veteranu

Membru
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About veteranu

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/04/1961

Profile Fields

 • Localitate
  Constanta
 • Ocupaţie
  viitor pensionar
 1. veteranu

  @Maus , gentleman ca totdeuna ! Nota 10 pt. alegerea zonei de desfasurare a concursului , a berii si mancarii. In rest aveti mult de lucru in ce priveste concursul efectiv ...daca vor fi si alte editii. (Anton Mihai nr.107 avansati , locul 5 general si 2 la categorie ... a fost dat uitarii )
 2. Atunci sa ne dai trak-ul final, ca vrem sa venim la antrenament cu 1-2 saptamani inainte, cuoane Tizu.
 3. veteranu

  Astazi s-a facut verificarea si o noua marcare a traseului. Umariti sagetile si banda alb-rosu si nu veti avea probleme . S-au pus si X-uri =drum gresit. Puncte de alimentare : km.14(Popas 2iepurasi) si km 17 (Sosire). Va fi si un punct de control acolo unde traseul ar poatea fi scurtat. Pentru cine vine de la C-ta recomand pt.evitarea lucrarilor de la km.65, ruta C-ta- Mamaia- Nanodari -Corbu-Sacele -Istria-Sinoie-Baia-Babadag. Dupa intrarea in Babadac ,la Petromul (de pe stanga) faceti prima la dreapta(se urca) spre Tabara de copii, va fi un indicator cu "Babadag XC" Dupa concurs - ca si anul trecut - berea si micii va asteapta. Dar si vegetarienii nu vor fi uitati...
 4. veteranu

  Luati-va marja de timp pt. ca pana la intrarea in Baia aveti aprox.7 km de macadam - se lucreaza pe DN. Puteti evita jumatate din aceasta daca folositi DJ C-ta - Corbu - Sacele - Sinoe- Mihai Viteazu- Baia.
 5. veteranu

  Astazi s-a facut inspectia si marcarea traseului : drumul forestier (6km) are mai multa piatra decat anul trecut , in padure nici o schimbare. Urcarea de la Sosire a fost eliminata.
 6. veteranu

  Probabil a fost dat "copy-paste" la site-ul de anul trecut cand concursul a fost pe 27 Septembrie...
 7. veteranu

  Nu. Eu fac parte din AS.Constanta Cycling Team si aceasta un mai apare la "organizator". Dar pot da sfaturi si sa ajut la organizare daca mi se cere.
 8. veteranu

  Puteti veni si cu ciclocrosul ca n-o sa va dea nimeni afara din start, baietii sunt la inceput si nu se prea pricep...
 9. Rock, sa faci toate la timpul lor..., cat despre concursuri : ai toata viata inainte :)>- . PS. Si eu am probleme mari cu prezenta , cu toate ca era singura cursa de sosea din tara(pt.noi).
 10. Daca vremea a fost de groaza echipa de organizare a fost de extraordinara. Niciodata nu am vazut un traseu de 80km asa de bine marcat si cu atat de multe puncte de alimentare si control (la unul am gasit chiar si ceai fierbinte). Felicitari pt.decizia de a scoate timpii limita si ai lasa pe cei ce vor, sa termine cursa. Posibilitatea de a face baie dupa cursa a fost "mana cereasca" . Intr-un cuvant : organizare EXCEPTIONALA. PS.Prietenul meu de echipa a abandonat dupa vreo 25km si s-a oprit la primul PC intalnit. A fost adus cu masina,in siguranta.
 11. http://www.meteoblue.com/en_GB/weather/forecast/week/sfantu-gheorghe_ro_30846 In sfarsit ! vine ploaia... Sper din tot sufletul ca organizatorii sa nu reduca traseul lung, avem timp destul...
 12. veteranu

  Multumim tuturor celor prezenti la "Babadag XC 2011" - prima editie.
 13. La cata foame(saracie) e in ciclismul romanesc, participarea la curse de Amatori unde nu e introdusa categoria Elite e o solutie pt. putini nostri ciclisti. Dar atunci "concurs adresat amatorilor" e oarecum fals. Despre asta am vrut sa atrag atentia si scuze daca exemplul vi s-a parut prea dur.
 14. Vlad Sabau datorita problemelor de sanatate din ultima luna s-a insris la 30km si a participat la 30km. In discutie poate fi luata actiunea unora de a schimba participarea la un alt traseu chiar in ziua concursului cu acordul deloc ortodox al organizatorilor. Ultimul exemplu la dat marele Rosioru Daniel care s-a inscris la 80km si a luat startul la 50km. Dar poate gresesc, s-o fi stricat la stomac in ziua concursului.
 15. Introducerea traseului de 10km a fost o idee stralucita pt.a aprinde flacara pasiunii in inimile celor mici si... nu numai. Sosirea trebuie neaparat schimbata pe viitor. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca trebuia sa ma bat cu Speth pe linia de sosire, ca la maratonul din muntii Tarcului. Felicitari BikeAtack ! @ Felicitari Cristofaleti Corado, ai condus cursa(noastra)50km. Regret nespus abandonul de pe ultimii km. Ai pierdut, dar ai castigat un prieten.