Bianco

Membru
 • Content Count

  889
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bianco

 1. Bianco

  Desi pe ziua de azi imi propusesem mai mult o plimbarica, vremea frumoasa de afara m-a facut sa ma aventurez un pic si sa realizez cea de-a treia premiera la distanta de doua zile de cea anterioara. Am descoperit cu surprindere ca s-a asfaltat ultrarapid si bucata Progresu - Sohatu, astfel incat nu m-am putut abtine sa nu fac bucla Cucuieti-Progresu-Sohatu-Galbinasi...de vis.
 2. Bianco

  Astazi impreuna cu Ionut Fratelli am bifat o 9 premiera ciclistica, dupa Progresu (CL) din urma cu aproximativ o luna. Am purces catre vestita comuna Nana (CL) prin Budesti - Luica, distanta 121,5 km si medie 30,2 in extravilan. Vreme super, masini putine, o tura deosebit de placuta. O recomand ciclistilor cu pregatire medie dar si incepatorilor ambitiosi care vor sa isi testeze limitele. Spor la pedalat!
 3. Bianco

  Am fost ieri pana in Progresu, drumul spre Sohatu este neasfaltat. Din ce am citit pe panoul firmei de constructii am inteles ca se va asfalta si Progresu-Sohatu.
 4. Bianco

  Ieri am facut prima tura de toamna pe langa oras si am descoperit ca s-a terminat asfaltarea pe Cucuieti-Progresu (5 km) si este posibila varianta Cucuieti - Progresu - Sohatu - Galbinasi. Trafic aproape inexistent.
 5. Salut Pinarelu,

   

  Tel meu este 0726.673.441 daca vrei sa ne auzi pe Wupp sau poti intra in grupul Geriatria al lui dom' profesor Viorel. Voi creea si eu un grup special pentru turele pe est.

 6. Bianco

  Vesti bune dinspre Est. A inceput asfaltarea drumului intre Cucuieti si Progresu (5 km), deci cand se va termina va fi posibila bucla Cucuieti-Progresu-Sohatu-Galbinasi (16 km). Pana in 2020 parca ar trebui sa se asfalteze si portiunea Luica-Nana-Fundulea asa ca partea de est a Bucurestiului va deveni poate cea mai atractiva varianta de bicicleala. In alta ordine de idei, aproape zilnic, in jur de ora 15.00 ture pe Galbinasi / Budesti. WB @robert89
 7. Bianco

  Ora 14 Rompetrol Cora pentru un Galbinasi lejer.
 8. Bianco

  13.30 Rompetrol Cora iesire pe Galbinasi
 9. Bianco

  Azi la 11 Rompetrol Cora pentru un Budesti.
 10. Bianco

  @Invitat special In general salut, poate a fost o scapare, dar totusi cred ca te-am salutat daca erai pe cursiera. Tura de azi se amana pentru 13.30 in cazul in care mai este interesat careva.
 11. Bianco

  @Invitat special Da, miercuri am iesit singur. @ScorpionRider Ma pregatesc pentru petrecerea de final de an Azi la 13.00 acelasi traseu pana la Vasilati sau Budesti. Deocamdata eu si Dragos Shark (Aspirator).
 12. Bianco

  Azi ora 14.00. Poate mai apare lume 9
 13. Bianco

  Azi 13.30 tura pe Galbinasi eventual cu prelungire Vasilati/Budesti.
 14. Subscriu. Lotto Soudal pare singurul mai ok.
 15. Bianco

  Maine la 13.00 aceeasi tura dar cu prelungire pana la Budesti.
 16. Bianco

  Astazi aceeasi tura, aceeasi ora.
 17. Bianco

  A ramas valabila si ora 14.00. Momentan eu si Dragos Shark (Aspirator).
 18. Bianco

  Daca se usuca pe jos, maine in jur de ora 14.00 un Galbinasi ultra lejer.
 19. Bianco

  Tura 9, traseu vechi Azi 13.30 Rompetrol Cora rulaj pe Galbinasi.
 20. Bianco

  @krazyeone Mai am in program o iesire joi. Daca imi permite timpul vineri nu zic nu, insa ora 15.00 e deja cam tarziu. Am iesit azi cu @slick la 14.00 la un rulaj excelent si pe intoarcere se cam innoptase.
 21. Bianco

  @LIMAX Mda...38 iarna si 30 vara Eu ies pe Galbi tot la 14.00, dar asa mai soft. Mai bine te sucesti Melcule si facem o tura prieteneasca pe est.
 22. Bianco

  Ok, atunci ne vedem acolo la 13.30 ca poate vine si Octav.