Bianco

Membru
 • Content Count

  887
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Excellent

About Bianco

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 02/11/1976

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

5,549 profile views
 1. Bianco

  Am fost ieri pana in Progresu, drumul spre Sohatu este neasfaltat. Din ce am citit pe panoul firmei de constructii am inteles ca se va asfalta si Progresu-Sohatu.
 2. Bianco

  Ieri am facut prima tura de toamna pe langa oras si am descoperit ca s-a terminat asfaltarea pe Cucuieti-Progresu (5 km) si este posibila varianta Cucuieti - Progresu - Sohatu - Galbinasi. Trafic aproape inexistent.
 3. Salut Pinarelu,

   

  Tel meu este 0726.673.441 daca vrei sa ne auzi pe Wupp sau poti intra in grupul Geriatria al lui dom' profesor Viorel. Voi creea si eu un grup special pentru turele pe est.

 4. Bianco

  Vesti bune dinspre Est. A inceput asfaltarea drumului intre Cucuieti si Progresu (5 km), deci cand se va termina va fi posibila bucla Cucuieti-Progresu-Sohatu-Galbinasi (16 km). Pana in 2020 parca ar trebui sa se asfalteze si portiunea Luica-Nana-Fundulea asa ca partea de est a Bucurestiului va deveni poate cea mai atractiva varianta de bicicleala. In alta ordine de idei, aproape zilnic, in jur de ora 15.00 ture pe Galbinasi / Budesti. WB @robert89
 5. Bianco

  Ora 14 Rompetrol Cora pentru un Galbinasi lejer.
 6. Bianco

  13.30 Rompetrol Cora iesire pe Galbinasi
 7. Bianco

  Azi la 11 Rompetrol Cora pentru un Budesti.
 8. Bianco

  @Invitat special In general salut, poate a fost o scapare, dar totusi cred ca te-am salutat daca erai pe cursiera. Tura de azi se amana pentru 13.30 in cazul in care mai este interesat careva.
 9. Bianco

  @Invitat special Da, miercuri am iesit singur. @ScorpionRider Ma pregatesc pentru petrecerea de final de an Azi la 13.00 acelasi traseu pana la Vasilati sau Budesti. Deocamdata eu si Dragos Shark (Aspirator).
 10. Bianco

  Azi ora 14.00. Poate mai apare lume 9
 11. Bianco

  Azi 13.30 tura pe Galbinasi eventual cu prelungire Vasilati/Budesti.
 12. Subscriu. Lotto Soudal pare singurul mai ok.
 13. Bianco

  Maine la 13.00 aceeasi tura dar cu prelungire pana la Budesti.