sorin7sorin

Members
 • Content count

  1,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sorin7sorin last won the day on February 2

sorin7sorin had the most liked content!

Community Reputation

259 Excellent

About sorin7sorin

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 03/16/1975

Informații personale

 • Sexul
  Prefer să nu declar
 • Localitate
  Romania

Recent Profile Visitors

4,944 profile views
 1. Ehe....asta da bicicleta! Felicitari, sunt invidios dar cu dragoste.
 2. Totusi, crezi ca e ok ca in anuntul tau de vanzare sa scrii ca e "fara defecte, fara probleme"? Parca nu e chiar fair play?!
 3. Ei, Faster, acum te-ai lamurit?
 4. Macar omul vrea sa-si ia ceva cinstit si nu se arunca la furaciuni...... Acel Tiban100 este cea mai buna optiune! Nu ai nevoie de suspensie fata in oras!
 5. Cam labartata geometria acelui Raleigh! Iar dupa culoare, sigur nu e din anii 70.
 6. Parca threadul acesta era despre biciclete frumoase care raman in Romania si "protejarea patrimoniului vintage", nu despre reclama pentru vanzari...." alt=":">" data-emoticon="true">
 7. Eh....parca ar fi prima.....dar cine cumpara fara sa vada eticheta are si el vina lui!
 8. https://www.merida.no/hybr-crossway-viper-xt-gent-14097 Hm, din Norvegia......sunt sigur ca omul acela in varsta mai are o gramada de biciclete trimise de "fiul" sau!! Doar se stie ca norvegienii abandoneaza bicicletele noi prin parcari!
 9. Minunat! O placere sa nu mai vad biciclete vechi si faine luate de prin Braila sau Barlad si vandute repede pe multi E pe lfgssp sau retrobike!
 10. Absolut minunata! Nimic de reprosat. Bravo si la cat mai multe astfel de realizari!
 11. Ti-ar fi trebuit marimea imediat urmatoare, 56!
 12. Dancelli.
 13. Revopsita? De ce, nu pare sa aiba nevoie (din poza aceea mica...)?
 14. In pozele pe care le-ai pus nu se vede nici sigla, nici seria si marca. Asa ca am comentat doar pe ce se vedea. De construit....acum termin un Lego Ideas.
 15. Ironia ta e gratuita! Cum poti dovedi - in cazul in care vrei sa o vinzi - ca e ceea ce arata decalsurile puse de tine? Cum ii poti dovedi, adica, valoarea? Decalsurile facute la imprimanta nu dau prea mare incredere! Valoarea pe piata e data de originalitate sau macar de o restaurare serioasa. Daca ai facut-o pentru tine si placerea ta, nimic de comentat. Sa te bucuri de ea si sa-i dai o a doua tinerete!