StanSQ

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StanSQ

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 02/19/1973
 1. StanSQ

  Esti tare Domnule!!! Pot sa te intreb de unde aflii toate datele pentru aceste competitii.??? Eu stau tot in Bucuresti dar despre crosurile pe care le-ai enumerat nu am aflat nici macar de la stiri dupa ce au avut loc.
 2. StanSQ

  Anul 2009 !!!!! 7 competitii !!!!! Toate terminate. 0 abandonuri Prima evadare Garana Sibiu Tusnad Maros (3 pene, ultimii 19 km pe langa bicla) Neuzer Tg Mures Alpin Sf Gheorghe Evolutie buna pe conditie fizica, de la varza-varza catre binisor. Evolutie tactica de la 0 catre binisor. Accidente minore. Prieteni noi foarte multi... multi oameni de calitate !!!!!! Sper in 2010 sa bag cat mai multe. Incep de la Pitesti, Winter Race. Pentru Marathoane am si eu o sugestie: calificarea la Start. Un Start simbolic si peste 3-4km, eventual asfalt, in ordine sosirii asezarea pentru START-ul marathonului. Asa s-a intamplat la Tusnad, (desi erau la Editia I-a)... s-a eliminat busculada de start in care multi "rockies" incearca sa dea totul desi nu prea au mare lucru si se intampla accidente. Cred ca daca s-ar face un studiu al preponderentei accidentelor se va vedea ca acestea se intampla in prima parte a cursei indiferent de dificultatea traseului. 3-4 km pre cursa ar mai racori spiritele. Un 2010 cat mai bun tuturor!!! Ne vedem pe partie!
 3. Excelent!!! Marathonul din 2009 de la Sibiu a fost dupa mine cel mai reusit ca si traseu dincele 9 competitii la care am participat in 2009. Mai e un pic de antrenament pana atunci. Dar, Doamne ajuta sa ne vedem cu bine.
 4. Ha Baietiiiiii!!!! Ne vedem la Pitesti!
 5. Plec Sambata pe la pranz din Bucuresti. As putea lua una sau doua persoane (incl. bicle) cu mine. Dati-mi e-mail la razvan@impactzone.ro si va sun.
 6. Plec Sambata pe la pranz din Bucuresti. As putea lua una sau doua persoane (incl. bicle) cu mine. Dati-mi e-mail la razvan@impactzone.ro si va sun.
 7. Ce numar de concurs ai avut?

 8. Merci!!! Poate ajung si eu la 17:30 Ai dreptate pe Iulica il stiu deja. Merci!!!
 9. Care baieti??? Care magazin??? Sunt nou pe forum, din Bucuresti, si vreau si eu poze. Poti incerca sa le faci upload pe undeva???
 10. Dati-mi si mie de veste pe unde gasiti poze de la marathon postate. A fost OK!