit si eu de combo-ul ala Muc-Off, folosesc si pe MTB si pe cursiera. Nicio problema. La 2-3 ture il sterg si aplic altul. Pe ambele biciclete.
 10. Tot esti in UK, cauta si marca Boardman, eventual modelele mai vechi echipate Shimano 105. Desigur, or sa fie SH, dar nu vad nicaieri mentionat ca e vorba de o bicicleta noua.
 11. shinelikeme

  Cand va hotarati sa dati comanda, ma inscriu si eu. Nu ma grabesc.
 12. shinelikeme

  Sau aici vreo comanda?
 13. shinelikeme

  Salutare, O comanda ceva? Imi trebuie chestii micute.
 14. shinelikeme

  O recomandare de cauciucuri pentru maraton/XC-racing pentru 27.5, se poate? Ma gandeam la Conti X-King, dar nu sunt foarte convins. De principiu ma intereseaza un compromis intre viteza de rulare, greutate dar cu un grip decent. Eventuale combo-uri?
 15. shinelikeme

  Nu cumva se uzeaza foartee repede NN si RR ?
 16. shinelikeme

  Sunt sunt! Se mai poate astepta pana maine? As mai avea 2-3 prieteni pe care ii astept sa se hotarasca la niste produse. Daca incurc nu e nicio problema, avand in vedere ca nu sunt foarte sigur daca ajung la o concluzie pana maine...
 17. shinelikeme

  https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=199397;menu=1000,5,70;page=123 - Marime S E posibil sa iasa de la reducere, deci cu cat mai repede cu atat mai bine.
 18. shinelikeme

  Atunci asteptam alti doritori.
 19. shinelikeme

  Mai e valabila aceasta comanda?
 20. shinelikeme

  Pai @h3x0r probabil o sa lanseze comanda. O sa facem un grup privat pe mesagerie si discutam. Ii virezi banii in contul lui, el plateste comanda, transportul, care este in jur de 15e ( parca ), se imparte la cati participanti sunt. Si... cam atat.
 21. shinelikeme

  Ma bag si eu cu: https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=149869;menu=1000,2,90;mid[947]=1
 22. shinelikeme

  Se anunta trupa mare? Ajung si eu.
 23. shinelikeme

  Eu aveam 2070 mm valoare masurata de mine si introdusa in memoria senzorului. Zilele trecute l-am dat pe automat, a masurat 2068 mm. Consider ca e suficient incat sa-l las pe automat. Era o chestie interesanta daca puteai crea 2 profiluri diferite pentru bike-uri, astfel incat daca lasi pe manual, sa nu trebuiasca sa schimbi mereu valoarea din senzor... Sigur, probabil acest lucru este evitat folosind 2 perechi de senzori.
 24. shinelikeme

  Deci a ramas la cora pantelimon la 11.30?...