shinelikeme

Membru
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by shinelikeme

 1. shinelikeme

  Salutare! Nu mai vad pe nicaieri topicul de concursuri... Are cineva nevoie de +1 pentru Gentlemen's Race pe 01.06.2019?
 2. Slabe sanse... cand te hotarasti sa cumperi alta, verifica si piata second hand, dar cu ajutorul unuia mai priceput.. Posibil sa gasesti ceva interesant. Succes!
 3. shinelikeme

  Da, stiu. Am coborat si eu de cateva ori pe acolo. Mersi de atentionare.
 4. shinelikeme

  Duminica vreau sa fac tura asta : https://connect.garmin.com/modern/course/20878120 Poate sunt doritori. Vremea se anunta buna momentan.
 5. shinelikeme

  EDITED: Am vazut track-ul. Mersi!
 6. shinelikeme

  Din Azuga vad ca se ajunge pe forestier la Susai. Pentru retur ( Susai - Azuga ) vad o poteca, marcaj triunghi albastru, apoi banda albastra, pe la Clabucetul Azugii, pana in Azuga. Cat de ciclabila este aceasta poteca?
 7. shinelikeme

  Ceva info despre DJ112G, Zarnesti - Sat Magura?
 8. shinelikeme

  Salutare, Sambata / Duminica cineva la o tura pe la munte?
 9. shinelikeme

  Shinelikeme: Rolland / G. Thomas
 10. shinelikeme

  Shinelikeme: Valverde / Thomas
 11. shinelikeme

  Alaphilippe /G. Thomas
 12. shinelikeme

  Shinelikeme: sagan/gva
 13. shinelikeme

  Gaviria/van avermaet
 14. shinelikeme

  Etapa 7 shinelikeme: Sagan/Van Avermaet
 15. shinelikeme

  Etapa 6: crk: Alaphilippe/Alaphilippe ShutUpLegs, Stuparul: Valverde/Gilbert Shinelikeme: Valverde/Alaphilippe
 16. shinelikeme

  Hehe, cred ca o sa evadeze asta, sau poate mai nou sprinteaza mai bine ca Sagan
 17. shinelikeme

  Sagan nu mai este de mult timp un sprinter clasic... este un all-rounder extraordinar Etapa 5: shinelikeme: Sagan/Van Avermaet
 18. shinelikeme

  Etapa 4: crk: Gaviria / van Avermaet shinelikeme: Sagan / van Avermaet
 19. shinelikeme

  Etapa 3: Sky / Geraint Thomas
 20. shinelikeme

  DJ 571B - Sopotu Nou - Stancilova ? ceva info?
 21. shinelikeme

  Ma inscriu si eu pentru urmatoarea.
 22. shinelikeme

  Ideea e sa nu te grabesti si sa ai o miscare de rotatie cat mai uniforma. Energia pierduta incercand sa urci panta in picioare este mai mult mare decat daca urci asezat pedaland rotund. Si da.. cateva kg in minus fac minuni
 23. shinelikeme

  Asta e cumva normal, din moment ce angrenajul nu se invarte, nu? Nici eu nu am probleme cu deconectarea senzorilor la 520. Defapt, nu am nicio problema cu unitatea in sine.. Citisem ca Bolt nu ar suporta conexiunea cu trainere smart, sau doar cu Wahoo Kickr. E adevarat?
 24. Multumit si eu de combo-ul ala Muc-Off, folosesc si pe MTB si pe cursiera. Nicio problema. La 2-3 ture il sterg si aplic altul. Pe ambele biciclete.
 25. shinelikeme

  Nu cred ca la nivelul lui este necesar BikeFit-ul, cu putina documentare prealabila pe net si cateva masuratori, poate alege marimea ideala destul de usor. BikeFit-ul vine ca o completare si reglare a detaliilor. Normal, daca ai banii respectivi, ideal este sa il faci inainte de a achizitiona ca sa mergi punct ochit punct lovit. Revenind la topic, m-am chinuit vreo 2 ani pana sa urc panta respectiva. Traseul din Tineretului nu este unul usor, mai ales daca il faci intr-un ritm mai alert. In principal este vorba de lipsa de antrenament, apoi de pozitia pe bicicleta si tehnica de pedalat pe pante abrupte. Dai pedala pana una-alta, nu te preocupa prea mult