c02min

Membru
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About c02min

 • Rank
  Amator
 • Birthday 05/06/1986
 1. Nu va pot spune decat ca meritati niste felicitari, insa poate mai studiati putin clasamentele inainte de a le face publice, ca sa nu iasa ameteala care a iesit. Din punctul meu de veder,e nu premiul in sine conteaza, ci prezenta pe podium, in aplauzele tuturor! Ala e momentul de glorie, nu sacosa. Bafta!
 2. Problem my friend? Arunca tu piatra primul, daca tot ai ridicat mana, ca iti spun si eu cum la Geiger nu s-a putut face un amarat de clasament corect din prima...
 3. Uai si ce push bike... Era un cracaris acolo acum ceva ore :D Pe ultima coborare, desi poteca ocoleste o stana, cainii sunt destul de agili (sau eu neantrenat pe coborari).
 4. c02min

  Alte poze: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.387621461303995.89037.145057518893725&type=3
 5. Organizare peste asteptari, marcaj ce poate fi partial imbunatatit (confirmarea directiei dupa intersectii, in sat mi s-au facut ochii ca la melc la fiecare intersectie), m-au amuzat bolovanii mai mari semnalizati :(|) . Din partea mea, primeste nota maxima! Mi-a placut si implementarea celor 2 idei de pe forum: tombola cu numere pe ambalaje si numarul mare de "nimicuri" din cutia fara fund, destul de multi plecand cu ceva. Bonus: prietena mea si-a recuperat bidonul lasat la un PA iar eu ciclocomputerul pierdut la traversarea lacului. Nu ma asteptam! Editia viitoare va fi cu siguranta pe calendarul echipei!
 6. Salut! Mi-a placut traseul. Eu si cu prietena mea am ratat un marcaj de pe asfalt si dusi am fost la vale, pana in Miercurea Nirajului si, batuti in cap (de soare), am mai bagat vreo 5km tot pe asfalt spre TgMures, pana cand, la umbra unui copac si savurand izotonicul calai din bidon, am verificat pe telefon ca suntem dusi cu vaca de pe traseu. Am facut cale-ntoarsa insa, cum la deal nu-i ca la vale, am terminat cei 85km facuti in vreo 6 ore 44min. Partenera mea s-a mai ratatacit inca o data in a doua parte a padurii, dar eu cred ca ei i-a scapat un marcaj. M-am amuzat de copii din punctele de PA, foarte saritori si ok aprovizionati (eu am trecut prin 4 puncte de alimentare, desi la traseul scurt au fost anuntate numai 2) care pareu mirati cand le-am spus ca noi doi suntem la plimbare si sa nu se agite, ca transpira :) Din punctul meu de vedere a fost un concurs mic (nr de participanti), insa acceptabil de bine organizat. Eu am un singur repros major de facut: imediat dupa start, cand traseul intra in padure, erau resturi de sticla sparta chiar pe traseu. Zona era intinsa. 2 persoane au facut pana chiar acolo. Cred ca se putea igieniza mai bine. PS: amanarea statului cu o ora a fost perfecta. Am plecat cu noaptea-n cap din Bucuresti, insa datorita unor probleme tehnice am ajuns cu 20 de min inainte de start in TgMures, cu ochii ca melcu si stors de energie. Am intins izoprenul langa niste minoritari, si, cu prima dragoste intr-o mana si cu cealalta pe piept, am bagat un somn binevenit.
 7. Am vazut azi o semicursiera Pegas. Replica dupa Sputnik, da rcu imbunatatirile romanesti... 8-)
 8. c02min

  Agricultorilor 113 - de maxima incredere 8-) pentru 100%vegetarian A mers struna, acelaispret anuntat pe forum, pe mine m-a intermediat un tip Anghel, dar pana la urma tot la vasile am ajuns. :D Acum k am cadrul la sange, e musai grundul? Am deja vopsea acrilica pentur vopsire, insa nu situ e necesar sa dua cu grund inainte, sau daca grundul react cu vopseaua. Stie cineva daca exista grund pentur vopsea acrilica? Imi aduc aminte ca sunt unii diluanti de vopsea care nu se inteleg intre ei si reacitoneaza.... Meris anticipat! PS: stiu ca postul de aici http://www.ciclism.ro/forums/f17/sfat-vopsire-5417/ incepe cu aceeais intrebare, dar eu intreb pt vopsea acrilica...
 9. c02min

  cu ce i gasit de curatat cadrul? polish sau ceva gen decapant?
 10. 10x! momentan am ramas fara abonamente pe ratb si metrou, asa k tricicleta e in circulatie. cand mai baga niste ploaie, intra la reparatii. am gasit un sabot in targ. numia unul, mia moale, si s-a rezolvat cu frana. pe moment, nu calc pietonii. sper sa mai gasesc unul numai bine!
 11. 10x! momentan am ramas fara abonamente pe ratb si metrou, asa k tricicleta e in circulatie. cand mai baga niste ploaie, intra la reparatii. am gasit un sabot in targ. numia unul, mia moale, si s-a rezolvat cu frana. pe moment, nu calc pietonii. sper sa mai gasesc unul numai bine!
 12. 10x! momentan am ramas fara abonamente pe ratb si metrou, asa k tricicleta e in circulatie. cand mai baga niste ploaie, intra la reparatii. am gasit un sabot in targ. numia unul, mia moale, si s-a rezolvat cu frana. pe moment, nu calc pietonii. sper sa mai gasesc unul numai bine!
 13. 10x! momentan am ramas fara abonamente pe ratb si metrou, asa k tricicleta e in circulatie. cand mai baga niste ploaie, intra la reparatii. am gasit un sabot in targ. numia unul, mia moale, si s-a rezolvat cu frana. pe moment, nu calc pietonii. sper sa mai gasesc unul numai bine!
 14. Multumesc pt info! Cred ca voi lua niste bile, fara colivie, si le pun in locul rulmentului. Apoi sa inventez un semering k, dar strambaturii, imi arunca vaselina afara din butuc. Daca imi iau butuc nou, va tb sa refiletez, cred, pt ca am mai incercat cu un butuc si nu se potrivea pasul la filet (parca bicicleta asta nu are nimic standard pe ea).