Max

Membru
 • Content Count

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Max last won the day on October 22 2012

Max had the most liked content!

Community Reputation

177 Excellent

About Max

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 09/27/1974

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj Napoca
 • Ocupaţie
  Plimbaret
 1. Frustarea-i mare ca nu gasesc un articol de lege, o lege, o ordonanta care sa specifice clar la ce distanta trebuie depasit un biciclist de catre un autovehicul. Ce-am gasit sint doar Cursuri de conducere preventiva si chiar si acolo distanta este: cat mai mare!!! Si doar atit. Adica nu exista clar nimic de care sa se lege un politai. Frumoasa tara avem!!!
 2. Max

  Si corect si normal. Pe cine intereseaza ce spun cercetatorii britanici? Eu m-am oprit dupa Cercetatorii britanici.
 3. Max

  Am o banuiala ca sint pentru prelucrarea in-ului si cinepii.
 4. Max

  Adica discutam de cit influenteaza bicicleta la aerodinamica masinii si am ajuns sa ne punem husa pe bicicleta cind o transportam???
 5. Max

  Eu nu zic ca nu a experimentat dar totusi mi-e foarte greu sa cred ca 143 cp nu trag. Am avut inainte un Matiz de 50 cp, 2 biciclete deasupra, 3 persoane in masina si nu tin minte sa fi experimentat asa ceva. Fact: intram in depasirea TIR-urilor si chiar reuseam sa trec de ele. Dovada? Am scris aceste rinduri.
 6. Max

  Nu exista asta ceva la un motor de 143 cp cu 178 Nm cuplu. Mai ales ca exista si o contradictie in ceea ce spui tu: fac pariu pe orice ca in treapta a 3-a la 6000 rpm ai mai mult de 90 la ora.
 7. Nici n-am zis ca ar merita sa fie curatat. Diferenta este ca ei deschid in Mai, curata pe unde trebuie si lumea circula. Transfagarasanul se deschide pe 1 iulie de obicei.
 8. Max

  Bulă mergea pasiv pe stradă, când vede scris pe un gard "Papagal rău!" Curios, intră în curte să vadă năzdrăvănia. Se apropie de o colivie în care era un papagal. Când îl vede, papagalul strigă: - Rex, şo pe el!
 9. @tohan - eu zic ca s-ar putea fara nici o problema: http://www.grossglockner.at/en/hochalpenstrasse/schneeraeumung/
 10. Max

  @paulrad - de ce ai prejudecati? Daca totusi esti obisnuit sa mergi tare si baietii nu tin pasul cu tine? In cel mai rau caz, daca nu poti, te intorci. Nu e o rusine, este iesire intre prieteni.
 11. Max

  Iar solutia cu bicicleta in masina poate fi la fel de periculoasa. In caz de accident ai un obiect contondent care se deplaseaza liber. La fel ca si cu drobul de sare de pe hornul casei.
 12. Acum dupa ce am vazut ce cauciucuri sint potrivite, are cineva track-ul inregistrat pe GPS?
 13. Max

  Mie mai mult imi influenteaza nevasta consumul cind conduce decit bicicletele pe plafon!!! @Horatiu. Nici eu nu stiu de nici o lege care sa te oblige sa mergi cu 10km/h mai putin cind ai biciclete pe plafon. Producatorii de la care am eu suportii recomanda 130 km/h viteza maxima.
 14. Max

  Radule, diferenta de combustibil ai constatat-o tot in aceleasi conditii de drum? Adica, acelasi drum, acelasi numar de biciclete, persoane si bagaje? Intreb deoarece daca ma uit bine pe testele aerodinamice aerul curge pe masina si in spate, peste haion, cu consecinte asupra consumului.
 15. Max

  Rocker ramii pe viata!!! Tu nu ai fost rocker, doar ai ascultat!