golea.cristian

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About golea.cristian

 • Rank
  Amator
 • Birthday 05/26/1984
 1. golea.cristian

  pai ce sa zic nu ii prea place plasticu si hi-tec'u Vrem sa ne intoarcem de la o pedala fara sa ne doara "partile" vre-o 2 zile.
 2. golea.cristian

  Ca tot veni vorba de sei brooks as vrea si eu o parere despre saua "Brooks England Team Pro" respectiv sersiunea S, sau alte alternative pentru o plimbare de placere cu o cursiera :) Multumesc!
 3. golea.cristian

  De unde pot descarca un catalog cu preturi pentru sculele Unior ?
 4. golea.cristian

  pacat ca nu ai avut cu tine un aparat foto.. vorba aia o poza face cat 1000 cuvinte...
 5. golea.cristian

  Imi place foarte mult ideea de munte (trasee, cort, bicicleta). Pe locul 2 Fotografia Locul 3: Bucataria (daca mai sunt amatori.. poate pot obine niste retete carti de specialitate)
 6. golea.cristian

  Dar daca banii din amenzi se duc la plantarea de palmieri .. atunci degeaba se investeste.. Si eu sunt nemultumit de mizeria care era pe trans (acu 3 ani.. acu nu stiu cum este dar atunci in lac evectiv erau o multime de sticle cutii si toate porcariile aruncate de omeni, cabane). Mai era o chesti ceva cu 2%.. in care poti redirectiona 2 % din taxele pe care le platesti din salar la o organizatie nonprofit. Stiti vr-o org care se ocupa de de "buna functionare" a cicloturismului?
 7. golea.cristian

  pentru o inaltime de 1.78- 1.80 care e marimea ideala a bicicletei? avet un tabel ceva :(
 8. golea.cristian

  bun ... da si de unde le iau? ca au shop in SUA
 9. golea.cristian

  n-ai vazut cat vrea ala pe copi http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif eu de banii aia vreau sa iau si pentru nevasta-mea plus echipamentu in fond sunt doar amator amarat
 10. eu va zic de ce mi-au spus prietenii mei de peste granitza. Inainte se putea trece cu bicicleta. Acum nu.. Iar depspre trecutul pe jos nus sunt sceptic http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Treaba cu bicicleta e verificata la vama din galati Giurgiulesti. acu nus de la 1 ian s-ar putea sa se fi schimbat regulile. Ar fi frumos daca s-ar putea trece cu bicla.
 11. Din cate stiu eu nu poti trece vama cu bicicleta. Trebuie sa treci numai cu un autovehicul sau cu trenu :D
 12. golea.cristian

  multumesc pentru indrumari guys! am sa rasfoiesc cu atentie paginile sectiunii Tehnic si am sa va anunt la ce m-am hotarat.. Later Edit: Am bezbatut bugetul pentru achizitonarea bicicletelor si a echipamentului(ochelari, casca, pantaloni, tricou, 1trusa scule) :4.500 RON in total. As avea mai multe intrebari: Pot sa merg cu un rucsac 10-150Kg in pate. pe o cursiera? (e incomoda pozitia pentru rucsac?) Pot merge cu bicicleta respectiva un tur de 5-6 zile? cu asistenta minima (eu mecanicul) CE parerea aveti de Orbea Egnio http://www.orbea.ro/index.php?link=bikes/leisure/cross_ernio.htm? Credeti ca s-ar potrivi mai bine o cursiera?
 13. golea.cristian

  As vrea sa achizitionez 2 biciclete (una pentru nevasta-mea) dar nu stiu ce sa aleg.. nici ce mi s-ar potrivi. Din cate am citit pe forumuri sigur nu as alege un Mountain Bike. Poate daca as descrie ce as vrea sa fac cu bicicleta mi-ati putea recomanda un tip. In principiu as vrea sa fac trasee lungi 4-6 zile. Si sunt foarte entuziastmat de cicloturism.. da nu as alege drumurile forestiere.. Din cate am mai citit reiese ca in functie de inaltime si greutate trebuie sa legi un tip de cadru ... Multumesc anticipat..