Bobycalin

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bobycalin

 • Rank
  Amator
 • Birthday 02/24/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bobycalin

  Din pacate pare sa fie adevarat Guardian publica de pe Twiterul lui Cav, RIP Wouter Weylandt! http://www.guardian.co.uk/sport/2011/may/09/wouter-weylandt-giro-ditalia
 2. Atentie, nu este pentru o berlina! Am niste prieteni care au fost la Garana in WE si au facut acest drum cu o masina inaltuta "Tiguan" si mi-au spus ca este de cosmar. Dupa ce drumul iese din sat si incepe urcarea drumul se desfunda si ramane asa pana sus la Brebu Nou. Daca ocolesti si vii prin Resita vei merge mai mult dar ajungi cu masina intreaga.
 3. Dezamagire - acesta este cuvantul care se potriveste in acest moment, ma asteptam la altceva, ultimele sa zic 15 concursuri la care am participat, au evoluat de la un concurs la altul nu ma asteptam la un regres. Degeaba m-am inscris din timp ca la fata locului a trebuit sa ma reinscriu si sa pierd timp, startul intarziat, jalnic, lipsa marcajului in zonele dificile si chiar de pe traseu, primul punct de alimentare foarte slab alimentat. Avand in vedere vremea din ultima perioada cred ca pentru ultima coborare trebuia sa existe un drum alternativ. Chestia ca nu ne asteptam la atatia participanti nu mai tine avand in vedere ca de anul trecut fiecare concurs atinge noi recorduri de participare iar pentru ca a fost organizat atat de aproape de Bucuresti trebuia de la inceput sa fiti pregatiti pentru un numar mare de participanti. Am terminat in timp dar paste ioc cu toate ca au spus ca fiecre participant va primi asa ceva, cind de la start pana ce incepeau sa soseasca oameni puteau fi preparate tone de paste care sa ajunga si ultimilor intarziati. Iar chestia cu atata dai atata ai sau ce vrei sa primesti de 30 lei eu cerd ca as vrea sa primesc putin respect din partea organizatorilor si sa pot spune la sfarsit organizarea a fost super au avut grija de noi pe traseu ghinion doar cu vremea. Dar cand ai ghinion cu vremea si mai ai ghinion si cu organizarea pleci de la un astfel de concurs cu un gust amar si... dezamagit! Pacat!
 4. Salut, scuze daca te-am deranjat, intre timp s-au (raz)-razgandit doi prieteni si vom merge cu masina mea. Multumesc.

 5. Salut,

  Eu vreau sa plec dopa 12 pana in max 15. Putem merge cu a mea, este Scenic, loc destul doar ca doua bici (cele care vor sta inauntru) vor trebui dezmembrate, sa le scoatem rotile. pentru contact rapid tel: 0744304421

  Boby

 6. Salut, Am vazut mesajul pe care l-ai lasat lui CristiC, deoarece vroiam sa-i comunic ca si eu as avea un loc liber in masina. Tu pe la ce ora vrei sa pleci catre Medias? Am putea merge cu o singura masina si sa impartim costurile. Doar ca eu sunt interesat sa plec pe la pranz.

  Multumesc.

 7. Salut,

  Eu am loc in masina, asa ca daca nu ti-ai aranjat cu deplasarea esti invitat.

  O zi buna,

  Boby

 8. Foarte tare, s-au inscris deja 401 si sunt confirmati 80! Acum sa vezi :)~X(daca ai gresit ceva la transferul de bani si nu ajung bani in timp!
 9. Buna ideea caci zona NE este saraca in concursuri iar potential are! Sunt pentru!
 10. Salut, te bagi sambata la ASR? Eu cu stefanalex mergem daca vrei, ai un loc rezervat!

 11. @danbistri: Dan, te rog repune pozele de la tura PE ca s-au pierdut.
 12. Bobycalin

  Cu televizorul se pacaleste poporul,:-SS eu cred ca adevarul este undeva la mijloc, totusi filmul este impresionant. Dupa ce am vazut sambata la tura "PE" ma bate gandul sa incerc aceasta solutie. Filmuletul comercial al lui Joe: Joe's, Tubeless conversion kits, tires, and The world's most effective antipuncture sealant Ce nu am aflat eu, care sunt dezavantajele? Dezavantaje reale pentru un amator care are un singur set de gume, nu ca ingreunezi bitza cu x grame, sau nu mai poti schimba guma de la o tura / cursa la alta.
 13. Bobycalin

  @danbistri: Super voi fi si eu acolo!m/
 14. Bobycalin

  Da! Hop si eu cu grasanul meu - Focus Fat Boy 2009
 15. Bobycalin

  YouTube - * 30 Seconds To Mars - Kings And Queens [Official Video] * Cred ca este mai bine asa!